- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.961
Ama canım ben bu kitaplardan başlamayacağım. Önce kısmetse bencilliğin erdemi ayn rand kitabıyla başlayacağım. Başlığı çok ilginç geldi. Hani ne kadar bencilsin, bencillik kötüdür denilir ya bu kitap bencillliği erdem olarak görmüş. Bakalım :))
ehlimana-13
jojo moyes- senden önce ben
ilk önce kitap sayımı yazdım çünkü uğursuz kabul edilen 13.
belki uğursuz bir kitaba sayı olmadı ama gerçekten büyük haksızlık ettiğim çok müthiş bir kitabın sayısı.
kendisini birkaç gün elimde süründürme hatasında bulundum.
keşke kendimi daha fazla verseydim. mükemmeldi.
biraz tokat gibi oldu ama hayattaki birçok; şükre sebep sahip olduğum şeyleri görmemi sağladı.
kitabın sonunda tuttuğum nefesi birkaç damla gözyaşı ile verdim(evet itiraf ediyorum ağladım ben de diğer okuyucular gibi)
kitaba mı ağladım kendime mi bilmiyorum.
kesinlikle diğerlerini boşverin ve bu kitabı ilk sıraya koyun hemen başlayın.
bir kutu mendil hazır bulundurun.
ne zaman duygularınızı vuracağı belli olmuyor.
neyse biraz kendime geleyim şöyle sonu belli buram buram mç mıç aşk dolu bir kitaba geçeyim.
SAĞOL PRENSES PERİCİMMMM :) İNŞALLAH HIZLICAAA YANINIZA GELME AŞKI OLURRR BENDEEE TABİ UTANMADANNN OKUDUKLARIMI SIRALAYARAKK
Robin Sharma - ferrarisini satan bilge
Robin Sharma' nın kitapları kişisel gelişim adına güzel kitaplar okurken sıkılmayacaksınız emin olun tavsiye ederim
sara_28 - 4
Kızlar merhaba. Burada kurallar nedir pek anlayamadım da.. Yeni siparişlerim gelecek çoğu da dini konular, osmanlının son dönemi.
Yani okuduğumuz kitap sayısı mı yoksa konular mı değerlendiriliyor. Ben de siz entellektüel okumuş kadınların arasına katılmak istiyorum
Hoşgeldin Brsnz.
Okumakta olduğumuz kitabı bitirdiğimiz zaman, kitap adı ile birlikte dilersek yorumumuzu da ekleyerek yazıyoruz.
Aylık performanslarımızı değerlendirdiğimiz için ay başından, ayın son günü gecesine kadar ay içinde okuyup bitirdiğimiz
kitapları (isteyen tek tek bitirdikçe, isteyen birkaç birkaç) ekliyoruz canım.
Örneğin; Ayın ilk kitabını bitirdiğimizde kitap adını ve yorumumuzu yazdıktan sonra, mesajımızın alt kısmına nickimizle birlikte
Brsnz. . 1 yazıyoruz. bitirdiğimiz her kitabı bu sayıya ekleyerek ay sonuna kadar devam ediyoruz.
Ay bitiminde konu sahibi arkadaşımız ay içinde okuyanların listesini oluşyurarak ay'ı kapatıyor. Aramıza katılır bir iki gün takip
edersen anlayacaksın zaten. Keyifli okumalar dilerim.
Kitap okumayı o kadar ihmal ettim ki böyle faaliyetlerle kendimi motive ederim belki. Benzer bir konuda gördüm dni ve siyasi kitaplar yasakmış yani faaliyet dışı oluyormuş ama benim okuduklarım genelde dini, tarihi ve siyasidir. Tartışma çıkmaması için sadece kitabın adını yazarım yorum yazmam.. Böyle bir kurla burası için de geçerli midir?
ben ayn rand okumuştum.bireyselliğe vurgu yapıyor. güzeldi, fikirler düşündürücüydü.
diğer kitaplarını da okumayı istiyorum.
bende az önce bitirdim kitabı.
tüm yorumlarda açık alanda toplulukta okumayın son kısmı yazıyordu dogruymus.
birkaç damla yaştan fazlasını döktüm bensonuna kadar hala ümidim vardı
hayatımızın bedenimizin bir pamuk ipliğine bağlı oldugunu daha iyi anladım.
güzel işlenmiş her şey.favori kitaplarımın arasına girdi.
