- 5 Ağustos 2013
- 6.960
- 514
- 128
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.321
çalışıyorum çalışıyorum bir reklam şirketinde ama biraz krizdeyiz. üç yıldır tatil yapmıyordum iki ay izin verdiler. bakalım düzelecek inşallah, düzelmezse izin bitimi tazminat ödeyip güle güle diyebilirler.
ben de fırsat bu fırsat deyip okuyorum ve çocukların her şeyine karışıp onları bunaltıyorum.
ha bir de çalışırken zaman bulamadığım zor yemekleri yapıyorum, arada yakıyorum.
çocuklar mı ne güzel Allah bağışlasın inşallah..
iş durumun için üzüldüm gerçekten kriz var bizim işlerde çok kötü umarım hakkında hayırlısı olur..
neden rezil okuyucudan olsun? kitap okumak bazen zaman işi bazen kafa işi. bir kaç kez hiç okumadan geçtiğim aylar olmuştur benim de. iş yoğunluğu çocuklar küçük meselesi gibi bir dolu etken var.
gerçi ben normali bulamayanlardanım. kitaba ve gitar çalmaya dadandım bu ara. iki sene önce de üç ay hiç durmadan örgü örmüştüm iki yıldır elime aldığım yok.
no comment because dilim tutuldu
al benden de o kadar
bu arada saatleri ayarlama enstitüsü nasıldı? Merak ettiğim kitaplar arasında
saatlerı ayarlama enstıtusunu aldım başladım ama sıkıldım bır o kadarda edebi buldum...
okuyan arkadaş nasıl buldu aceba?
Bende okuyorum çorba karıştırırken çok zevkli oluyorbence okumama sebebiniz bu değil.
benim kitap kurdu bir arkadaşım var yemek yaparken bile okur. gördüm çorba karıştırırken ocağın kapağına yaslayıp okuyordu.
Canım öyle bir kahve çekiyor ki ama üşeniyorum yapmaya. Evde okumanın tadı bambaşka senin de dediğin gibi kahvesiz aslaaynen öyle..
ama bizim otobüslerdede okuma oranı yükseldi 2-3 kişi okuyor!
evde kitap okumak harika bir duygu ben anca gece yatakta okuyabiliyorum şöyle ayaklarımı uzatarak kahvem eşliğinde kitap okumaya hasret kaldım..
siz çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla
Teşekkürler CandanAslında çok haklısın kafa ve zaman işi Yaza düğünümüz var inşallah, onun stresi, hayali, koşuşturması etkiliyor okumayı ister istemez. Senin durumun da bir yönden avantajlı aslında, çeşitli şeylerle ilgileniyorsun ruhuna zenginlik katar
Nolcaz biz böyle azizim
Saatleri Ayarlama Enstitüsü hakkında ne diyeyim kestiremiyorum kızlar, tek kelimeyle iyi ya da kötü diyemiyorum.
Ben biraz yoğun ve yorucu buldum, 2-3 ay kaldı elimde gittim geldim okudum.
Tanpınarın üslubunu, tanımlarını, tasvirlerini de beğendim- bazen ağır olsa da- Yer yer ne güzel demiş, ne güzel farketmiş insan ruhunun kuytularını dedim.
Kitaba sadece yazılanlar ve olaylar açısından bakarsak sıkıcı ve tuhaf derim ama anlatmak istediği yenilik fikrinin ve batının insanımızdaki etkilerini düşününce fena olmadığını söyleyebilirim.
Biraz karışığım ben de anlayacağınız
bence okumama sebebiniz bu değil.
benim kitap kurdu bir arkadaşım var yemek yaparken bile okur. gördüm çorba karıştırırken ocağın kapağına yaslayıp okuyordu.
Bende okuyorum çorba karıştırırken çok zevkli oluyor
Canım öyle bir kahve çekiyor ki ama üşeniyorum yapmaya. Evde okumanın tadı bambaşka senin de dediğin gibi kahvesiz asla
aynen öyle canım düm çok güzel gök gürlüyordu harika bir rüzgar vardı gece çok güzeldi o yağmur, rüzgar, gök gürültüsü ve kahve eşliğinde kitap okumak..
kızlar bişey dicem size ;
dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..
belki sizde ilk okul veya ortaokula giden çocuklarınızla katılırsınız diye düşündüm..
bankanın ismini veremiyorum ama nette yazarsanız çıkar.
reklamında cem yılmaz oynuyor
evet canım. her sene yapıyolar onu : )) güzel bir kampanya. geçen seneki reklamlarıda çok hoştu. dur bulup reklam konusuna ekleyim: )
Bir üyeyi birden fazla beğenememek kötü bir uygulama oldu. Bu mesajını beğendim.aynen öyle canım düm çok güzel gök gürlüyordu harika bir rüzgar vardı gece çok güzeldi o yağmur, rüzgar, gök gürültüsü ve kahve eşliğinde kitap okumak..
Arkadaşlarında söylediği gibi her yıl yapıyorlar. Acaba bu yılın kitabı hangisi?kızlar bişey dicem size ;
dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..
belki sizde ilk okul veya ortaokula giden çocuklarınızla katılırsınız diye düşündüm..
bankanın ismini veremiyorum ama nette yazarsanız çıkar.
reklamında cem yılmaz oynuyor
Bir üyeyi birden fazla beğenememek kötü bir uygulama oldu. Bu mesajını beğendim.
Arkadaşlarında söylediği gibi her yıl yapıyorlar. Acaba bu yılın kitabı hangisi?
ah azizm ah4 kitap okuyunca kendimi çok okumuş sayıyom : ))
Tanpınar o dönemin eskiden ödün vermeyerek yenilenmeyi, çağa ayak uydurmayı savunan önemli bi kalemi. Hilmi Yavuz'un bi kitabında Huzur dan ve Saatleri Ayarlama Enstitüsünden bolca bahsetmişti. O yüzden çok merak ettim. Kafamın rahat olduğu bi dönemde oykuyum bari .
Mayıs Ayı:
1.Paulo Coelho Simyacı bitti..
2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti..
3.Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti..
4.Linda Howard Aşk Tuzağı bitti..
5.Antoine De Saint-Exupery Küçük Prens bitti..
6.Albert Camus Yabancı bitti..
7.Ahmet Ümit Patasana bitti..
8.Holly Bourne Sen Benim Diğer Yarımsın bitti..
9.Richard Bach Martı Jonathan Livingston bitti..
10.Jose Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı bitti..
11.Ahmet Ümit Bir Ses Böler Geceyi bitti..
12.Ahmet Ümit Çıplak Ayaklıydı Gece bitti..
13.Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup bitti..
14.Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilge bitti..
15.P.C Cast Sonsuz Aşk bitti..
16.Zülfü Livaneli Arafat'ta Bir Çocuk bitti..
3kelebek3-16
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?