Kadınların Kitap Mekanı

kadınların kitap mekanında ocak ayında okunan kitap sayısı 78

*****ocak ayı derecelerimiz ******

1.lerimiz Donuk_Pudra,kulitta

2.lemiz ehlimana, LAydLiNe :81: :129:

3.lemiz ftm55, muntazar,_Lavin_,PrensesPeri :81: :128:

Son düzenleme:
bu ay tamda gönlümden geçen oldu.bissürrü birincimiz bissürü ikincimiz ve üçüncümüz var herkesi gönülden tebrik ediyorum

bir psikiyatristin gizli defteri.bu kitapla ilgili yorumlarını merak ediyorum.şu ara çok satanlar listesinde :44:

khaled hosseını nin önce uçurtma avıcısı oku sonrasında bin muhteşem güneşi bence.ben tam tersini yapmıştım.kitap güzel olmasına ragmen uçurtma avcısı bin muhteşem güneşten sonra sönük gelmişti.belkide fazla empati yaptım ondan içime işledi o kadar bilemiyorum :44: bende aldım ve dağlar yankılandıyı.bu ay inş okuyabilirim.kıl beni ey namazı da listeme aldım oda ilgilimi çeken bir kitap son dönemde

vee şubat ayının ilk kitabı benden gelsin

s.s atıcı gitme

kadının tarzı hep aynı.sürüncemeli bir aşkın başlama dönemi sonrasında tutkulu bir aşk.yaşanan kötü olaylar ve mutlu son gelgelelim bilgisayarı elimden bırakamadım.başladım 38 sayfasını okudum aklım orada kaldı dünden beride soluksuz okudum bitirdim neredeyse.aşk ancak bu kadar güzel tasvir edilebilirdi

PrensesPeri:1

kulitta tebrikler
başarın artarak devam etsin.

can yayınları bu konuda çok iyi. tavsiye ederim.
yky ise sanki okul öncesine sıkışmış gibi ama uygun kitaplar çıkabilir.

bende aynısını yapıcam vikitaptanda baktım puanlar düşmüş uçurtma avcısında.tersten olacak ama napalım

kızlar listede adı geçen geçmeyen herkesi tebrik ederim.

Son düzenleme:
bu ay tamda gönlümden geçen oldu.bissürrü birincimiz bissürü ikincimiz ve üçüncümüz var herkesi gönülden tebrik ediyorum

Evet canım hatırlıyorum bunu dilemiştin ve gerçekleşti. Eki Görüntüle 960214
Bissürrü derece çok keyifli gerçekten.
Dereceni tebrik ediyorum PrensesPericim. Ellerine yüreğine sağlık.

kulitta tebrikler
başarın artarak devam etsin.
Amiiin ehlimanacım.
Uzun bir süre gönlümce kitaplarımla bütünleşemeyince, sorumluluklarımı askıya alarak
büyük bir açlıkla gömüldüm kitaplarıma.
Ben de seni tebrik ediyorum canım. Gönlümüzce okuyabileceğimiz keyifli günler diliyorum.

Barış Bıçakçı - Bir Süre Yere Paralel Gittikten Sonra

DonukPudra.....1

Dereceye giren arkadaşlarımı ve tüm kitap kurtlarını tebrik ediyorum

asude- gül ve avcı

bir türk yazardan 1800 lü yılların anlatımı.ladylerin düklerin zamanı ve aşk hikayesi..ufff bu ara aşk kitabı çok üst üste geldi tarz değiştirmem lazım:44:

ne okusam bilemedim :44:

PrensesPeri:2

Son düzenleme:
nasıldı? beğendin mi? bu aralar çok duyuyorum ismini
iki kiabı bir arada götürünce bende biraz kopukluk oldu

kitabın ilk başlarında sanki daldan dala atlıyormuş izlenimi verse de taşlar oturunca akıp gidiyor. Yazarın okuduğum ilk kitabı diğer kitaplarını da okuyup genel bir kanıya varmak istiyorum.

ŞUBAT
1-AYŞEGÜL ÇORUHLU - ALKALİ DİYET

Beslenme kitaplarını da ekleyebiliyor muyuz?

kedi83.....1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…