• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

1- Ölümsüz Ölüm / Nora Roberts (Eve Dallas, #3)
2- Mutlu Ölüm / Nora Roberts (Eve Dallas, #4)
3- Büyülü Ölüm / Nora Roberts (Eve Dallas, #5)

Kitap Açıklaması
Teğmen Eve Dallas, bir meslektaşının ölümünü gizlilik içinde soruşturabilmek için profesyonelliğini, vefa duygusunun ve dostluklarının önünde tutmak zorunda kalmıştır. Ancak bahçe kapısının önüne bir ceset bırakılınca, bu uyarının kişisel olduğuna inanır ve eşi Roarke ile birlikte, meslek hayatının en tehlikeli cinayetler zincirinin içinde bulur kendini. Attığı her adım, onu kendi doğrularını sorgulamaya ve kötülüğün en baştan çıkarıcı şekliyle yüzleşmeye itecektir.

kedi83 . . 3

KİTAP HIRSIZI-liesel'ın sevdiklerine daha kaç kez veda etmesi gerekiyordu? bu dünyaya gerçekten Hans gibileri gerekiyor. bizimle konuşan kişi ise kendini çok güzel tarif etmiş: beni çok kişi merak ediyor. beni görmek isterseniz aynaya bakın. insanlarla ilgili çok güzel bir sorusunu paylaşmış bizlerle: hem güzellik hem kötülük aynı yaratıkta nasıl olur hep merak ederim gerçek bir kitap okuduğumu düşünüyorum. daha fazla anlatılacak şeyler var amakitabı anlatıp heyecanınızı alıp, sizi böyle bir kitaptan mahrum etmek istemem.

KÖTÜ KARMA-bu kadar güleceğimi tahmin etmemiştim:)))

İNTİHAR DÜKKANI-eğlenceli bir kitap. intihar dükkanı; müşterileri istisnalar hariç tekrar görmeniz imkansız. ayrıca herkes iç karartıcı. amaç müşterinin fikrini değiştirmemek. değiştirmek istedikleri tek bir kişi var o da küçük oğulları Alan. o ailenin yüz karası çünkü çok neşeli:)

ehlimana:11

Son düzenleme:
1.Kristin Hannah-Kış Bahçesi
2.Ahmet Coşkun-Fransız Balkon
3.Sevim Ak-Babamın gözleri kedi gözleri
4.Ayten Kaya Görgün- Arıza Babaların Çatlak Kızları
5.Jerzy Kosinski-Boyalı Kuş
6.Antoine De Saint-Küçük Prens
7.F.Scott Fitzgerald-Muhteşem Gatsby (Bir dahi etrafına ışık saçarken niye kendine karşı bu kadar acımasız olabilir?Görünenin ne kadarı gerçektir.)

(çevirisinden kaynaklı insanlar tarafından beğenilmediğini düşünüyorum. ortada basit bir aşk hikayesinden daha fazlası var..)

DonukPudra........7 :66: :66:

1- Kemiklerin Şifresi-Simon Beckett: Polisiye gerilim romanı, bu türde son zamanlarda okuduğum en sıkı kitap diyebilirim
2- Senden Önce Ben-Jojo Moyes: Fazlasını bekliyodum ama çok fazla bi duygu yoğunluğu yaşamadım açıkçası, kitabın konusuna benzer bi film var İçimdeki Deniz diye, duygu yoğunluğu çok daha fazla
3- Vatan yahut Silivri-Müyesser Yıldız: Arada çerezlik kitaplar okusamda mutlaka döndüğüm bir tür var, politik kitaplar...Dün başladım oldukça güzel bir anlatım, zaten hayran olduğum bir kadına yine hayran oldum

ehlimana canım kötü karma kitabı için baya gülmüşsünde merak ettim kitabı int.ten konusuna baktım ancak yorum bulamadım biraz yorumlar mısın sohbet havasında mı geçiyor kitap mizansen üzerine mi kurulu gerçek hayatı mı anlatmış?

ehlimana canım kötü karma kitabı için baya gülmüşsünde merak ettim kitabı int.ten konusuna baktım ancak yorum bulamadım biraz yorumlar mısın sohbet havasında mı geçiyor kitap mizansen üzerine mi kurulu gerçek hayatı mı anlatmış?

canim kitap gercek hayatla bagdastirilamayacak kadar absurd .kadinin olumuyle basliyor.cesitli vucutlarda tekrar tekrar dunyaya geliyor amaci iyi karma toplamak.tabii bu arada onun agzindan anlatilan kitap guldurmeyi basariyor.kadin cok bencil. bu yeniden dunyaya gelisler sirasinda dunyayi baskalarinin gozunden ogreniyor. zorunlu empati gibi.basina gelmeyen de kalmiyor. tabii bir de en yakin arkadasinin elinden kocasini kurtarma pesinde.kadin o kadar alayci ki ister istemez egleniyorsun.tam kafa dagitmalikti. eger bu turden hoslaniyorsan tavsiye ederim.

