- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.861
Selam bende grubunuza katılmak istiyorumm.. Kabul ederseniz...
Hoşbulduk
Dün yeni bir kitap bitirdim "geçmişte kalan sırlar" güzeldi beğenerek okudum...
Şimdi Bi İngilizce hikaye kitabı var ona başladım İngilizcemi ilerletmek için... Bir İngilizce bir türkçe bakalım
Bir ay içinde bitirdiğin her kitabın adını, yazarını istersen yorumunu da ekleyerek yazıyorsun.
Mesajının alt kısmına da nickinle birlikte örneğin (liymonatta . 1) yazıyorsun. Her bitirdiğin kitabı bu sayıya ilave ediyorsun.
Keyifli okumalar diliyorum.
oww burayı yeni gördüm bende okumayı çok severimm her telden okuurummmm yeni pucca serisini bitirdimm.... şimdide Debbie Macomber'ın kitaplarına başladımmm "Bir yumak mutluluk" tan başladım okumayaaa tavsiye ederimmmm ..
herkese merhabalar
bu ay ilk kitabım adem güneş annelik sanatı:tavsiye ederim
şimdiden prensesciğim beni listenin sonuna ekleyebilirsin.sanırım artık sayım 2 den yukarı çıkmaz
lavinciğim bana bak ilerleyen zamanlarını gör.ebbvlenince zaman ayırmak çok zor oluyor.
şimdide inşallah anne olacağım çok az kaldı.insan hamileliğinin son dönemlerinde o kadar ağırlaşıyor ki doğumdan sonrada sanmam ki kolay kolay zaman bulabileyim
muntazar 1
Merhaba ilhanazz.
Aramızda olmak istersen, yukarıdaki alıntıda açıklamaya çalıştığım şekilde bitirdiğimiz kitabı nickimizle birlikte belirterek
konu sahibi arkadaşımızın liste hazırlarken açıkça görebilmesini sağlıyoruz.
Gönlünce okumalar dilerim.
herkese merhabalar
bu ay ilk kitabım adem güneş annelik sanatı:tavsiye ederim
şimdiden prensesciğim beni listenin sonuna ekleyebilirsin.sanırım artık sayım 2 den yukarı çıkmaz
lavinciğim bana bak ilerleyen zamanlarını gör.ebbvlenince zaman ayırmak çok zor oluyor.
şimdide inşallah anne olacağım çok az kaldı.insan hamileliğinin son dönemlerinde o kadar ağırlaşıyor ki doğumdan sonrada sanmam ki kolay kolay zaman bulabileyim
muntazar 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?