• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

allah de ötesini bırak bitti benimde :34:

bazı cümleleri çok sık tekrarlamış oralar biraz sıkıcıydı ama genel anlamda begendim.yeni kitabı çıkıyor bu hafta onuda hemen almak istiyorum :21:

Ahmet Mithat Efendi -Hüseyin Fellah : İlk başlarda o eski kibar ve zarif Türkçe çok hoşuma gitti. Sonraları sıkılmaya başladım kitaptan.Bir yerden bir yere atlaması kesin çizgilerle olmuş sonrasında da zoraki okudum...

Aslı Erdoğan- Kabuk Adam : Sıcak ,içten samimiydi.Aslında konusu itibariyle basitti fakat kelimelerle o kadar yalın ve betimlemeli anlatmış ki yazar basit bir konuyu bile yüceltmiş.. Beğendim ve yazarın diğer kitaplarını da sipariş ettim..

DonukPudra.......5

Psikopat-Tami Hoag
Bakire-Nancy Pickard
Hayalimdeki Arzular ve İhtiraslar-Erin Qiunn
İncir Kuşları-Sinan Akyüz

ftm55....4

Ohhh mis gibi yaaaa geçen senenin acısını çıkartmak. Ayı yarıladık, eğer bu hızla gidersem bu ay süper olacak. Darısı okuyamayan herkese :16:
1- Limon ağacı - Sandy Tolan

2- Sevgi' nin dünyası - Ahmet Yılmaz Boyunağa

3- İskender - Elif Şafak

4- Leyla ve Mecnun - İskender Pala

LAydLiNe : 4

Ohhh mis gibi yaaaa geçen senenin acısını çıkartmak. Ayı yarıladık, eğer bu hızla gidersem bu ay süper olacak. Darısı okuyamayan herkese :16:
1- Limon ağacı - Sandy Tolan

2- Sevgi' nin dünyası - Ahmet Yılmaz Boyunağa

3- İskender - Elif Şafak

4- Leyla ve Mecnun - İskender Pala

LAydLiNe : 4

iskender pala nın tüm kitaplarını bende okumak istiyorum iki dirhem bir çekirdek i okudum sadece, Leyla ile Mecnun nasıl, yorum yapabilirmisiniz rica etsem. yada diğer kitaplarını okuduysanız hangisinden başlasam, od ve Babilde ölüm İstanbulda aşkı aldım okumadım henüz sıralama yaptım kendime sırası gelmedi:1:

birde arkadaşlar, Kösem Sultan, Mihrimah, Hürrem gibi romanları da okumak istiyorum çağlara göre mi okusam bilemedim. birde yazarı farklı farklı olan var okuyanlar bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

Ben bu konuyu nasıl görmemişim yahu. :53: Lütfen listeye beni de ekleyin...

Sherlock Holmes İz Peşinde - Sir Arthur Conan Doyle .... Şu an bu kitabı okuyorum.

yabanmersini__ : 1

Son düzenleme:

Sherlock Holmes İz Peşinde - Sir Arthur Conan Doyle .... Şu an bu kitabı okuyorum.

$0aal.gif

Okumaya devam ederken değil, bitirdiğimizde mesajının altında belirttiğin şekilde nikimizle birlikte yazıyoruz.
Bir ay içinde okuyup bitirdiklerimizi bir önceki sayıya ilave ederek devam ediyoruz canım.
Her ay başından itibaren 1'den başlıyoruz. İyi ki topiğimizi keşfettin, kıvanç verdin.:16:
Keyifli okumalar dilerim. $0kko.gif

1- Bir AKP Belge'seli - Maskesiz Soygun / İlhan Taşcı
2- Yalnız Bir Defa - M. Onuralp
3- Gülümsemek Direnmektir - Mustafa Balbay

4- Acımak - Reşat Nuri Güntekin
Sanırım okumayan bir ben kalmıştım ben de okumuş oldum. Varsa eğer okumayan kalmasın. :128:

kulitta . . 4

iskender pala nın tüm kitaplarını bende okumak istiyorum iki dirhem bir çekirdek i okudum sadece, Leyla ile Mecnun nasıl, yorum yapabilirmisiniz rica etsem. yada diğer kitaplarını okuduysanız hangisinden başlasam, od ve Babilde ölüm İstanbulda aşkı aldım okumadım henüz sıralama yaptım kendime sırası gelmedi:1:

Canım ben yıllar önce İskender PALA dan ilk olarak Babil' de ölüm İstanbul' da Aşk' ı okudum ve resmen hayran kalıp aşık oldum kitaba. O zamana kadar okuduğum kitaplardan çok farklıydı. Mutlaka oku. Ben yeniden okumayı düşünüyorum. Od' u bende okumadım henüz. Ama okuyanlardan duyduğum kadarıyla oda oldukça güzel bir kitap. Şah ve Sultan, İki Darbe Arasında, Katre-i Matem' i okudum. Hepsi ayrı güzeldi. Leyla ile Mecnun' un dili biraz ağır. 100 sayfalık bir kitap ama defalarca paragraf başına döndüm yeniden okuyup tam olarak anlayabilmek için. Divan edebiyatını seviyorsan eğer daha güzel anlarsın. Benim hoşuma gitti. Kısaca İskender PALA' yı tavsiye ederim. Günümüz yazarları içinde apayrı bir yeri var bence.

