• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Sanırım kitabı okumaktasın.
Bitirdiğinde istersen yorumunu da ekleyerek mesajının alt kısmına ''19DisiKartaL03. . 1''
olarak belirtmelisin. PrensesPeri arkadaşımızın listeleri hazırlarken sıkıntı çekmemesi açısından
önemli bir ayrıntı canım. Yeni ay'ın başladığı ana kadar bitirdiğimiz kitap sayılarını üst üste ekleyerek,
ay başından itibaren tekrar 1'den başlayarak devam ediyoruz.

Anlaşıldı tamam :

Dublörün Dilemması-Murat MENTEŞ

Peşpeşe ne güzel kitaplar okudum ben böyle. İlginç bir olay, olayın 4 kişinin gözüyle ayrı ayrı anlatılması...
Kesinlikle tavsiye ediyorum bu romanı

neenone:4

Sipariş ettiğim kitaplar geldi çok mutluyum. :16: Ama 1 haftada geldi d&r'dan almıştım hayal kırıklığına uğrattı beni. Daha önce iki kez kitap aldım oradan iki günde gelmişti. Bu sefer niye böyle oldu hayret. Neyse en kısa zamanda yeni kitaplarımı okuyup yorumlarımı yazacağım. :31:

Sipariş ettiğim kitaplar geldi çok mutluyum. :16: Ama 1 haftada geldi d&r'dan almıştım hayal kırıklığına uğrattı beni. Daha önce iki kez kitap aldım oradan iki günde gelmişti. Bu sefer niye böyle oldu hayret. Neyse en kısa zamanda yeni kitaplarımı okuyup yorumlarımı yazacağım. :31:
Gözünaydın Gareng. Kitaplarınla keyifli anlar paylaşmanı dilerim.
Sipariş verdikten sonra kitapların ışınlanmasını istiyoruz. :34:
Bazı kitapların temin süreleri uzadıkça sabrımız zorlanıyor gerçekten.
Seçtiğimiz kitaplara bağlı olarak online satış sitelerinin hepsinde gecikmeler yaşanabiliyor.
D&R 25.-TL. siparişlerde ücretsiz kargo uygulaması nedeniyle okuyacaklarımı biriktirmeden
almayı tercih ettiğim bir marka. :16:

ohhh bir hafta mı???
şükret demek istiyorum kitabın yeniden basıldığını düşünüyordum benim kitaplarım gelene kadar çatlamıştım.
ne kadar zamanda geldiklerini unuttum o kdr bekledim ama geldiler hiçççç kızgınlık kalmadı bende.

neler aldın bakimmmm?????:23::23::23:

Son düzenleme:
ohhh bir hafta mı???
şükret demek istiyorum kitabın yeniden basıldığını düşünüyordum benim kitaplarım gelene kadar çatlamıştım.
ne kadar zamanda geldiklerini unuttum o kdr bekledim ama geldiler hiçççç kızgınlık kalmadı bende.

neler aldın bakimmmm?????:23::23::23:

Daha önceki alışverişlerimde iki günde gelince yine öyle olur sandım ne bileyim. :27:
Neil Gaiman - Yokyer (Okumayı çok istediğim ve uzun zamandır sepetimde beklettiğim bir kitaptı)
Guillaume Musso - Kağıt Kız (Yazarın daha önce hiç kitabını okumadım ama çok güzel yorumlar almış. Bu kitap da konusu ve adı ile ilgimi çekti)
Marina Fiorato - Simonetta'nın Bademleri (İtalya'da çok güzel anılarım var, kitabın da güzel yorumlarını görünce almaya karar verdim)
Sarah Jio - Mart Menekşeleri (Bu kitap için öyle yorumlar vardı ki çok merak ettim, okumalıyım dedim. Çok hoş bir kapak tasarımı ve ayracı var) :31:

******temmuz ayı derecelerimiz ******

1. miz :nazar::nazar: sara_28 :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.lerimiz Gareng, ehlimana :81::nazar: :129:

