- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.181
Bende yüzmeye ve pilatese gidiyorum ama haftada bir gün olunca çok etkilemiyor. Ama iş yeri bu ay çok yoğun, Allahtan stajyerler var da az biraz rahat ediyorum. Yoksa halim duman. İki tane çocuklaBu arada ben ikişer üçer okumaya başladım. Acayip bir okuma aşkı var bu ay içimde Sana da yolluyorum Prensescim yakala hemen
Bahcemde yeesere umitlar nasl :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın..
ben bu seriyi severek okudum güzeldi ama harika diyemeyeceğim malesef..
günaydınBu ay yarışma kıran kırana geçiyor. Nerdeyse uykumda bile okuyacağım o duruma geldim
Cengiz Aytmatov' un kalemine bir kez daha hayran kaldım. Öyle bir yazmış ki diyecek söz yok. Ama sonu çok üzücü
Siyah süt ise şimdiye kadar okuduğum Elif Şafak kitaplarının arasında en vasat olanı ama en vasat olanını bile 1 günde okudum o kadar yaniEn çok içimden sesler korosu hoşuma gitti. Benim içimde de onlardan bir sürü olduğunu keşfettim.
1- Ayyar Hamza - Mehmet Ali Bey
2- Mihmandar - İskender Pala
3- Firarperest - Elif Şafak
4- Saklı kitap - Sibel Eraslan
5- Bukre - Kahraman Tazeoğlu
6- Beyaz Gemi - Cengiz Aytmatov
7- Siyah Süt - Elif Şafak
LAydLiNe : 7
günaydınnnmaşallah maşallahbenım bu ara spor ve yüzme tüm zamanımı alıyor :44: geçen aydan yarım kitabımı bitirebildim bu ay.şimdide küçük düşler büyük umutlar okuyorum hatta okuyamıyorum sürünüyor
merhabahoşgeldin aramıza bir sonraki listede hemen ekliyorum senide keyifli okumalar
günaydın
Maşallahın için çok teşekkürlerWooovvv Maşaallah
2 çocuk, iş, spor ve kitaplar
Ben de bu aralar çok iştahlı ve oburum. Eki Görüntüle 1090497
Kelebek kuzum nasılsın?Profilimde görüyordum kitap kurdu kelebeğimizi, şimdi erken doğum tehdidi nedeniyle yataktan çıkmamam gerekip yemek de yapamayınca bu topikte bari laf atayım dedim.
Ben bu ay
Bir psikiyatristin gizli defteri
Ben Malala yı okudum.Yeni kitap arayışı içindeyim.
1. Mihmandar - İskender Pala
2.Yedinci Gün - İhsan Oktay Anar (Suskunlar kadar sevmedim.)
3.Boncuk Oyunu - Herman Hesse
4.Sol Ayağım - Christy Brown
5- Kaiken- Jean Christophe Grange
( Aslında 6. Güneş Çavması-Dünya Varmış ve 7. Yüzyıllık Yalnızlık-G.Garcia Marquez demem lazım ama bunları baştan sona ikinci kez okudum, sayılmaz herhalde. Yazık oldu çünkü hızla akıp gitse bile, kalın kitaplar. Ben böyle ya yazmaya yetişemiyorum ya çok sevdiğim kitapları deli gibi bir daha okuyorum, sanırım hiç birinci olamayacağım.)
candan44 - 5
1. Mihmandar - İskender Pala
2.Yedinci Gün - İhsan Oktay Anar (Suskunlar kadar sevmedim.)
3.Boncuk Oyunu - Herman Hesse
4.Sol Ayağım - Christy Brown
5- Kaiken- Jean Christophe Grange
( Aslında 6. Güneş Çavması-Dünya Varmış ve 7. Yüzyıllık Yalnızlık-G.Garcia Marquez demem lazım ama bunları baştan sona ikinci kez okudum, sayılmaz herhalde. Yazık oldu çünkü hızla akıp gitse bile, kalın kitaplar. Ben böyle ya yazmaya yetişemiyorum ya çok sevdiğim kitapları deli gibi bir daha okuyorum, sanırım hiç birinci olamayacağım.)
candan44 - 5
niye sayılmasın ki :44: sonuçta okumuşsun. istersen on kere oku
DonukPudra'ya katılıyorum. Etkilendiğimiz kitapları tekrar okumak çok anlamlı.
Tekrar okumak istediklerime zaman ayırmamakla hata yapıyorum onlarla yeniden buluşmalıyım.
Ayın son gününde olduğumuz için hemen candan44 . 7 olacak mesajını yazmalısın.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 1094405
iyiyim canım sen nasılsın?
çok üzüldüm senin içim umarım hayırlı doğum olur
ne tarz seviyorsun burda el birliği ile sana yardımdımcı olabiliriz tercih konusunda:16:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?