1- Bir AKP Belge'seli - Maskesiz Soygun / İlhan Taşcı
2- Yalnız Bir Defa - M. Onuralp
3- Gülümsemek Direnmektir - Mustafa Balbay

4- Acımak - Reşat Nuri Güntekin
Sanırım okumayan bir ben kalmıştım ben de okumuş oldum. Varsa eğer okumayan kalmasın. :128:

kulitta . . 4

Ben okumadım henüz :17: Hemen okumak lazım o zaman :34:

Canım ben yıllar önce İskender PALA dan ilk olarak Babil' de ölüm İstanbul' da Aşk' ı okudum ve resmen hayran kalıp aşık oldum kitaba. O zamana kadar okuduğum kitaplardan çok farklıydı. Mutlaka oku. Ben yeniden okumayı düşünüyorum. Od' u bende okumadım henüz. Ama okuyanlardan duyduğum kadarıyla oda oldukça güzel bir kitap. Şah ve Sultan, İki Darbe Arasında, Katre-i Matem' i okudum. Hepsi ayrı güzeldi. Leyla ile Mecnun' un dili biraz ağır. 100 sayfalık bir kitap ama defalarca paragraf başına döndüm yeniden okuyup tam olarak anlayabilmek için. Divan edebiyatını seviyorsan eğer daha güzel anlarsın. Benim hoşuma gitti. Kısaca İskender PALA' yı tavsiye ederim. Günümüz yazarları içinde apayrı bir yeri var bence.

teşekkür ederim çok yararlı oldu kpss ya hazırlanıyorum hem paragrafım gelişsin diye iskender palayı tercih ettim ilk okuduğumda çok beğendim ve hep olumlu yorumlar duydum, şimdi biraz kişisel gelişim biraz tarih biraz felsefe biraz edebiyat tarzı okuyorum:1:

Kitap sitelerinden birinde yapılan çok detaylı bir yorumdan yola çıkarak okudum Güneş Çavması'nı. Okurken, bir film içindeymişim gibi hissettim. İlginç olansa, hangi karakteri okursam okuyayım başrolde sanki ben vardım. :) İnsanı kendinden kaçamayacağı bir noktaya sıkıştırıp kendisiyle yüzleştirirken, güldürüyor, ağlatıyor ama gerçekten mutlu ediyor. :44:
Kitabı bitireli bir kaç hafta oldu ama ara ara açıp okumaya devam ediyorum, sürekli karakterlerle konuşuyorum sanki. Gözlerimi kapatınca Foça'nın denizini görüyorum. (Hiç gitmedim ama bu yaz gideceğpim inşallah.:)
Hele bir Mecnun karakteri var kiii. :46: Yok ama hepsi etkileyiciydi. Annelere ve anne babalarıyla kronik sorunu olanlara özellikle öneririm.
Zannedersem bu kitapla ben herkesle kişisel barışımı sağladım.

Psikopat-Tami Hoag
Bakire-Nancy Pickard
Hayalimdeki Arzular ve İhtiraslar-Erin Qiunn
İncir Kuşları-Sinan Akyüz
Sonsuz Nur-1

ftm55....5

Jean Teule - İntihar Dükkanı : Çok keyifli bir kitaptı..Kuşaktan kuşağa aktarılan intihar dükkanı..Müşterilere değişik ürünler satıyorlar ölümü gerçekleştirmeleri için.Neşe onların en nefret ettiği şey ama bu özellik en küçük çocuklarında fazlasıyla mevcut.Değiştirmeye çalışırken değişen olma dedikleri bu olsa gerek :1: :16:

DonukPudra....6

******aralık ayı derecelerimiz ******

1.miz :nazar::nazar: Donuk_Pudra :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.miz ehlimana :81::nazar: :129:

3.müz duygum_duygum,kulitta :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 ocak - 31 ocak 2014