******temmuz ayı derecelerimiz ******
1. mizsara_28
2.lerimiz Gareng, ehlimana :81::129:
3.müz _Lavin_ :81::128:
Eki Görüntüle 665953
1 ağustos- 31 ağustos 2013
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- ehlimana ......13.........
- limon1988 .....9.......
- Donuk_Pudra ........7......
- Gareng ........7.......
- _Lavin_ .......4..........
- sara_28 .........4.........
- neenone ........3...........
- kulitta .........3..........
- prenses_84 ........2.....
- kedi83 ......1......
- DatluCadu ......1..........
- muntazar .......1........
- PrensesPeri ......1.......
Merhabalar kitap kurtları
Sizleri biraz takip edip sistem hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bende artık bu başlığa yazma kararı aldım
Daha evvel bir başlığa yazmış , dini içerikli kitap paylaşılamayacağını öğrenince üzülmüştüm...
Alternatif bir başlığı bizzat açacaktım ki burası ilaç gibi geldi bana..
Bu ay nişan telaşıdır vs. okuma tempomu düşürdüm , ay'ın sonuna da geliyoruz ama kitap eklemeye başlayayım nasipse...
Herkese hayırlı okumalar
Merhabalar kitap kurtları
Sizleri biraz takip edip sistem hakkında bilgi sahibi olduktan sonra bende artık bu başlığa yazma kararı aldım
Daha evvel bir başlığa yazmış , dini içerikli kitap paylaşılamayacağını öğrenince üzülmüştüm...
Alternatif bir başlığı bizzat açacaktım ki burası ilaç gibi geldi bana..
Bu ay nişan telaşıdır vs. okuma tempomu düşürdüm , ay'ın sonuna da geliyoruz ama kitap eklemeye başlayayım nasipse...
Herkese hayırlı okumalar
ehlimana'nın okuduğu kitap sayısı 14 olacaktı PrensesPericim.
Kendisi ay sonuna kadar okuduklarını 14 üzerine ekleyerek yazar ve doğru sayıya ulaşır.
Buna rağmet tashih etme gereği duydum canımcım.
Fatmanur Altun- Çağa İz Bırakan Müslüman Önderler / SEYYİD KUTUP
Adından da anlaşılacağı üzre bir biyografi eseri kendisi , hem meşhur bilge'nin hayatından hemde fikirlerinden özetle bahsedilmiş, muhakak her kütüphene ve zihinde bulunması gereken bir kitap diye düşünüyorum ...
hatta ben bu kitabı ödünç aldım en kısa zamanda kendime de almak istiyorum
AGD- Hz.Peygamberimizin Gençleri
Bir kitap denilemeyecek kadar ince bir kitapcık bu , içerisinde özetle çok faydalı bilgiler bulunuyor , Peygamberimizn yanında yaşamış olan gençlerden , hayatlarından , yaptıklarından bahsediyor...
Bana hediye olarak geldi ve çok anlamlı bir hediyeydi bir solukta okudum , bulabilirseniz eğer tavsiye ederim
Sema Maraşlı - Eşimin Eşi Yok
Bu kitap da yine değerli bir kitapçı abi'mden bana 'nişanlanacağımı duyunca' hediye geldi.. :)
Sema hanımı duymuş ama okumak henüz nasip olmamıştı bana.
Kendisi bazı kadın kesimlerince beğenilirken bazı kadın kesimleri tarafından ağır eleştirilere maruz kalabiliyor... Buna en iyi kendiniz karar verebilirsiniz diye düşünüyorum , kimseyi dinlemeden kendiniz ya bir konferansına katılın veya kitabını okuyun , muhakkak kendinize göre bişeyler bulacaksınız...
Bu kitabında hikayeci tasviri benimsemiş yazar , ufak 'yaşanmış ' hikayelere yer vermiş, herkesin dersler çıkartması için bizlere sunmuş , bazen gülümsediğim , bazen üzüldüğüm , bazen de ' ben bu hikayeden bişey anlamadım ' dediğim hikayeler oldu
kitapçığı saymıyorum ve
SirriEyvan -2
Ben okurken ağlamamıştım ama bütün kitap boyunca benim başıma gelseydi ne yapardım diye düşünmüştüm. Gerçekten çok güzel bir kitaptı.
mesaj tekrarı.bende aynısını düşündüm.
gerçekten şükredilecek çok şey var.
sanırım gözlerim biraz bencilleşmiş ki görmemiş
bende aynısını düşündüm.
gerçekten şükredilecek çok şey var.
sanırım gözlerim biraz bencilleşmiş ki görmemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?