3.müz _Lavin_ :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 ağustos- 31 ağustos 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. ehlimana ......14........
  2. limon1988 .....9.......
  3. Donuk_Pudra ........7......
  4. Gareng ........7.......
  5. _Lavin_ .......5..........
  6. sara_28 .........4.........
  7. neenone ........4...........
  8. kulitta .........3..........
  9. prenses_84 ........2.....
  10. SirriEyvan ........2........
  11. kedi83 ......1......
  12. DatluCadu ......1..........
  13. muntazar .......1........
  14. PrensesPeri ......1.......
  15. duygum_duygum ..............
  16. nuclear .................
  17. gulshenidil .................
  18. NeMeSiS98235 ...............
  19. efla ..............
  20. angel_elika ...............
  21. __PINAR__ ...............
  22. pembelii ....................
  23. bugu_su ...............
  24. AskInihan ..................
  25. Lyre ................
  26. december90 ....................
  27. macellan ................
  28. kgokce ..............
  29. nilkon4246 ................
  30. yasemnn ..................
  31. muhat .................
  32. mavisim51 ............
  33. cemre25 ................
  34. _asmunikal_ .................
  35. ftm55 ................
  36. mehtap51 ................
  37. H_İ_S .................
  38. tugcecan ..............
  39. _Medcezir_ ...............
  40. gonca2206 ...............
  41. LadySubaru ...............
  42. diltesne ............
  43. uğur böcüğü ...............
  44. nAyino ................
  45. piolin ...............
  46. pekmez_akilli ............
  47. pretty__woman .................
  48. _MinigininFaresi ................
  49. Ausencia ...............
  50. busean ..............
  51. pogopogo ..................
  52. LAydLiNe .................
  53. DamlaSakizliKahve ................
  54. lajoie ................
  55. cornella ...............
  56. glntpl ................
  57. yemyesilcit ................
  58. roseizmir ..................
  59. yorgun savascı ...............
  60. LadyEvil .............
  61. fidele ..............
  62. samanyolu .............
  63. masal26 ............
  64. eski_bir_masal ................
  65. tweetypinar .............
  66. nilayu ................
  67. pinararip ................
  68. pinaran ...............
  69. hande85 ................
  70. Elouise ................
  71. carpe__diem ................
  72. biscolataa ................
  73. kays_ ................
  74. Brsnz ................
  75. 19DisiKartaL03 ................

kulitta hayırrrrr o kadar kolay olmamalı:60:

sindire sindire lezzetini ala ala
ben vikitapta bir liste yaptım 2000 küsür okunacak kitap çıktı
okuruz inşallah:52:

2000 mi :53::53: mutlaka göz gezdirmeliyim :29: emeğine sağlık :16::16:

kitaplığımı ve kitaplarımın bir kısmını görmek isteyenler tık tık:)

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap...ap-kurtlari-kitapliklari-12.html#post31672359

harika bir kitaplık olmus :16::16: o odaya girip hiç çıkmayasım geldi :16::16:

Daha önceki alışverişlerimde iki günde gelince yine öyle olur sandım ne bileyim. :27:
Neil Gaiman - Yokyer (Okumayı çok istediğim ve uzun zamandır sepetimde beklettiğim bir kitaptı)
Guillaume Musso - Kağıt Kız (Yazarın daha önce hiç kitabını okumadım ama çok güzel yorumlar almış. Bu kitap da konusu ve adı ile ilgimi çekti)
Marina Fiorato - Simonetta'nın Bademleri (İtalya'da çok güzel anılarım var, kitabın da güzel yorumlarını görünce almaya karar verdim)
Sarah Jio - Mart Menekşeleri (Bu kitap için öyle yorumlar vardı ki çok merak ettim, okumalıyım dedim. Çok hoş bir kapak tasarımı ve ayracı var) :31:

mart menekşelerini çok istiyorum bende en kısa sürede edinmeliyim :32:

Selam kitap kraliçeleri :42:hem sizleri hem de kitaplarımı çok özledim.:16: Aklımın bir ucu hep buralarda ama minik prensesim doğduktan sonra bütün hayatım değişti. İyi ki hamileyken bol bol okumuşum. Şimdi hem diyet işim var hem bebiş, yakında iş başlayacak büyük kızın okulu bide ev işleri olunca ben ben olmaktan çıkıyorum. Ama biliyorum ki bunların hiç birisi mazeret olamaz. O nedenle ayda bir kitap bile olsa mutlaka o listeye tekrar girmek istiyorum inşallah başaracağım :16:

Merhabalar kitap kurtları :3:

Sizleri biraz takip edip sistem hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bende artık bu başlığa yazma kararı aldım :29:
Daha evvel bir başlığa yazmış , dini içerikli kitap paylaşılamayacağını öğrenince üzülmüştüm...
Alternatif bir başlığı bizzat açacaktım ki burası ilaç gibi geldi bana..

