Kadınların Kitap Mekanı

bir noel şarkısı- charles dickens
noel de evinde oturan, somurtkan, memnuniyetsiz scrooge. bir gece ölmüş ortağının evini ziyaretiyle kendine gelmeyi öğrendi. kendinize gelmeniz için okumanız lazım. ben kitabı okurken şunu düşündüm sürekli '' insanlar hep yüzümüze gülüyor, sorsak herkes iyi ya biz yanlarında olmayınca hakkımızda ne düşünüyorlar? ya da biz aslında nasılız?'' scrooge zalim, açgözlü, acımasız ama hepimizden şanslı çünkü onu kendine getiren ölmüş bir dostu var.

bir de hangi kitabı açsam hep bir noel konusu.
scrooge ile ortak noktamız var: açgözlülük ben kitapta o ise para da

ehlimana:15

Hosbuldum :) Nasıl bi sisteminiz var ? Genelde roman okuyorum. Su an elimdeki kitap Craig Silvey- Tanri'nin unutulan çocukları

ay başından ay sonuna kadar okuduğun kitapları yazıyorsun.

örneğin;

Craig Silvey- Tanri'nin unutulan çocukları
(altına yorumunu yazabilirsini)

sevgipitircigim-1

yazarsın.

ay içinde okuduğun her kitaplar birlikte sayıyı arttırırsın.
prensesperi ay başında okunan kitaplara göre sıralamyı yapıyor.
sıralama yazıldıktan sonra sıfırdan başlarız saymaya.
umarım karışık anlatmamışımdır.

sistem basit hemen alışırsın.

Himm tamam anladim sanirim.sadece adetini mi yazcam kitaplarin isimlerini de paylascakmiyim.bunlari okudum diye.alisirim zamanla sisteme Teşekkürler

Merhaba ben de araniza katilmak istiyorum :)
hoşgelmişsin bacımmmm güzel paylaşımlar okumalar diliyorum..

okuyan herkesi tebrikediyorummm

kgokce-1
kendini arayan adam

bu ay ince bir kitap bitiridğim için yazmamak istiyordum ama bir o kadarda okunulası bir eserdi o yüzden ayın bu son günlerinde kötü olan bu okuma durumuma mahcubiyetimi belirterek yazıyorum

kız daha sonuçlanmadı.
okumaya devam

senden önce ben -Jojo Moyes
farklı bir aşk beklenmedik bir son. son sayfasına kadar heyecendan hız kesmeyen farklı bir hikaye
datlucadu-Ağustos-2

Son düzenleme:
senden önce ben -Jojo Moyes
farklı bir aşk beklenmedik bir son. son sayfasına kadar heyecendan hız kesmeyen farklı bir hikaye
datlucadu-Ağustos-2

Topikte okumayan, okuyup da beğenmeyen kalmadı sanırım. Acaba burada da kitaplara oy mu versek, en çok beğenilenler listesi mi yapsak? :26:

Sineklerin Tanrısı - William Golding

Küçükken, arada televizyonda filmine denk gelirdim de bir türlü izleme fırsatım olmamıştı. İyi ki izleyememişim yoksa böyle merakla okuyamazdım. Olayların nasıl geliştiğini hiç bilmiyordum, çok sürükleyici geldi bana bu yüzden. Macera kitabı gibi gözükse de kitabın verdiği mesaj çok derin. İyiliğin ve kötülüğün doğumdan itibaren hep içimizde olduğu ancak hangisinin baskın olacağının yönlendirmeye bağlı olduğu çok güzel anlatılmış. Ayrıca Mina Urgan'ın çevirisi ve son sözdeki yorumları ayrı bir tat katmış. Kitaplığa eklenmesi gerekenlerden.

Gareng - 8

merhaba arkadaşlar
bu ay o kadar tembelimki neredeyse bir kitapla kalıyordum ki sibel eraslanın sireti Meryem kitabındaki harika betimlemeleri akışkan ve sıradanlığın dışındaki üslubuyla 2 kitapla bu ayı kapattım.
sireti Meryem kitabını okuyun beğeneceğinize eminim
üçüncü kitabı son kırk sayfa kala bıraktım elimden..eskisi gibi sırf okumak için okuyayım yapamıyorum artık seçici oldum onca kitaptan sonra.allahım böyle berbat bir kitap olamaz:hakan Günday az kitabı.kitapta bir tane normal bir allahın kulu yok.hepsi çatlak karakterler.valla böyle kitaplar iç organlarımı boğuyor abartmıyorum bakın.
yani bir kız taa kalkıp ingiltereye götürülüyor ve klasik türk filmleri gibi koskoca ingilterede habire birleriyle karşılaşıyor onca kişi.sonra hop kız bir halt oluyor derken birden alakasız bir çocuk giriyor ve bakınki kader ağlarını örüyor taaaa ingiltereden bu adamlarla bağ kuruyor
aman allahım o kadar saçma bir kitaptı ki sabrettim ama cık olmadı bitiremedim zamanıma yazık ettim bbu kitap yüzünden
ya vallahi çok saçmaydı ya arkadaşlar sakın okumayın
sibel Eraslan sireti Meryem 2

olur kesinlikle, hatta harika olur bu sayede karasız kalıp ne okusam dediğimiz zamnalarda listemize göz atıp kitap alabiliriz. bi taşla iki kuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…