Kadınların Kitap Mekanı

çocuklar mı ne güzel Allah bağışlasın inşallah..
iş durumun için üzüldüm gerçekten kriz var bizim işlerde çok kötü umarım hakkında hayırlısı olur..

çocuklar mı ne güzel Allah bağışlasın inşallah..
iş durumun için üzüldüm gerçekten kriz var bizim işlerde çok kötü umarım hakkında hayırlısı olur..

sağol. inşallah cümlemizinkini.
evet büyüyen ekonomi kim için büyüyor bilmem ama bir çok şirket zorda. hepmize hayırlısı olsun artık ne diyelim.

Teşekkürler Candan Aslında çok haklısın kafa ve zaman işi Yaza düğünümüz var inşallah, onun stresi, hayali, koşuşturması etkiliyor okumayı ister istemez. Senin durumun da bir yönden avantajlı aslında, çeşitli şeylerle ilgileniyorsun ruhuna zenginlik katar

no comment because dilim tutuldu

al benden de o kadar

bu arada saatleri ayarlama enstitüsü nasıldı? Merak ettiğim kitaplar arasında

Nolcaz biz böyle azizim

Saatleri Ayarlama Enstitüsü hakkında ne diyeyim kestiremiyorum kızlar, tek kelimeyle iyi ya da kötü diyemiyorum.
Ben biraz yoğun ve yorucu buldum, 2-3 ay kaldı elimde gittim geldim okudum.
Tanpınarın üslubunu, tanımlarını, tasvirlerini de beğendim- bazen ağır olsa da- Yer yer ne güzel demiş, ne güzel farketmiş insan ruhunun kuytularını dedim.
Kitaba sadece yazılanlar ve olaylar açısından bakarsak sıkıcı ve tuhaf derim ama anlatmak istediği yenilik fikrinin ve batının insanımızdaki etkilerini düşününce fena olmadığını söyleyebilirim.
Biraz karışığım ben de anlayacağınız

saatlerı ayarlama enstıtusunu aldım başladım ama sıkıldım bır o kadarda edebi buldum...
okuyan arkadaş nasıl buldu aceba?

Mayıs Ayı:
1.Paulo Coelho Simyacı bitti..
2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti..
3.Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti..
4.Linda Howard Aşk Tuzağı bitti..
5.Antoine De Saint-Exupery Küçük Prens bitti..
6.Albert Camus Yabancı bitti..
7.Ahmet Ümit Patasana bitti..
8.Holly Bourne Sen Benim Diğer Yarımsın bitti..
9.Richard Bach Martı Jonathan Livingston bitti..
10.Jose Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı bitti..
11.Ahmet Ümit Bir Ses Böler Geceyi bitti..
12.Ahmet Ümit Çıplak Ayaklıydı Gece bitti..
13.Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup bitti..
14.Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilge bitti..
15.P.C Cast Sonsuz Aşk bitti..

3kelebek3-15

bence okumama sebebiniz bu değil.

benim kitap kurdu bir arkadaşım var yemek yaparken bile okur. gördüm çorba karıştırırken ocağın kapağına yaslayıp okuyordu.
Bende okuyorum çorba karıştırırken çok zevkli oluyor

Canım öyle bir kahve çekiyor ki ama üşeniyorum yapmaya. Evde okumanın tadı bambaşka senin de dediğin gibi kahvesiz asla

1- Ateşi Yakalamak (Açlık oyunları 2. kitap) Suzanne Collins
2- Kukla - Ahmet Ümit
3- Şemspare - Elif Şafak
4- Ağrı Dağı Efsanesi - Yaşar Kemal
5- İstanbul Hatırası - Ahmet Ümit
6- Kocan Kadar Konuş - Şebnem Burcuoğlu
7- Böğürtlen Kışı - Sarah Jio
8- Alaycı Kuş (Açlık oyunları 3. kitap) Suzanne Collins

İlk iki kitaba göre zorlama yazılmış bir kitap gibi geldi bana. Belki çevirisinden belki de başka bir nedenden bilmiyorum ama okumam uzun sürdü. Ne ilginçtir ki sırf sonunu merak ettiğim için elimden bırakamadım kitabı.

LAydLiNe : 8

Son düzenleme:

ah azizm ah 4 kitap okuyunca kendimi çok okumuş sayıyom : ))

Tanpınar o dönemin eskiden ödün vermeyerek yenilenmeyi, çağa ayak uydurmayı savunan önemli bi kalemi. Hilmi Yavuz'un bi kitabında Huzur dan ve Saatleri Ayarlama Enstitüsünden bolca bahsetmişti. O yüzden çok merak ettim. Kafamın rahat olduğu bi dönemde oykuyum bari .

bence okumama sebebiniz bu değil.

benim kitap kurdu bir arkadaşım var yemek yaparken bile okur. gördüm çorba karıştırırken ocağın kapağına yaslayıp okuyordu.

okuyorum kitapsız ayım geçmiyo şükür ama sizlere göre az: ))

2-3-4 lerde benim sayılarım ama buna şükür.