Bu ay nişan telaşıdır vs. okuma tempomu düşürdüm , ay'ın sonuna da geliyoruz ama kitap eklemeye başlayayım nasipse... :16:

Herkese hayırlı okumalar :68: :32:

meraba bu topikte Dini kitaplar serbest mi ?

merhaba kızlar :3::3: öncelikle hoşgeldiniz :16::16::16:

dini kitap ayrımımız yok daha öncesinde de okuyup yorum yapan mutlaka olmustur.özellikle ayırmadıgımız içindir sanıyorum ki hatırlayamadım.din hepimizin dini ve en güzel okunarak öğrenilir.yorumda yapılması gerekir ki içerisinden en iyileri ayırıp konudaki diğer üyelerde okuyup aynı lezzeti paylaşabilsin :34: kendini daha da geliştirebilsin :16:

fakat din,siyaset vb konular hassas konular oldugu için diğer üye bundan rahatsız olabilir.şimdiye kadar konu içerisinde hiç tartışmamız olmadı.kitap konusuldu kitap tartışıldı.yine fikir ayrılıklarının değilde kitapların konusuldugu bir konu olması hususunda tüm üyelerimizden gerekli hassasiyeti rica ederim.

diğer topiclerde ne olduda dini kitap konusunda yasak geldi bilmiyorum.sizlerle alakalıdır da demiyorum ama sizin nezdinizde herkese konu sahibi olarak bu hassas çizgiye dikkat edilmesi hususunu tekrar hatırlatmak istedim.

keyifli bool paylaşımlı okumalar dilerim :16::16:

Son düzenleme:
Selam kitap kraliçeleri :42:hem sizleri hem de kitaplarımı çok özledim.:16: Aklımın bir ucu hep buralarda ama minik prensesim doğduktan sonra bütün hayatım değişti. İyi ki hamileyken bol bol okumuşum. Şimdi hem diyet işim var hem bebiş, yakında iş başlayacak büyük kızın okulu bide ev işleri olunca ben ben olmaktan çıkıyorum. Ama biliyorum ki bunların hiç birisi mazeret olamaz. O nedenle ayda bir kitap bile olsa mutlaka o listeye tekrar girmek istiyorum inşallah başaracağım :16:

canıımmmm hoşgeldin :16::16::16:
bahsettiklerinin hepsini aynı anda yürütebilmek bile başlı başına bir mesele :16::16:
bebişin ve sen iyi olda yine okursun yine kendine zaman ayırırsın nasılsa :34:
çook öpüyorum :54::54::54:

canıımmmm hoşgeldin :16::16::16:
bahsettiklerinin hepsini aynı anda yürütebilmek bile başlı başına bir mesele :16::16:
bebişin ve sen iyi olda yine okursun yine kendine zaman ayırırsın nasılsa :34:
çook öpüyorum :54::54::54:

Hoşbuldum Prensescim :16:İnşallah canım en kısa sürede yeniden aranızdayım bende öpüyorum kocaman seni. :16:

bence siz anneler başarı listesinin en başındasınız.
çok zor annemde biliyorum hem bizimle uğraşıyor hem babama yardım ediyor.
hem de ev işi çok zorrrrrr çok
en başarılı sizlersiniz.
sağlıkla büyüsünler evlatların:34:

bence siz anneler başarı listesinin en başındasınız.
çok zor annemde biliyorum hem bizimle uğraşıyor hem babama yardım ediyor.
hem de ev işi çok zorrrrrr çok
en başarılı sizlersiniz.
sağlıkla büyüsünler evlatların:34:

Amin canım çok teşekkürler. :16:Kitaplığına bayıldım bu arada maşallah:nazar:

Back