Kadınların Kitap Mekanı

slm arkadaşlar bu formu henüz yeni gördüm ve gerçekten çok sevindim böyle bir birlikteliği çok arıyordum görüyorumki burada müthiş bir kitap kardeşliği kurulmuş çok hoşuma gitti eğer benide aranıza kabul ederseniz çok memnun olurum ben daha çok gerilim,polisiye,fantastik,psikolojik kitaplar seviyorum şuanda Rıverton malikanesini okumaktayım yeni başladım okudukçada yorumlarımı sizlerle paylaşmaktan keyif duyarım.sizlerinde tavsiye edeceği gerilim romanlarınız varsa çok sevinirim

Aramıza hoşgeldin

merhaba aramıza hoşgeldin keyifli okumalar dilerim

Abdestli Kapitalizm - Eren Erdem (Eşitşiği işaret eden Kur'an-ı Kerim ayetlerine ait Eren Erdem yorumu.)

kulitta . .2

zeliha88

Kasım
1-7'den 70'e Taş Devri Diyeti/Prof. Dr. Ahmet Aydın

kedi83...1

Tolstoy Savaş ve Barış'ı okuyan arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Bir türlü ilerleyemedim. Devam etmelimiyim.

ejderin arzusu

ejder serisinin 2. kitabı.gündüz okuyamadım diye aklım kitapta kaldı akıcı,sürükleyici hayal dünyasına hitap ediyor..bu kitapta da cinsellik ön plandaydı

ahmet batman soguk kahve

içinde ayrılıkta var aşkta.her insan kendinden birşeyler bulur bence

PrensesPeri 6 .wuu kendi rekorumu kırdım

aralık ayında okumayı düşündüğüm kitaplar.hepsini okursam 1316 sayfa okumuş olacagım

nasıl arada bir canımız okumak istemiyor diyorsak bu arada benim okuma iştahım kesilmiyor her dakika okuyasım var

sizde de varmı bilmiyorum ama kitap ayraçlarına takmış durumdayım :44: en sevdiklerim en çok kullandıklarım

Ayyy bunlar çook güzeeell... Benim hiç yok böyle süslü püslü ayraçlarım. Burda bulamam da eve gidince arayayım bunlardan

selam kızlar bende aranıza yeni katılıyorum...
kitap aşk tır:))
en son nazan bekiroğlu nar ağacı nı okudum...

Soğuk Kahve-Ahmet Batman
İskender-Elif Şafak
Kapan-Harlan Coben
O'na Secde Yakışıyor-Ahmed Günbay Yıldız
Obsidiyen-Jennıfer L.Armentrout
Sabah Uykum-Ahmet Batman
Böğürtlen Kışı-Sarah Jio
Cennet Çocukları-Sadettin Kaplan
Aşkın Gözyaşları1-Sinan Yağmur

ftm55.....9

çok itici geldi ya.

ohhhh maşallah

Soğuk Kahve-Ahmet Batman
İskender-Elif Şafak
Kapan-Harlan Coben
O'na Secde Yakışıyor-Ahmed Günbay Yıldız
Obsidiyen-Jennıfer L.Armentrout
Sabah Uykum-Ahmet Batman
Böğürtlen Kışı-Sarah Jio
Cennet Çocukları-Sadettin Kaplan
Aşkın Gözyaşları1-Sinan Yağmur
Şair Evlenmesi-Şinasi

ftm55...10

merhaba kızlar :)
1_ bu ayak izi senin dr. watson _ sevil atasoy
2_ her kalp kendi şarkısını söyler _ jan-philipp sendker
3_ haram _ selva nuaymi
4_ bir dilek tut _ hacer yeni
5_ kaderin kızları _ sujatha hampton
6_ kısa saçlı kadınlar _ patrıce leconte

bu ay bu kadar. son kitabı bugün başladım bitirdim:) her kalp kendi şarkısını söyler ve kaderin kızları nı çok beğendim. kısa saçlı kadınlarda eğlenceli bi çırpıda okunan bir kitap oldu benim için.

duygum_duygum:..6

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…