- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.841
Ocak ayinda biraz tembel ciktim
1_ bir psikiyatristin gizli defteri (gary small, gigi vorgan)
2_ dönüşüm (franz Kafka)
Bu ay okuduğum ve bitmek üzere olan 2 kitap daha var ama yetişmedi napalim onlarda şubata artik.
Duygum_duygu : 2
Allah bereket versin(mavi lale yayınları komisyonca hazırlanmış): ticaret yapan herkese tavsiye niteliğinde ayet, hadis vs. içeren bir kitap.
fırtına kokusu: muhteşemdi. nancy pickard kokuyordu buram buram. yine çiftlikler, inekler..
ve dağlar yankılandı: ben yazarı okumaya sondan başlamışım.diğerlerini de okumak istiyorum.
zeytindağı(falih rıfkı atay):bret alınması gereken birçok anı vardı. hem düşündüren hem fikir veren bir kitap. geçmişten geleceğimize bir ayna aslında. tabii ki bazı yerler vardı ki beni yanlı olduğu konusunda düşündürdü.
harabelerin çiçeği(reşat nuri güntekin): 3 öyküden oluşuyor.3 öyküde bizi anlatıyor.
bukre (kahraman tazeoğlu):yavru kuş ve kuzu laflarından nefret ettim. bir de selim çok itici geldi. zaman ve para kaybı. ödünç almış olduğuma sevindim.
kıl beni ey namaz(senai demirci): çok güzel bir dilli yazılmış.
ehlimana:6
1- Bir AKP Belge'seli - Maskesiz Soygun / İlhan Taşcı
2- Yalnız Bir Defa - M. Onuralp
3- Gülümsemek Direnmektir - Mustafa Balbay
4- Acımak - Reşat Nuri Güntekin
5- Balyoz - Dani Rodrik, Pınar Doğan
6- Shantaram - Gregory David Roberts
7- Martılar Adası - Zeyyat Selimoğlu
8- Her Taşın Altında "The Cemaat" mi var? - Nazlı Ilıcak (Konuyla ilgili başarılı bir derleme. Yazar sorunun yanıtını
okura bırakmakla birlikte satır aralarında ve sonuç bölümünde kendi düşüncelerini ortaya koymuş.
Başlıktaki soruya yanıtım büyük ölçüde şekillenmiş olsa da, daha sağlıklı değerlendirebilmek için araştırma-inceleme kitapları
okumaya devam edeceğim.)
kulitta . . 8
8 yaşındaki kızıma okuması için aldığım bir kitabı önce benim okumam gerektiğini düşünüp okudum. Kitapta herhangi bir sorun yoktu ama bu vesileyle sizlere bir soru sormak istiyorum. Kızımın okuması için ne tür ve nasıl kitap seçmeliyim? Kafama takılan büyük bir soru. Yardımcı olacak birisi varsa eğer çok sevinirim.
1- Limon ağacı - Sandy Tolan
2- Sevgi' nin dünyası - Ahmet Yılmaz Boyunağa
3- İskender - Elif Şafak
4- Leyla ve Mecnun - İskender Pala
5- Çocuk eğitimi el kitabı - Fitzhugh Dodson
6- Sular altında bir ülke -Yavuz Bahadıroğlu
LAydLiNe : 6
khaled hosseını nin önce uçurtma avıcısı oku sonrasında bin muhteşem güneşi bence.ben tam tersini yapmıştım.kitap güzel olmasına ragmen uçurtma avcısı bin muhteşem güneşten sonra sönük gelmişti.belkide fazla empati yaptım ondan içime işledi o kadar bilemiyorum :44: bende aldım ve dağlar yankılandıyı.bu ay inş okuyabilirim.kıl beni ey namazı da listeme aldım oda ilgilimi çeken bir kitap son dönemde
PrensesPeri:1[/COLOR]
kadınların kitap mekanında ocak ayında okunan kitap sayısı 78
*****ocak ayı derecelerimiz ******
1.lerimizDonuk_Pudra,kulitta
2.lemiz ehlimana, LAydLiNe :81::129:
3.lemiz ftm55, muntazar,_Lavin_,PrensesPeri :81::128:
bu ay tamda gönlümden geçen oldu.bissürrü birincimiz bissürü ikincimiz ve üçüncümüz varherkesi gönülden tebrik ediyorum
Amiiin ehlimanacım.kulitta tebrikler
başarın artarak devam etsin.
Barış Bıçakçı - Bir Süre Yere Paralel Gittikten Sonra
DonukPudra.....1
Dereceye giren arkadaşlarımı ve tüm kitap kurtlarını tebrik ediyorum
iki kiabı bir arada götürünce bende biraz kopukluk oldunasıldı? beğendin mi? bu aralar çok duyuyorum ismini
bu ay tamda gönlümden geçen oldu.bissürrü birincimiz bissürü ikincimiz ve üçüncümüz varherkesi gönülden tebrik ediyorum
bir psikiyatristin gizli defteri.bu kitapla ilgili yorumlarını merak ediyorum.şu ara çok satanlar listesinde :44:
Prensespericim kitap güzel di fakat ben daha çarpici ve siradişi bişeyler bekliyordum. Beklentinmi fazla yüksek tutmuşum. Asla kötü diyemem ama daha farklı biseyler bekliyordum.
ŞUBAT
1-AYŞEGÜL ÇORUHLU - ALKALİ DİYET
Beslenme kitaplarını da ekleyebiliyor muyuz?
kedi83.....1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?