• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

KIZLARRR HİÇ VERİMLİ KİTAPPPP OKUYAMIYORUMMMMM... EŞİM EVDE SÜREKLİ YEMEK YAP TEMİZLİK ÇARŞI PAZAR VS.DERKEN BU YÜZDENMİ SICAKLARDAN MI ? BİLEMEM BENİM BAHANEMMMMİ YOKSA... OKUYAMIYORUM OKUYAMIYORUM.. HİÇ VERİMLİ DEĞİLİM... VE böyle de olunca içim içimi yiyor alışkın değilim en azındanayda 3 kitap bitiren ben 1 le yetinyorumm ufffffi...
yardımmm edin ne olur.... ne yapayımmm :( bu durumdan dolayı acaip huzursuz ve mutsuzummm anlatamamm inanınnn...:14:

KIZLARRR HİÇ VERİMLİ KİTAPPPP OKUYAMIYORUMMMMM... EŞİM EVDE SÜREKLİ YEMEK YAP TEMİZLİK ÇARŞI PAZAR VS.DERKEN BU YÜZDENMİ SICAKLARDAN MI ? BİLEMEM BENİM BAHANEMMMMİ YOKSA... OKUYAMIYORUM OKUYAMIYORUM.. HİÇ VERİMLİ DEĞİLİM... VE böyle de olunca içim içimi yiyor alışkın değilim en azındanayda 3 kitap bitiren ben 1 le yetinyorumm ufffffi...
yardımmm edin ne olur.... ne yapayımmm :( bu durumdan dolayı acaip huzursuz ve mutsuzummm anlatamamm inanınnn...:14:

Bırak kitaplar biraz rafta kalsın kgokcecim. Kitaba gömüldüğünde nasıl keyfini çıkarıyorsan, okumamanın da keyfini yaşa.
Ders yok sınav yok, mecbur değilsin. Fazla doymuşsundur, için almıyordur. Acıkınca sarılırsın yine onlara. :54:

Bırak kitaplar biraz rafta kalsın kgokcecim. Kitaba gömüldüğünde nasıl keyfini çıkarıyorsan, okumamanın da keyfini yaşa.
Ders yok sınav yok, mecbur değilsin. Fazla doymuşsundur, için almıyordur. Acıkınca sarılırsın yine onlara. :54:
öylemi dersinnn bacımmmm.... :43: bu durum huzursuz etmese tadını çıkaracağımdaaa neyse sadece zamann yaniii ... bakalım inşallah düzelirim ve de erken acıkırım :34:

murat menteş -ruhi mücerret ( diğer kitaplarına nazaran sönüktü..ama yine de okuttu)

senai demirci- tanrı sana küsmedi

şevket süreyya aydemir -tek adam 1

DonukPudra........5 :42:

Merhaba kızlar, nasılsınız? Tatilden döndüm uğrayamadım buralar, hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum. :16:
Lavin'cim tebrikler, hayırlı olsun Allah mutluluğunuzu daim etsin. :nazar: :16:

Tatile giderken bir hata yapıp sadece iki kitap götürmüşüm, neyse ki plajdaki kitaplıktan bir iki kitap buldum da onları okudum yoksa çıldırırdım sanırım. :33:

2. Kırmızı Pelerinli Kent - Aslı Erdoğan (İlk defa Aslı Erdoğan okudum, ama beni kazanamadı bir türlü. Sanki kendi psikolojik bunalımını, ruhsal çıkmazını okuyucuyu umursamadan anlatmış gibiydi. "Siz anlamasanız da olur ben kendime yazıyorum zaten" der gibiydi. Evet tamamen okur kaygılı kitapları da sevmem ama bu da olmamış.)
3. Azil - Hakan Günday ( Çok beğendim, özellikle fizik kurallarıyla anlatılmış olması bir mühendis olarak beni benden aldı. Kesinlikle Hakan Günday'a devam edeceğim)
4. Yapboz - Jodi Picout ( Ne zamandır aklımdaydı Picout kitapları, olumlu yorumlarından dolayı okumak istiyordum. Plajda bulunca aldım hemen iyi ki de okumuşum. Beğendim,ahlak ve değer yargılarıyla harmanlanmış bir polisiye gibiydi. Öyle doğa üstü, aşırı zeka gerektiren, uç bilim veya ileri teknoloji olmadan sürükleyici olmayı başarmış bir kitap benim için.)
5. Kalbim Sende Kaldı - Judith Mcnaught ( Yazarın, okuduğum çağdaş dönemde geçen ilk kitabı. Tarihi romanları kadar başarılı olmasa da güzeldi.)