Son düzenleme:
ehlimananın teşviki ile bende burdayım çok kitap okurum ama nisandan beri bıraktım kpss den dolayı
çok özledim romanlarımı
yeni aldıklarım ve okumak istediklerim şunlar
NAZAN BEKİROGLU nar agacı8şuan okuyorum)
İSKENDER PALA efsane
CANAN TAN hasret
DEBBİE MOCOMBER yeni başlangıçlar mevsimi
JOJO MOYES senden önce ben
AYŞE KULİN dönüş
ZÜLFÜ LİVANELİ kardeşimin hikayesi
:nazar::nazar:
bunlarıda en kısa zamanda okucam inşallah :31::52::32:

ehlimananın teşviki ile bende burdayım çok kitap okurum ama nisandan beri bıraktım kpss den dolayı
çok özledim romanlarımı
İSKENDER PALA efsane
CANAN TAN hasret
AYŞE KULİN dönüş

HOSGELDIN NILKON:emir_bebek::emir_bebek:
burasi seni heveslendirecektir.
sende artik bir kurtsun:52:
bol ve keyifli okumalar canim:34:

merhaba kızlar, bu ay okuduğum kitaplar;
1- saklı duygular_sara sheridan
2- hiç merak ettiniz mi 1
3- miras_sybille bedford
4- lanetli_dominigue arly (bu da bir gece de okuduğum kitaplardan biri, akıcıydı tavsiye ederim)
5- tarihe geçmiş kişilerin vay be dedirtecek büyük sırları_phil mason
6- kahperengi_hande altaylı (güzel ve akıcı bir kitaptı bir çırpıda bitti)
7- asr-ı saadet gençliği_hüseyin okur
8- gizli anların yolcusu_ayşe kulin (evet güzeldi akıcıydı ama zaman zaman midemi bulandırdı yaşanan ilişkiler)

duygum_duygum:8

4- Abartan İnsanların Kitabı / Bradley Trevor Greive

Kitap Açıklaması
New York Times çok satanlar yazarı ve artık günümüzün modern klasiği olmuş "Kötü Günler Kitabı"nın yaratıcısı Bradley Trevor Greive, artık otuz ülkede milyonlarca insanın kütüphanesinde bulunuyor. Bundan önceki yedi kitabı, pekçok ülkede ödül almış ve dünya genelinde yedi milyon adet satılmıştır. "Abartan İnsanların Kitabı"nda Bradley bize, pek çok insanın daha fazlasını yapmak, daha fazlasına sahip olmak ve daha fazla olmak için kendilerini mantıklı sınırların ötesinde zorladığını anımsatıyor. Aynı zamanda acı bir şekilde, bütün bu çabaların çok az şeye sahip olarak sonuçlandığını gösteriyor. Yaratıcı bir metin ile akıl almaz hayvan resimlerini bir araya getirebilme ve ek olarak da nazik bir mizah ve paha biçilmez içgörülerini kullanabilme becerisiyle bizi, hayır diyebilmeye yüreklendiriyor. Bu beş harften oluşan ve sizi özgürleştirecek kelimeyi, insanları kırmadan ama kendinizi güçlendirerek ve eğlendirerek nasıl kullanacağımızı anlatıyor. Hayır demek size bencil bir şeymiş gibi gelebilir ama zamanımızı ve enerjimizi, hayatımızın tadını çıkarmaya ve gerçek tutkularımızın peşinden gitmeye yönlendirdiğimizde, çevremizde değer verdiğimiz insanlarla paylaşacak çok daha fazla şeyimiz olacağına emin olabilirsiniz.

kedi83 . . 4

$46145_681232201891819_1528498451_n.jpg

Kitabın içeriği bu şekilde gidiyor, kısacık bir kitap. 2 defa okudum. Ara ara göz atarım.

******haziran ayı derecelerimiz ******

1. miz :nazar::nazar: yasemnn :nazar::nazar::65: :46: :65: :46:

2.lerimiz efla,_Lavin_ :81::nazar: :129:

3.müz Donuk_Pudra:81: :nazar: :128:​

Eki Görüntüle 665953

1 temmuz - 30 temmuz 2013

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. Gareng ........11.......
  2. ehlimana .......11........
  3. _Lavin_ ........9.........
  4. duygum_duygum .........8.......
  5. limon1988 ......7......
  6. Donuk_Pudra .......7.......
  7. kedi83 .......5.....
  8. nuclear .........4........
  9. gulshenidil ........3.........
  10. DatluCadu ........3........
  11. NeMeSiS98235 .......3........
  12. __PINAR__ .......2........
  13. PrensesPeri ........2.....
  14. pembelii .......2:nazar::nazar:
  15. angel_elika ........2.......
  16. bugu_su .......2........
  17. neenone .........2:nazar::nazar:
  18. kgokce .....1......
  19. kulitta ..........1.........
  20. Lyre ........1........
  21. AskInihan ........1..........
  22. december90 .......1:nazar::nazar:
  23. macellan ........1........
  24. nilkon4246 ................
  25. yasemnn ................
  26. efla ................
  27. muhat .................
  28. muntazar ...............
  29. sara_28 ..................
  30. prenses_84 ................
  31. mavisim51 ............
  32. cemre25 ................
  33. _asmunikal_ .................
  34. ftm55 ................
  35. mehtap51 ................
  36. H_İ_S .................
  37. tugcecan ..............
  38. _Medcezir_ ...............
  39. gonca2206 ...............
  40. LadySubaru ...............
  41. diltesne ............
  42. uğur böcüğü ...............
  43. nAyino ................
  44. piolin ...............
  45. pekmez_akilli ............
  46. pretty__woman .................
  47. _MinigininFaresi ................
  48. Ausencia ...............
  49. busean ..............
  50. pogopogo ..................
  51. LAydLiNe .................
  52. DamlaSakizliKahve ................
  53. lajoie ................
  54. cornella ...............
  55. glntpl ................
  56. yemyesilcit ................
  57. roseizmir ..................
  58. yorgun savascı ...............
  59. LadyEvil .............
  60. fidele ..............
  61. samanyolu .............
  62. masal26 ............
  63. eski_bir_masal ................
  64. tweetypinar .............
  65. nilayu ................
  66. pinararip ................
  67. EsmerKralice ...............
  68. pinaran ...............
  69. hande85 ................
  70. beachclub ................
  71. yolhali_34 ................
  72. Boleynkizi88 ................
  73. Elouise ................
  74. carpe__diem ................
  75. biscolataa ................
  76. kays_ ................

Son düzenleme:
1- Kemiklerin Şifresi-Simon Beckett: Polisiye gerilim romanı, bu türde son zamanlarda okuduğum en sıkı kitap diyebilirim
2- Senden Önce Ben-Jojo Moyes: Fazlasını bekliyodum ama çok fazla bi duygu yoğunluğu yaşamadım açıkçası, kitabın konusuna benzer bi film var İçimdeki Deniz diye, duygu yoğunluğu çok daha fazla
3- Vatan yahut Silivri-Müyesser Yıldız: Arada çerezlik kitaplar okusamda mutlaka döndüğüm bir tür var, politik kitaplar...Dün başladım oldukça güzel bir anlatım, zaten hayran olduğum bir kadına yine hayran oldum

çok özledim romanlarımı
İSKENDER PALA efsane
CANAN TAN hasret
AYŞE KULİN dönüş

merhaba kızlar :3::3: aramıza hoşgeldiniz :16::16: keyifli okumalar dilerim :16::16:

Bir haftada ancak bitiririm diye düşünürken, bir baktım 1 günde bitirmişim. Kitap hem akıcıydı hemde zamanım vardı. :1:

4- Abartan İnsanların Kitabı / Bradley Trevor Greive
5- Acı Kahve / Agatha Christie

Kitap Açıklaması
1934 yılının ilkbaharında İngilterenin en ünlü fizikçisi olan Sir Claud Amory, Poirotyu Surreydeki evine çağırır. Amory evinde yaşayanlardan birinin son buluşunu çalacağından kuşkulanmaktadır. Bu buluş İngiltere savunmasını tehlikeye atabilecek kadar önemli ve gizlidir.Poirot, Yüzbaşı Hastingsi de yanına alarak Surreye gider ama çok geç kalmıştır.Sir Amoy ölmüş, formül ise kaybolmuştur. Şimdi ortada pek çok şüpheli vardır. Evdeki akrabaları mı, konukları mı, yoksa hizmetkarlardan biri mi?.. A...

kedi83 . . 5

Bu ay da benim için verimsiz geçti. Elimdeki kitabı da bitireceğimi sanmıyorum.
3-5 sayfa okuyup bırakıyorum nedense. Aslında Türkiye'nin yakın siyasi tarihi üzerine
sade, akıcı bir dille yazılmış, keyifle okumam gereken bir kitap olduğu halde kaptıramıyorum
kendimi. :30: Neyse Bayramdan sonra kaldığım yerden bomba gibi başlayacağım İnşallah. :17:

Bu ay da benim için verimsiz geçti. Elimdeki kitabı da bitireceğimi sanmıyorum.
3-5 sayfa okuyup bırakıyorum nedense. Aslında Türkiye'nin yakın siyasi tarihi üzerine
sade, akıcı bir dille yazılmış, keyifle okumam gereken bir kitap olduğu halde kaptıramıyorum
kendimi. :30: Neyse Bayramdan sonra kaldığım yerden bomba gibi başlayacağım İnşallah. :17:

kulitta benim okumak istedigim bir konu var ama tarafsiz bir kitap istiyorum.
darbeler hakkinda kitaplar okumak istiyorum.
bildigin kitaplar var mi_

Back