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. Donuk_Pudra .......6......
  2. ftm55 ......5........
  3. LAydLiNe ........4........
  4. kulitta ...........4........
  5. muntazar ......3........
  6. _Lavin_ ........3........
  7. limon1988 ......3........
  8. PrensesPeri .....3.......
  9. _asmunikal_ .......1........
  10. biryahcanya1952 ......1..........
  11. AskInihan ........1..........
  12. kedi83 ......1........
  13. elfmet ......1........
  14. MonaLiisa .......1........
  15. kestanesekeri1905 ........1........
  16. tugcecan ........1.....
  17. ehlimana ..............
  18. duygum_duygum .............
  19. Perim35 .................
  20. pekmez_akilli ................
  21. LadySubaru ...............
  22. mavisim51 .............
  23. CoolKul ................
  24. mehtap51 ................
  25. DatluCan ................
  26. solitarywoman .............
  27. prenses_84 .............
  28. sara_28 ..................
  29. diltesne ................
  30. laleaslan ................
  31. sevincirem ...............
  32. kaizen ...............
  33. SirriEyvan ................
  34. Gareng ...............
  35. Axelia ................
  36. kgokce ..............
  37. neenone ...................
  38. sevgipitircigim ................
  39. DatluCadu ................
  40. angel_elika ..............
  41. nuclear .................
  42. gulshenidil .................
  43. NeMeSiS98235 ...............
  44. efla ..............
  45. __PINAR__ ...............
  46. pembelii ....................
  47. Lyre ................
  48. december90 ....................
  49. macellan ................
  50. nilkon4246 ................
  51. yasemnn ..................
  52. muhat .....................
  53. cemre25 ................
  54. H_İ_S .................
  55. _Medcezir_ ...............
  56. gonca2206 ...............
  57. uğur böcüğü ...............
  58. nAyino ................
  59. piolin ...............
  60. pretty__woman .................
  61. _MinigininFaresi ................
  62. Ausencia ...............
  63. busean ..............
  64. pogopogo ..................
  65. DamlaSakizliKahve ................
  66. lajoie ................
  67. cornella ...............
  68. glntpl ................
  69. yemyesilcit ................
  70. roseizmir ..................
  71. yorgun savascı ...............
  72. samanyolu .............
  73. masal26 ............
  74. eski_bir_masal ................
  75. tweetypinar .............
  76. nilayu ................
  77. pinararip ................
  78. pinaran ...............
  79. hande85 ................
  80. Elouise ................
  81. carpe__diem ................
  82. 19DisiKartaL03 ................
  83. asuarslan ................
  84. meyra_ ................
  85. ŞİMAL ................
  86. iwalgirl ................
  87. zeliha88 ................
  88. lady_2772 ................
  89. yabanmersini__ ................

merhaba :3: aramıza hoşgeldin :16::16:

Eki Görüntüle 934367

Okumaya devam ederken değil, bitirdiğimizde mesajının altında belirttiğin şekilde nikimizle birlikte yazıyoruz.
Bir ay içinde okuyup bitirdiklerimizi bir önceki sayıya ilave ederek devam ediyoruz canım.
Her ay başından itibaren 1'den başlıyoruz. İyi ki topiğimizi keşfettin, kıvanç verdin.:16:
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 934389

:16::16::16:

Kitap sitelerinden birinde yapılan çok detaylı bir yorumdan yola çıkarak okudum Güneş Çavması'nı. Okurken, bir film içindeymişim gibi hissettim. İlginç olansa, hangi karakteri okursam okuyayım başrolde sanki ben vardım. :) İnsanı kendinden kaçamayacağı bir noktaya sıkıştırıp kendisiyle yüzleştirirken, güldürüyor, ağlatıyor ama gerçekten mutlu ediyor. :44:
Kitabı bitireli bir kaç hafta oldu ama ara ara açıp okumaya devam ediyorum, sürekli karakterlerle konuşuyorum sanki. Gözlerimi kapatınca Foça'nın denizini görüyorum. (Hiç gitmedim ama bu yaz gideceğpim inşallah.:)
Hele bir Mecnun karakteri var kiii. :46: Yok ama hepsi etkileyiciydi. Annelere ve anne babalarıyla kronik sorunu olanlara özellikle öneririm.
Zannedersem bu kitapla ben herkesle kişisel barışımı sağladım.

merhaba :3: seni listemizde göremedim katılmak istermisin :29:

birde arkadaşlar, Kösem Sultan, Mihrimah, Hürrem gibi romanları da okumak istiyorum çağlara göre mi okusam bilemedim. birde yazarı farklı farklı olan var okuyanlar bana bu konuda yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler :)

yazarını çok iyi araştırıp öyle okumak gerekiyor sanırım.her yazarın bakış açısı farklı malesefki.yalan yanlış bir kurguyu okumaktansa dogru yazardan dogru bakış açışı ile okumak çok önemli.malesefki yazar konusunda yardımcı olamayacagım :44: belki daha fazla bilgi sahibi olanlar vardır :24:

Prenses'cim seni çok çok çok çok beğeniyorum ama site beğenmemi engelliyor. Eline koluna yüreğine sağlık. Liste için bir sürü emek harcıyorsun. :16: Ayrıca bu ay inşallah dereceye gireceğim kararlıyım :52:

Back