- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #9.141
mihmandar nasıl kitap
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba.. Listeye girdiğime sevindim. Umarım hakkını da verebilirim. Kitaplarla ilgili sorunlarım var malesef :26:
İki topik takip ediyorum: "kitap okumaya var mısınız" ve burası. "kadınların kitap mekanı" zaten çoğu kişi aynı değil mi? Eski alışkanlığımı kazanmam için bana da yardımcı olun lütfen.
Bitirdiklerim:
Chentiq-3
*Allah De Ötesini Bırak - Uğur Koşar
*Gezgin - Halil Cibran
*Freud-Kilit Fikirler - Ruth Snowden
Yazarın Odası bitti... 4. kitabım oldu..
Kızlar bir kez daha sorayım. Kelebek e özellikle. Çünkü ismini öteki topikte de görmüştüm. İki topik birden mi takip ediyoruz?
Datlucadu
1- Hilmi Yavuz-Osmanlılık-Kültür-Kimlik
2-Kahraman Tazeoğlu-Bukre -21.YY'nin ilk çeyreğinde şiir yazmak pek iyi bir fikir değilmiş
Nasılsa hepimiz aynı şeyi yazıyoz
İlk kitaptan sonra uçuruma süzülmek gibi oldu : )
datlucadu
Nisan-2
Bende okuyorum şimdi Bukre' yi ama şimdiden tavsiye etmeyeceğim bir kitap olduğunu anladım. Maalesef ki başladığım hiç bir kitabı yarım bırakamıyorum. Kahraman Tazeoğlu' nun okuduğum ilk kitabı. Bundan sonra da uzun bir süre okumam sanırım
Öyle bir reklamını yaptılar ki bu kitabın. Bu tarzlar beni hiç açmadığı halde elime geçince kitap okumak istedim. Bence sırf reklam kaynaklı satmıştır 300 bin. Yoksa imkanı yok bu kitap o kadar satamaz.benimde yarım bırakma huyum yok, hediye bir kitapta olunca canımı dişime katıp bi günde bitirdim: ))
ilginç olan 300.000 satmış olması:44:
Ne tesadüf ki üç kişi aynı anda okumuş kitabı. Ben henüz 176 ya gelmedim. Gelince sürpriz yaşamayacağım demek ki. Cümleler konusunda haklısın. Ben bazı cümleleri iki defa okumak zorunda kalıyorum. Demek ki uzatmadan biran önce bitirmeliyim yoksa çok sürünecek elimde.Kahraman Tazeoğlu - BUKRE bitti( Tam bir hayal kırıklığı yaşadım bu kitapta.Oldukça kasvetliydi ve fazla arabesk ,uzun cümlelerin ki bazen o cümleler öyle sıkıcıydıki cümlenin sonunu getiremedim.Bir diğer sevemediğim yanı kitap toplamda 304 sayfa fakat kitabın adını taşıyan bukre li kısım 176 da bitiyor ve sonrası küçük küçük hikayelere yer verilen başka bir boyuta geçiyor.Evet yine aşk üzerine yine arabeskçe yaklaşımlar ama kitabın bu pazarlanış şeklini beğenmedim.Çarşıdan elma alıyorsunuz eve bir geliyorsunuz elmaların içine armutlar ,ayvalar karışmış gibi bir yaklaşım.Ama ben elma yemek istiyodum ve alırken elma diye almıştım )
Yeni kitabım Ayşe Kulin -DÖNÜŞ
Kizlarrr bana bu topik hakknda bilgi verir misiniz bende katilmk istyorumda
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba msozcelk,
Burada aylık okuma performanslarımız değerlendiriliyor.
Katılımcılar bir ay içinde okuyup bitirdiği kitapları, dilerlerse yorumlarını da ekleyerek yazıyor.
Bitirdiğimiz her kitabı tek tek yazabildiğimiz gibi ay sonunda toplu olarak da yazabiliyoruz.
Örneğin bir kitap bitirdin ve kitap adı, yazarı ve yorumunu yazdıktan sonra
mesajının alt kısmına msozcelk . 1 yazıyorsun. Ay'ın son günü akşamına kadar okuyup
bitirdiklerini bu sayının üzerine ekleyerek devam ediyorsun.
Ay tamamlandığında konu sahibi arkadaşımız final listesini hazırlayarak topiğimizin aylık okuma
durumunu sergiliyor. Yeni ay başından itibaren okuyup bitirdiklerimizi tekrar 1 den başlayarak
yazmaya devam ediyoruz.
Ayrıca Topiğimizin yıl dönümünde de büyük final listesi ile bir yıllık okuma durumumuzu değerlendirmiş oluyoruz.
Okumayı seviyor, vakit ayırabiliyorsan listede olmaktan keyif alacağını umuyorum.
Gönlünce okuyabileceğin günler diliyorum. Eki Görüntüle 1078272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?