Bazı akıcı kitaplar kendine bağlıyo, bir yandan merak ediyorsunuz ne olacak diğer yandan üzülüyorsunuz kitaptan ayrılacağınız için : )

Bende okuyorum çorba karıştırırken çok zevkli oluyor

Canım öyle bir kahve çekiyor ki ama üşeniyorum yapmaya. Evde okumanın tadı bambaşka senin de dediğin gibi kahvesiz asla

aynen öyle canım düm çok güzel gök gürlüyordu harika bir rüzgar vardı gece çok güzeldi o yağmur, rüzgar, gök gürültüsü ve kahve eşliğinde kitap okumak..

kızlar bişey dicem size ;

dün tv reklamlarında gördüm ilk ve ortaokul öğrencileri karneleri ile bir bankaya gittiklerinde banka onlara kitap hediye ediyor..
belki sizde ilk okul veya ortaokula giden çocuklarınızla katılırsınız diye düşündüm..
bankanın ismini veremiyorum ama nette yazarsanız çıkar.
reklamında cem yılmaz oynuyor

aynen öyle canım düm çok güzel gök gürlüyordu harika bir rüzgar vardı gece çok güzeldi o yağmur, rüzgar, gök gürültüsü ve kahve eşliğinde kitap okumak..

ahh ben baıyılırım öyle anlara, çocuklar uyumuş ev sakin vakit henüz erken. dışarda gör gürültülü yağmur, fonda hafif bi müzik elde harika bi kitap ahhhhhhh ahh

evet canım. her sene yapıyolar onu : )) güzel bir kampanya. geçen seneki reklamlarıda çok hoştu. dur bulup reklam konusuna ekleyim: )

Bir üyeyi birden fazla beğenememek kötü bir uygulama oldu. Bu mesajını beğendim.

Arkadaşlarında söylediği gibi her yıl yapıyorlar. Acaba bu yılın kitabı hangisi?

Bir üyeyi birden fazla beğenememek kötü bir uygulama oldu. Bu mesajını beğendim.

Arkadaşlarında söylediği gibi her yıl yapıyorlar. Acaba bu yılın kitabı hangisi?

İlk ve orta öğretim öğrencileri; Sait Faik Abasıyanık, Halide Edip Adıvar, Adnan Binyazar, Sabahattin Ali, Muharrem Buhara, Feyza Hepçilingirler, Rıfat Ilgaz, Yaşar Kemal, Fikret Otyam, Mehmet Zaman Saçlıoğlu, Ömer Seyfettin, Mine Soysal ve Necati Tosuner’in öykülerinin yer aldığı kitaplarını 2013-2014 eğitim öğretim yılının sona erdiği 13 Haziran’dan itibaren herhangi bir ......... şubesinden alabilecek. miş canım..

evet bende gıcık oluyorum o uygulamaya üst üste beğenemiyorsun malesef

Mayıs Ayı:
1.Paulo Coelho Simyacı bitti..
2.Sherlock Holmes Şüphe Asla Uyumaz bitti..
3.Marie Bostwick Pamuk İpliğinden Hayaller bitti..
4.Linda Howard Aşk Tuzağı bitti..
5.Antoine De Saint-Exupery Küçük Prens bitti..
6.Albert Camus Yabancı bitti..
7.Ahmet Ümit Patasana bitti..
8.Holly Bourne Sen Benim Diğer Yarımsın bitti..
9.Richard Bach Martı Jonathan Livingston bitti..
10.Jose Mauro De Vasconcelos Şeker Portakalı bitti..
11.Ahmet Ümit Bir Ses Böler Geceyi bitti..
12.Ahmet Ümit Çıplak Ayaklıydı Gece bitti..
13.Oriana Fallaci Doğmamış Çocuğa Mektup bitti..
14.Robin Sharma Ferrarisini Satan Bilge bitti..
15.P.C Cast Sonsuz Aşk bitti..
16.Zülfü Livaneli Arafat'ta Bir Çocuk bitti..

3kelebek3-16

Ben de öyle.
Kesinlikle rahat, sakin bi dönemde oku belki de ben bu yüzden okurken yoruldum

Maşallah diyorum

1. Bir annenin doğuşu
2. Masumiyet muzesi orhan pamuk
Hlyarya-2

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…