Gareng - 5

öylemi dersinnn bacımmmm.... :43: bu durum huzursuz etmese tadını çıkaracağımdaaa neyse sadece zamann yaniii ... bakalım inşallah düzelirim ve de erken acıkırım :34:

ben de mekanı değiştiriyorum.
elime kahvemi alıp bazen balkonuma gidiyorum.
bazen koltuğuma gömülüyorum bazen de kütüphaneye gidiyorum.

bazen de kulittanın dediğini yapmak mantıklı oluyor.
kitapçı gezmek çok faydalı.

canım bu kitap derleme bir kitap
netten bulabilirsin
isslamkutuphane sinde mevcut

muntazar vbizimle bu siteyi paylaştığın için teşekkürler:))))
çok kaynak var. tabii daha okumadım içeriğe bakmadım ama pek çok konu olduğu için faydalı olacağını düşünüyorum.
teşekkürler:34::42:

ben de mekanı değiştiriyorum.
elime kahvemi alıp bazen balkonuma gidiyorum.
bazen koltuğuma gömülüyorum bazen de kütüphaneye gidiyorum.

bazen de kulittanın dediğini yapmak mantıklı oluyor.
kitapçı gezmek çok faydalı.
doğrusun bacımmm ... 1 aydır kitapçı gezmiyorumm o iyi gelebilir :) evde safiye sultan serim var orijinal değil bazı sayfalaırnn basımı kötü onlara başlamamm gerekk :) inşallah eski ben olurummm ve hatta geçerim kendimi ;) o lezzzete ermek istiyorum yoksa çok kitap okumak değil...:10:
okuyamadığı için rahatsız olan varmı benmi anormalim???

doğrusun bacımmm ... 1 aydır kitapçı gezmiyorumm o iyi gelebilir :) evde safiye sultan serim var orijinal değil bazı sayfalaırnn basımı kötü onlara başlamamm gerekk :) inşallah eski ben olurummm ve hatta geçerim kendimi ;) o lezzzete ermek istiyorum yoksa çok kitap okumak değil...:10:
okuyamadığı için rahatsız olan varmı benmi anormalim???

yok sadece sen değilsin emin ol:34:
bak ben mesela bugün kütüphaneye gittim. nasıl iyi geld anlatamam:16:
çok rahatladım o istanbula inat sessizlik beni benden alıyor:ssz:
dizili kitaplara bakmak, onları elime alıp karıştırmak harika.
ben bir de çocuk bölümüne bayılıyorum. gittiğimde muhakkak orayı da gezerim.
kitapları incelerim.

yok sadece sen değilsin emin ol:34:
bak ben mesela bugün kütüphaneye gittim. nasıl iyi geld anlatamam:16:
çok rahatladım o istanbula inat sessizlik beni benden alıyor:ssz:
dizili kitaplara bakmak, onları elime alıp karıştırmak harika.
ben bir de çocuk bölümüne bayılıyorum. gittiğimde muhakkak orayı da gezerim.
kitapları incelerim.
AHHH EVET BACIM KÜTÜPHANEYE GİTMEYELİ OKADAR ZAMAN OLDU Kİ!
bende çocuk bölümünde gezinmeyi çok severim zaten özellikle roman deneme vari okuma kitaplarına daha kolay ulaşılabliyor:)

******temmuz ayı derecelerimiz ******

1. miz :nazar::nazar: sara_28 :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.lerimiz Gareng, ehlimana :81::nazar: :129:

3.müz _Lavin_ :81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 ağustos- 31 ağustos 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. Donuk_Pudra ........5......
  2. Gareng ........5.......
  3. _Lavin_ .......3..........
  4. prenses_84 ........2.....
  5. neenone ........2...........
  6. kulitta .........2..........
  7. kedi83 ......1......
  8. DatluCadu ......1..........
  9. ehlimana ......1.........
  10. muntazar .......1........
  11. sara_28 ..................
  12. duygum_duygum ..............
  13. limon1988 ............
  14. nuclear .................
  15. gulshenidil .................
  16. NeMeSiS98235 ...............
  17. efla ..............
  18. angel_elika ...............
  19. __PINAR__ ...............
  20. PrensesPeri .............
  21. pembelii ....................
  22. bugu_su ...............
  23. AskInihan ..................
  24. Lyre ................
  25. december90 ....................
  26. macellan ................
  27. kgokce ..............
  28. nilkon4246 ................
  29. yasemnn ..................
  30. muhat .................
  31. mavisim51 ............
  32. cemre25 ................
  33. _asmunikal_ .................
  34. ftm55 ................
  35. mehtap51 ................
  36. H_İ_S .................
  37. tugcecan ..............
  38. _Medcezir_ ...............
  39. gonca2206 ...............
  40. LadySubaru ...............
  41. diltesne ............
  42. uğur böcüğü ...............
  43. nAyino ................
  44. piolin ...............
  45. pekmez_akilli ............
  46. pretty__woman .................
  47. _MinigininFaresi ................
  48. Ausencia ...............
  49. busean ..............
  50. pogopogo ..................
  51. LAydLiNe .................
  52. DamlaSakizliKahve ................
  53. lajoie ................
  54. cornella ...............
  55. glntpl ................
  56. yemyesilcit ................
  57. roseizmir ..................
  58. yorgun savascı ...............
  59. LadyEvil .............
  60. fidele ..............
  61. samanyolu .............
  62. masal26 ............
  63. eski_bir_masal ................
  64. tweetypinar .............
  65. nilayu ................
  66. pinararip ................
  67. pinaran ...............
  68. hande85 ................
  69. Elouise ................
  70. carpe__diem ................
  71. biscolataa ................
  72. kays_ ................

Evlendim de geldim:-D

Ama kitap da okudum, ışte listem:

Otomatik Portakal
Ruh Koleksiyoncusu
Beni Seç

:nazar:
Lavin-3

rabbim mutluluk huzur versin :16::16:

kızlar dediğim gibi cemalnur sargut- peygambere sevdirilen kadın kitabını anlatamaya geldim.
ben kitabı çok beğendim. neden mi? bize yutturulan birçok ''cahilce'' davranış olduğunu fark ettim. mesela kızlar konusu ve evlilik. günümüz de bazı akıllılar ne der? aile beğenmişse damat olacak kişiyi kıza he demek düşer. ama peygamberimiz diyor ki kız onaylamdan evlendiremezsin. kadınları sürekli evde tutmak isteyen bir grup vardır. kızın yeri evidir ya peygamberimiz hz.ayşe yi alıp yarışlara bile götürürmüş. hatta gittiği yerde aklına düşer eve gider gelir misin der onu da alır oraya tekrar gidermiş.
kitabın bazı yerlerinde dil çok ağır anlamam zorlaştı. ama öyle yerler var ki sizi alıp götürüyor.
aslında zamanımızın egosunun neleri yok ettiğini ve insanları soğuttuğunu gösterdi birazda bana. hep kadınları aşağı çekmek için yapılanlar ve dinin buna kılıf yapılmak istenmesini anlatan güzel bir kaynak. nedense genel de kadın üzerinde birtakım yaptırımlar var. sürekli kurallar bizim üstümüze ama ger.ekten bunların hepsi dini gereklilik mi yoksa kültürel baskı mı?
biraz feministçe bir yorum olmuş olabilir ama olması gerekeni okuduktan sonra çok sinirlendim. neden sürekli bizim üstümüzden bazı şeyler uygulanıyor???

