- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #8.041
şu anda konu açma çalışmlaarını yürütyorum canım, temmuz ayı listesini hazırlayıp ankete açacağım, ne dersin:18:
Topikte okumayan, okuyup da beğenmeyen kalmadı sanırım. Acaba burada da kitaplara oy mu versek, en çok beğenilenler listesi mi yapsak? :26:
Sineklerin Tanrısı - William Golding
Küçükken, arada televizyonda filmine denk gelirdim de bir türlü izleme fırsatım olmamıştı. İyi ki izleyememişim yoksa böyle merakla okuyamazdım. Olayların nasıl geliştiğini hiç bilmiyordum, çok sürükleyici geldi bana bu yüzden. Macera kitabı gibi gözükse de kitabın verdiği mesaj çok derin. İyiliğin ve kötülüğün doğumdan itibaren hep içimizde olduğu ancak hangisinin baskın olacağının yönlendirmeye bağlı olduğu çok güzel anlatılmış. Ayrıca Mina Urgan'ın çevirisi ve son sözdeki yorumları ayrı bir tat katmış. Kitaplığa eklenmesi gerekenlerden.
Gareng - 8
Anket fikrini düşünmemiştim ben o daha mantıklı tabi. Hem forumdaki diğer üyeler de katılır böylece daha kesin sonuçlar elde ederiz. Her ay için ayrı anket mi açılacak? Nasıl olacak tam olarak?
şu anda konu açma çalışmlaarını yürütyorum canım, temmuz ayı listesini hazırlayıp ankete açacağım, ne dersin:18:
bende bu kitabı aldım.
okumayı çok istiyordum.
en kısa zamanda okuyayım.
bu arada diyete başlamışsın başarılar
yemek yarışmasına olduğu gibi, her ay için kitap mekanında okunan kitapların listesini hazırlayıp ankete açayım, yıl sonunda anketleri değerlendirip 2013 Kk bestlerini sonuçlayayım diyorum. nasıl olur:44:
yemek yarışmasına olduğu gibi, her ay için kitap mekanında okunan kitapların listesini hazırlayıp ankete açayım, yıl sonunda anketleri değerlendirip 2013 Kk bestlerini sonuçlayayım diyorum. nasıl olur:44:
ya sinir oldum yazdığım tüm liste gitti
Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :)
yok yok bu ay bunalıma girdim...okuyamama sendromu
Kızlar ben gibi okuma hızı, alma hızının çok gerisinde kalanlar için;
İki ay içinde okunmadığında yazıları silinen kitap
Arjantin yayınevi Eterna Cadencia'nin Latin Amerika'dan yeni yazarları ve eserlerini tanıttığı kitap için hayata geçirdiği 'The Book That Can't Wait' adlı projede, kitabı satın alan kişi onu iki ay içinde okuyup bitirmek zorunda. Çünkü Özel bir mürekkep kullanılarak basılan kitabın yazıları güneş ve hava ile temas ettiğinde silinmeye başlıyor. İki ay içerisinde kitap tamamen boş sayfalardan ibaret hale geliyor.
Okuyucunun devamlı kitap okumayı ertelemesinin önüne geçen ve böylece yazarların ikinci kitaplarını da çıkarabilmesine yardımcı olmayı hedefleyen kampanya, gazete dergi ve televizyonlarda adından sıkça bahsettirerek yayınevinin satışlarını yüzde 40 arttırdı.
Projenin tanıtım videosunda "İlk denemesinde okuyamayanlar bir daha asla okuma şansı bulamayacak" sloganını kullanan yayınevi, bu konsepti ikinci baskısını yapmayacak kitaplar için kullanacağını duyurdu. (alıntı)
Kitabın ilk baskısı piyasaya çıktığı gün tükenirken, binlerce yeni sipariş verildi.
Allahım Okunmayı bekleyen 700 kitabımı bu durumda düşünüyorum da...
evet Kulitam bende yavaş okurum ama bazen kitaplarımın kenarlarına notlar alırım, kitaptaki yazılar silinirde notlarım kalırsa üzülürüm doğrusuKızlar ben gibi okuma hızı, alma hızının çok gerisinde kalanlar için;
İki ay içinde okunmadığında yazıları silinen kitap
Arjantin yayınevi Eterna Cadencia'nin Latin Amerika'dan yeni yazarları ve eserlerini tanıttığı kitap için hayata geçirdiği 'The Book That Can't Wait' adlı projede, kitabı satın alan kişi onu iki ay içinde okuyup bitirmek zorunda. Çünkü Özel bir mürekkep kullanılarak basılan kitabın yazıları güneş ve hava ile temas ettiğinde silinmeye başlıyor. İki ay içerisinde kitap tamamen boş sayfalardan ibaret hale geliyor.
Okuyucunun devamlı kitap okumayı ertelemesinin önüne geçen ve böylece yazarların ikinci kitaplarını da çıkarabilmesine yardımcı olmayı hedefleyen kampanya, gazete dergi ve televizyonlarda adından sıkça bahsettirerek yayınevinin satışlarını yüzde 40 arttırdı.
Projenin tanıtım videosunda "İlk denemesinde okuyamayanlar bir daha asla okuma şansı bulamayacak" sloganını kullanan yayınevi, bu konsepti ikinci baskısını yapmayacak kitaplar için kullanacağını duyurdu. (alıntı)
Kitabın ilk baskısı piyasaya çıktığı gün tükenirken, binlerce yeni sipariş verildi.
Allahım Okunmayı bekleyen 700 kitabımı bu durumda düşünüyorum da...
Ayy yok yok , kitaplarıma kıyamam ki ya ben ...:26:
Birden ne güzel olurdu diye düşündüm... bir hevesle alıp kenara koyulmaz , zamanında okunur tüm kitaplarımız...
Ama ben kıyamam onlara ya,, Kitaplık oluşturduğumu düşündüm, kapaklarında isimleri var , bir açıyorsun içi bomboş
Uyh , kanım dondu
Ayy yok yok , kitaplarıma kıyamam ki ya ben ...:26:
Birden ne güzel olurdu diye düşündüm... bir hevesle alıp kenara koyulmaz , zamanında okunur tüm kitaplarımız...
Ama ben kıyamam onlara ya,, Kitaplık oluşturduğumu düşündüm, kapaklarında isimleri var , bir açıyorsun içi bomboş
Uyh , kanım dondu
Neyse ki seninkiler tamamen boşalmış olmayacaklar.evet Kulitam bende yavaş okurum ama bazen kitaplarımın kenarlarına notlar alırım, kitaptaki yazılar silinirde notlarım kalırsa üzülürüm doğrusu
Düşüncesi bile tansiyonu düşürürken.
ayh sende öylesiin
Düşününce fena oldum napiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?