- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.481
iş ve sonrasındaki gezme yaşamım biraz hızlı oldugu için ay başına 2 kitap verip yıllık hedefimi 25 yapmıştım.benim için tutturulabilir bir hedef.ona bile anca yetişiyorum bazen
bu yıl kk da 66 kitabın var kulittam çok iyi bir rakamoradaki rakamını mı çok yüksek tuttun acaba:44:
Tebrik ederim AskInihancım.Ben de hedefimi tutturmuşum ordaa.
Tabi çok büyük bir rakam değil, çok çok az hatta ama yoğun tempoda okuyamam gerçekçi olayım diyip 20 yazmıştım. İnşallah daha çok okurum
Evlilik, internet, TV ve okuma hedefine ulaşmakBenim de 4 kitap kaldı hedefime.
Artık bu yıl o kadar olmaz, evlilik beni fena çarptı
Şaka bir yana internete ve tv'ye çok takılıyorum, azaltmam lazım.
nazan bekiroğlunun Yusuf ile züleyhasını okuyorken eşimin hatrına araya bir kitap sıkıştırdım ki sıkıştırmaya bile değmez
saime aydın beyaz üşüme
yazar izmire söyleşiye gelecekmiş milli kütüphaneye arkadaşı rica etmiş oda ben okumamda eşim kitap okumayı çok sever o okur demiş ve almış gelmiş eve.
ya yoruma bile değmez acayip acemice saçma bir anlatım ve anlamsız bir hikaye
sakın okumayın sakın
muntaazar 6
ya bak kafam kaarıştı
prenses sayım 7 mi oldu 6 mı oldu şaşırdım
ilk defa bu ay bu kadar çok okuyunca bünyem sarsıldı baksana sayıyı karıştırdım
1 kasım - 30 kasım 2013
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı[/U]
[*]ftm55 ........6........
[*]Donuk_Pudra .......6......
[*]muntazar .......5........
Maalesef söz konusu kitapsa oburca abartıyorum Prenses Pericim. Topiğimizin yıl dönümünden sonra performansım çok düştüğü için sanal kütüphane hedefime fazlaca uzak kaldım. 100 kitap hedefimin 50 sini okuyabildim. Yılbaşında kendimi cezalandırıp daha fazla hedef koymayı düşünüyorum. :18: Uzmanlardan uyumadan yaşayabilme iksiri istiyorum.
Maalesef söz konusu kitapsa oburca abartıyorum Prenses Pericim. Topiğimizin yıl dönümünden sonra performansım çok düştüğü için sanal kütüphane hedefime fazlaca uzak kaldım. 100 kitap hedefimin 50 sini okuyabildim. Yılbaşında kendimi cezalandırıp daha fazla hedef koymayı düşünüyorum. :18: Uzmanlardan uyumadan yaşayabilme iksiri istiyorum.
Tebrik ederim AskInihancım.
Sanırım tek zaafım kitap.Gerçeklerle didişiyorum.
Evlilik, internet, TV ve okuma hedefine ulaşmak
Tebrik ederim _Lavin_cim.
Charles Dickens - Bir Noel Şarkısı ; Hayattan beklentisi olmayan,soğuk,asabi,işkolik ve acımasız Scrooge'nin noel günü (fantastik olaylar)yaşadıkları ve gerçekleri görmesi. Dönemin katılığını ve hayat koşullarını yazar çok güzel betimlemiş.
Ders alınacak noktalar vardı.Bir insanın kendini başkalarının gözünden görmesi kadar gerçekçi birşey yoktur sanırım.
DonukPudra..........8
Nefretten Sonra
YazarFatih Murat Arsal
4 kitaplık serinin ilk kitabı.ciltleri kalın kalın,bazen ayrıntılar sıkıyor ama akıcı 1 günde bitirdim.biraz türk filmi tadında birazdabirde yazarın duraksadı veya durakladı yerine "duraladı" kelimesini sık sık kullanması çok itici geldi bana.
PrensesPeri:4
sanırım bu kitabı okuyanların çoğunun takıldığı nokta bu olmuş.
ayrıca çok fazla erotizm içerdiği söylendiği için kitabı okumak hiç içimden gelmemişti.
5 miş son okudugunla 6 olmus canım
tamam sağolasın
yeter artık kapat listeyi kimse kitap okumasın daha
ilk üçteyim yav
dükkanı kapattık tamam artık
arkadaşlar nazan Bekiroğlu nar ağacını ve amat diye bbir kitap var elimde bunları tavsiye edermisiniz yoksa başka kitap mı okuyayım?
tamam sağolasın
ilk üçteyim yav
arkadaşlar nazan Bekiroğlu nar ağacını ve amat diye bbir kitap var elimde bunları tavsiye edermisiniz yoksa başka kitap mı okuyayım?
Nar Ağacı favori kitaplarım arasında. Kesinlikle tavsiye ederim.tamam sağolasın
ilk üçteyim yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?