Kadınların Kitap Mekanı

Hasan Ali Toptaş -Gölgesizler

Cümleleri betimleme zenginliği harika.Bazı kısımları yorup akıcı gitmese de kalemini hakkıyla kullanmış yazar..

"kar neden yağar kar?" belki de herşeyin özeti.

DonukPudra........1

Son düzenleme:
Çavdar Tarlasında Çocuklar- Salinger

İlginç bir kitaptı. Kitabın konusu hakkında hiç bir fikrim yoktu, bu tarz beklemiyordum. Çarpıcı bir roman okurum diye düşünüyordum, öyle olmadı ama anlatım dili güzeldi. Tam bir ergen ağzı :) okunması greken kitaplar arasında, tavsiye ederim.

neenone:1

geç oldu ama sara_28 tebrik ederim

temmuz ayında sadece 2 kitap okudum olmaz

bu ay hedefim en az 8 kitap

gerçi daha kütüphaneye yazılalı 3 gün oluyor, hatta adres ve telefon bilgilerimi bugün vereceğim, ama geri kalan 25 güne sığdıracağım

Agatha Christie benim idolümdü, tüm kitaplarını daha küçükken bitirmiştim, bayılıyorum bu kadına

Hermann Hesse favori yazarlarımdan, felsefeye ve doğu mistisizmine gönül vermiş bir üstat

Dan Brown'ın tarikat kitapları iki tanesini ben de okumuştum, her taşın altında simge aramaca, geçmişteki ufak ayrıntılara büyük anlamlar yükleyip işte bizim büyük ulu yüce tarikatımız taaa buralara dayanıyor reklamı, ama adam işini biliyor, kitapları fazla okunası ve konuyu hiç bilmeyen birisi bile oturup araştırmak istiyor, insanı "vay be demek ki hayatın anlamını bunlar biliyormuş" havasına sokuyor.

Agatha Christie benim idolümdü, tüm kitaplarını daha küçükken bitirmiştim, bayılıyorum bu kadına

Ben daha yeni okudum kitaplarını, Acı Kahve ve 16.50 treni. İkisini de severek okudum.

Hakan Günday'ın tüm kitaplarını öneriyorum. Özellikle ilk kitabı Kinyas ve Kayra'yı
son kitabı AZ da harikadır.
sonraaaa
Zargana
Ziyan
Azil
Malafa
Piç

hepsinin yeri tadı bir başka güzel

Eklemediklerimi, hemen sosyal kütüphaneme (vikitap) ekleyeyim.

Son düzenleme:

pınar sen ingilteredesin değil mi?
nasıl hep merak etmişimdir.

Ben daha yeni okudum kitaplarını, Acı Kahve ve 16.50 treni. İkisini de severek okudum.
Eklemediklerimi, hemen sosyal kütüphaneme (vikitap) ekleyeyim.

Agatha'nın bir kitabı da kötü değildir, hepsi heyecanlı ve güzel dedektif romanları. hele en başta insanların kimliklerini vermesi, acaba katil kim ???

Hakan Günday'ı gönül rahatlığıyla ekle, garanti veririm.

Evet bu düşünce çok bariz ben de diğer kitaplarını okudum ve aynı kitabı okuyan arkadaşlarımla da bunu konuşmuştuk. Bizim tarihimizde neler neler var ama bahsi bile edilmez çoğu zaman. Bu kitabında da mevzu İstanbul'da geçmiş biraz ama ben çok daha farklı bekliyordum...övgü dolu satırlar bizedir, bizim tarihimize yönelik gizemler vardır belki derken olayın uzantısı İstanbul'da gerçekleşiyordu sadece. Bunu bizden birilerinin yapması daha doğalken neden öyle düşündüm ben de bilmiyorum
Bir de kitapta birkaç kere "iyi giyimli insanlar" tabiri geçiyordu, ne beklenildiyse

ben son zamanların bu akımına tarihi olmayanların tarihlerini yaratması diyorum, hatta uydurması...

Ray Bradbury- Fahrenheit 451

Kitaplarıları ne kadar yakarsanız yakın onları okuyanların zihinlerinden atmadıkça başarılı olamazsınız..
Günümüz çağını çok iyi ifade ediyor.Koyun haline gelenlerin ve getirenlerin hali ve buna rağmen gerçekleri görüp onlara sarılanların mücadelesi. Bir başyapıt.

DonukPudra-------2

bu kitabın filmini izlemiştim, çok eski bir filmdi ve çok güzeldi, hala gözümün önünde, kitabı daha daha sağlamdır, eminim, kenara not almak lazım, bu kitabı okumak lazım

canlarım bayram sonrasıda 2 gün izin aldım 14 ağustosa kadar yokum bilginize olsun

hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorum

Eki Görüntüle 774551
prensesss bacımmm başta sen olmak üzere tüm bacılarımın bayramını kutlarım, şeker tadında bir bayram geçirmeniz ümidiyleee bacılarım....

ramazanı hiç kitap adına bereketli geçiremedim inşallah bayram sonrası o eski günlerme dönerimmmm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…