Kadınların Kitap Mekanı

şu anda konu açma çalışmlaarını yürütyorum canım, temmuz ayı listesini hazırlayıp ankete açacağım, ne dersin:18:

Anket fikrini düşünmemiştim ben o daha mantıklı tabi. Hem forumdaki diğer üyeler de katılır böylece daha kesin sonuçlar elde ederiz. Her ay için ayrı anket mi açılacak? Nasıl olacak tam olarak?

bende bu kitabı aldım.
okumayı çok istiyordum.
en kısa zamanda okuyayım.

bu arada diyete başlamışsın başarılar

Anket fikrini düşünmemiştim ben o daha mantıklı tabi. Hem forumdaki diğer üyeler de katılır böylece daha kesin sonuçlar elde ederiz. Her ay için ayrı anket mi açılacak? Nasıl olacak tam olarak?

yemek yarışmasına olduğu gibi, her ay için kitap mekanında okunan kitapların listesini hazırlayıp ankete açayım, yıl sonunda anketleri değerlendirip 2013 Kk bestlerini sonuçlayayım diyorum. nasıl olur:44:

Son düzenleme:
bende bu kitabı aldım.
okumayı çok istiyordum.
en kısa zamanda okuyayım.

bu arada diyete başlamışsın başarılar

Teşekkür ederim, başarılı olurum umarım.

Çok güzel olur bence.

Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :)

merhaba aramıza hoşgeldin keyifli okumalar dilerim

yok yok bu ay bunalıma girdim...okuyamama sendromu

eylül daha verimli geçer canım benım sıkma canını

şu anda konu açma çalışmlaarını yürütyorum canım, temmuz ayı listesini hazırlayıp ankete açacağım, ne dersin:18:

harika bir fikir bencede ayy heyecanlandım kitapla ilgili bir mekanımız daha olacak

oylama işi çok iyi oldu.
garengin fikrine datlucadununda ellerine sağlık

nette bir sürü şişirilmiş kitap var.
alıp okuyunca hayal kırıklığına uğradıklarım olmuştu.
böyle genel bir kanı olur hem de gerçek fikirler paylaşılır.

Kızlar ben gibi okuma hızı, alma hızının çok gerisinde kalanlar için;

İki ay içinde okunmadığında yazıları silinen kitap
Arjantin yayınevi Eterna Cadencia'nin Latin Amerika'dan yeni yazarları ve eserlerini tanıttığı kitap için hayata geçirdiği 'The Book That Can't Wait' adlı projede, kitabı satın alan kişi onu iki ay içinde okuyup bitirmek zorunda. Çünkü Özel bir mürekkep kullanılarak basılan kitabın yazıları güneş ve hava ile temas ettiğinde silinmeye başlıyor. İki ay içerisinde kitap tamamen boş sayfalardan ibaret hale geliyor.

Okuyucunun devamlı kitap okumayı ertelemesinin önüne geçen ve böylece yazarların ikinci kitaplarını da çıkarabilmesine yardımcı olmayı hedefleyen kampanya, gazete dergi ve televizyonlarda adından sıkça bahsettirerek yayınevinin satışlarını yüzde 40 arttırdı.

Projenin tanıtım videosunda "İlk denemesinde okuyamayanlar bir daha asla okuma şansı bulamayacak" sloganını kullanan yayınevi, bu konsepti ikinci baskısını yapmayacak kitaplar için kullanacağını duyurdu. (alıntı)

Kitabın ilk baskısı piyasaya çıktığı gün tükenirken, binlerce yeni sipariş verildi.

Allahım Okunmayı bekleyen 700 kitabımı bu durumda düşünüyorum da...

Ayy yok yok , kitaplarıma kıyamam ki ya ben ...
:26:

Birden ne güzel olurdu diye düşündüm... bir hevesle alıp kenara koyulmaz , zamanında okunur tüm kitaplarımız...
Ama ben kıyamam onlara ya,, Kitaplık oluşturduğumu düşündüm, kapaklarında isimleri var , bir açıyorsun içi bomboş

Uyh , kanım dondu

evet Kulitam bende yavaş okurum ama bazen kitaplarımın kenarlarına notlar alırım, kitaptaki yazılar silinirde notlarım kalırsa üzülürüm doğrusu

çok hoşsun

Kitap kapaklarından oluşan bir kitaplık. Uyhhh!!! Gerçekten.

evet Kulitam bende yavaş okurum ama bazen kitaplarımın kenarlarına notlar alırım, kitaptaki yazılar silinirde notlarım kalırsa üzülürüm doğrusu
Neyse ki seninkiler tamamen boşalmış olmayacaklar.

İlk baskının bir gün içinde tükenmiş olması projenin desteklendiği anlamına mı geliyor?

ayh sende öylesiin

Düşününce fena oldum napiim
Düşüncesi bile tansiyonu düşürürken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…