- Konu Sahibi PrensesPeri
- #7.861
lavin imzanda dugunune 10 gün kaldıgı yazıyor heyecan doruktadır şimdi şimdiden mutluluklar dilerim
hisciğim geç kaldım kusura bakma.eşin çoktan gelmiştir Rabbim yuvandan mutlulugu huzuru eksik etmesin Allah birdaha hiç ayırmasın inşallah
canıımmm kocaman tebrikler Rabbim gönlüne göre versin
canım ayın birini bilerek bekliyorum ay sonunda gelemeyen olur diye kitabı temmuz ayı içinde okudugun için arkadaşlarında itirazı olmazsa temmuza ekliyorum
Ooooo can kulittacım çok teşekkür ederim, evet bugünü doğan güneş olarak geçireceğiz, pazartesi kavuşuyoruz canım
Direndik, kazanacağız
hisciğim geç kaldım kusura bakma.eşin çoktan gelmiştir Rabbim yuvandan mutlulugu huzuru eksik etmesin Allah birdaha hiç ayırmasın inşallah
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tam 76 puan almışımmmm
şu an mutluluktan bulutlardayımmmm.
yani aslında daha sevinmek için erken ama bakalım sıralamamıza ve okullara inşallah emek veren herkes yerleşir.
Rabbim yüzümüzü güldürsün.
canıımmm kocaman tebrikler Rabbim gönlüne göre versin
prensesperi gelmediğine göre listeme devam edebilirim herhalde ya da geldiğinde kendisi karar versin ağustosa mı temmuza mı ekleyeceğimizi.
knulp-hermann hesse
bu kitap bitene kadar bende bittim.
felsefik bir kitap gibiydi bazı yerleri çok hoşuma gitti.
özellikle knulpın karşılaştğı yerlerdeki insanlar ve ruhlar hakkındaki fikirleri.
ehlimana:13
canım ayın birini bilerek bekliyorum ay sonunda gelemeyen olur diye kitabı temmuz ayı içinde okudugun için arkadaşlarında itirazı olmazsa temmuza ekliyorum