ehlimana-1

kitapla ilgili daha ayrıntılı yorumunu bekliyordum teşekkür ederim :16: edinebilirsem okumak isterim :34:

Ask kisin baslar - Simon Von Booy...

dönem dönem hepimize oluyor.okuyamadıkça huzursuz hissedip kastıkça daha çok kaçıyor hevesin biraz akışına bırak derim :34:

canım bu kitap derleme bir kitap
netten bulabilirsin
isslamkutuphane sinde mevcut

site bir harika :16:bir çok kaynak var indirebiliyorsunda.öle göz ucuyla bakılacak bir sitede değil ilk fırsatta derinlemesine bakacagım inş:34:

Puslu Kıtalar Atlası-İhsan Oktay ANAR

Çook beğendim :16: Tarihi bilgiler, isimler, olay örgüleri sürükledi beni. Daha çok tarihi roman okuma isteğim arttı.

neenone:3

Önce git kendine güzel bir alışveriş yap, boş boş otur, çık gez, evin bütün temizliğini bitir. En sonunda kitap okuma isteğin yine gelir canımcım :)
Herkesin mutlaka oluyordur böyle bir dönemi. Benim mesela yaklaşık 1 yıl sürdü bu isteksizliğim. Gözümün önünde onca kitap duruyordu, bakıp bakıp okumam lazım, şunu da bitirmem lazım diyordum ama elim bir türlü gitmiyordu. En sonunda evime kavuşup düzenimi kurunca düzenli okumaya başladım son 2 aydır.​

Son düzenleme:
Mine Söğüt -Madam Arthur Bey ve Hayatındaki Herşey

olaylar olaylara mekanlar mekanlara karışmış bir kitap.. mine söğütün klasik betimlemeleri ve acaba dedirten çıkmaz sokaklarda hissettiren dili..

diğer romanlarını daha çok beğenmiştim..

DonukPudra..........6 :31:

Önce git kendine güzel bir alışveriş yap, boş boş otur, çık gez, evin bütün temizliğini bitir. En sonunda kitap okuma isteğin yine gelir canımcım :)
Herkesin mutlaka oluyordur böyle bir dönemi. Benim mesela yaklaşık 1 yıl sürdü bu isteksizliğim. Gözümün önünde onca kitap duruyordu, bakıp bakıp okumam lazım, şunu da bitirmem lazım diyordum ama elim bir türlü gitmiyordu. En sonunda evime kavuşup düzenimi kurunca düzenli okumaya başladım son 2 aydır.​
doğru diyorsun bacım evi hergünn kışa hazırlık mahiyetinde yatak yorgan yastık battaniye yıkıyorumm ... pazar alışverişlermi yapıp kışlıklarımıda bu hfta iyice ayarlayacağımmm .... sonra azcık kendime bakım ve dediğin müthiş okumaya dalacağım ... inşallah tabii..çok sağol bacımmm... ALLAH EN ERKEN ZAMANDA MUTLUCA KOCANA KAVUŞTURSUN SENİ :)

r

dönem dönem hepimize oluyor.okuyamadıkça huzursuz hissedip kastıkça daha çok kaçıyor hevesin biraz akışına bırak derim :34:

site bir harika :16:bir çok kaynak var indirebiliyorsunda.öle göz ucuyla bakılacak bir sitede değil ilk fırsatta derinlemesine bakacagım inş:34:
SAĞOL PRENSES PERİCİMMMM :) İNŞALLAH HIZLICAAA YANINIZA GELME AŞKI OLURRR BENDEEE TABİ UTANMADANNN OKUDUKLARIMI SIRALAYARAKK ;)

1- Kürk Mantolu Madonna / Sabahattin Ali
2- İblisin Kıblesi / Cengiz Özakıncı

3- Geri Vites Hayatlar/Leyla Ağaçkoparan (Türkiye'nin ilk bayan tır şöförü, kullanmadığı kara taşıtı kalmamış.
Anılarını ve hayata dair gözlemlerini başarıyla kaleme almış. Beğendim.)

kulitta . . 3

Back