- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.501
slm arkadaşlar bu formu henüz yeni gördüm ve gerçekten çok sevindim böyle bir birlikteliği çok arıyordum görüyorumki burada müthiş bir kitap kardeşliği kurulmuş çok hoşuma gitti eğer benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum ben daha çok gerilim,polisiye,fantastik,psikolojik kitaplar seviyorum şuanda Rıverton malikanesini okumaktayım yeni başladım okudukçada yorumlarımı sizlerle paylaşmaktan keyif duyarım.sizlerinde tavsiye edeceği gerilim romanlarınız varsa çok sevinirim
slm arkadaşlar bu formu henüz yeni gördüm ve gerçekten çok sevindim böyle bir birlikteliği çok arıyordum görüyorumki burada müthiş bir kitap kardeşliği kurulmuş çok hoşuma gitti eğer benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum ben daha çok gerilim,polisiye,fantastik,psikolojik kitaplar seviyorum şuanda Rıverton malikanesini okumaktayım yeni başladım okudukçada yorumlarımı sizlerle paylaşmaktan keyif duyarım.sizlerinde tavsiye edeceği gerilim romanlarınız varsa çok sevinirim
aralık ayında okumayı düşündüğüm kitaplar.hepsini okursam 1316 sayfa okumuş olacagım
Eki Görüntüle 878047
nasıl arada bir canımız okumak istemiyor diyorsak bu arada benim okuma iştahım kesilmiyorher dakika okuyasım var
sizde de varmı bilmiyorum ama kitap ayraçlarına takmış durumdayım :44: en sevdiklerim en çok kullandıklarım
Eki Görüntüle 878048
Eki Görüntüle 878049
erotizm var evet fakat benim takıldıgım konu başka.
yazar türk ve erkek.17 yaşındaki bir kıza bakış açısı rahatsız etti beni.
elbetteki başka kitaplarda da cinsellik işleniyor fakat türk olunca daha farklı bir beklentiye mi girdim nedir
çok ateşli bir hatun anlatılmış.bana göre 17 yaş çocuk sayılıyor bırak cinselliği.
Soğuk Kahve-Ahmet Batman
İskender-Elif Şafak
Kapan-Harlan Coben
O'na Secde Yakışıyor-Ahmed Günbay Yıldız
Obsidiyen-Jennıfer L.Armentrout
Sabah Uykum-Ahmet Batman
Böğürtlen Kışı-Sarah Jio
Cennet Çocukları-Sadettin Kaplan
Aşkın Gözyaşları1-Sinan Yağmur
ftm55.....9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?