Kadınların Kitap Mekanı

lavincim Allah mutlu etsin

tatlı heyecanlar

rıfat ılgaz karartma geceleri de bitti
okunmalımı derseniz hayır gerek yok derim
şuan faruk reca acılar içinde başarıyı yakalayanlar kitabını okuyorum
bu ay sanırım 3 kitap ancak yazılır bana
lavin zaten psikolojimi bozuyor ya:d
muntazar 2

Ben mi:26:.....

merhaba arkadaşlar
uzun süredir konuya yazamadım maalesef. yoğunluktan ve bulantılardan dolayı pek kitap okuyamıyordum, bulantılar geçince gebelik ile ilgili kitaplardan okuyorum fırsat buldukça. onlar da bir solukta okunmuyor tahmin edersiniz...
neyse ki siz kitap kurtluğuna tam gaz devam ediyorsunuz.

kizlar yardiminiza ihtiyacim var.

yakin turk ve dunya tarihini anlatan bir kitap lazim.

kpss ye son dakika golu olarak bu kondu. ve maalesef eksik oldugumu dusunuyorum.

yani bana kitap onerebilecek olan var mi_

sevgili ehlimana,
bence kpss' de öne çıkan yayınlardan birinin kitabına bak kitapçılardan.
dershaneye gidiyor musun bilmiyorum ama, bu dersanelerden birine de uğrayıp kitap sorabilirsin. dersaneler mutlaka son dakikada yayın çıkarmıştır.

Lavinciğim, sözün hepiniz için hayırlı olsun inşallah.
soruna ben de cevap vermek isterim. kiralama ve satın almada fiyat pek değişmiyor genelde ama sonradan o gelinliğe yer bulmakta çok zorlanırsın.

gelinliğimi beğenerek giymiştim, satın almamıştım. şimdiye kadar hiç pişman olmadım. alsam da o kocaman paketi evde nereye koyacaktım, diye kara kara düşünürdüm.

Aşk ve Öbür Cinler - Gabriel García Márquez

Kitap iyi hoş da yaşanan aşkın kahramanlarından birinin 12 yaşında bir kız olması biraz itici gelmedi değil. Anlatılan dönem için belki normal ama ne bileyim ben hazmedemedim bir türlü.

Gareng - 2

1-Halka; Engelsfors Üçlemesi
2-Yüreğim seni çok sevdi
3-Şahika ve Feraya
4-İncir kuşları
5-Sokak kedisi Bob
6-Uçurumdan dönüş
7-Piruze
8--La sonsuzluk hecesi ( Biraz zor ilerlettim bilinçli olarak çünkü her kelimesini anlamak istediğim bir kitaptı çok hoşuma gitti çok fazla manevi duygulara bürüyor insanı tavsiye ederim... )

maviş-----8

1) iki şehrin hikayesi
2)Yüzüklerin efendisi
3)kadın psikolojisi
4)sherlock holmes- bir kimlik vakası

limon-4

Uzun bir aradan sonra kitap okumaya başladım, nasıl özlediysem bir günde 140 sayfa okumuşum

lavincim:)

maşallah sana da hızına yetişilmiyor

iki buçuk ay sonra düğünün mü var?????

nasıl bir telaş içindesindir şimdi

Allah yardımcınız olsun canım

lavincim:)

maşallah sana da hızına yetişilmiyor

iki buçuk ay sonra düğünün mü var?????

nasıl bir telaş içindesindir şimdi

Allah yardımcınız olsun canım

Düğün tarihimiz çok ani oldu, ama hızlı gidiyoruz her gün bir işin peşinden koşuyorum.

Çok koşturduğumdan sahalar sizindir, doya doya okuyun

Ayrıca hep sızlanıyodum kitaplığım yok diye, artık evime kafama göre şöyle güzel bir kitaplık arayışındayım. Karar verince ekleyeceğim senin kütüphane konuna da

Allah kolaylıklar versin Lavincim. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah.
Nişanlının kitaplarla ilişkisini merak ettim.

Lavin e
Gelinlik konusu hassas biraz benim evim küçük o nedenle biz kiralayalım demiştik sonra gelinliği pierre carden den beğendik onlarda kira yoktu mecburen satın aldık. Gelinlik öyle bir şey ki direk aşık oluyorsun gelinliğine ( bunu o kadar çok okumuştum ki hadi be ne alakası var modeli beğenirsin giyersin diyordum. Ancak beğenip bilgisayarıma yüklediğim yüzlerce gelinlik boşa oldu girdiğim 3. mağazada aşık oldum şimdi gitsem yine onu alırım ) Bu nedenle satın oldu ve bazanın bir kısmı özenle gelinliğime ayrıldı. İsteyen biri olursa diye bekletiyorum belki biri giymek ister arkadaşlardaş, çevrden...

Mobiya konusunda da evim yeni yapılmış bir sitede güzel alanlar bırakmışlardı. Hazır dolaplar olmuyordu mecburen yaptırdık ama daha ucuza mal oldu hemde istediğimiz gibi yaptırdık

Allah kolaylıklar versin Lavincim. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah.
Nişanlının kitaplarla ilişkisini merak ettim.

Bu konuyu konuşmuştuk kulittam, ilişkisi yok diyebiliriz

Ama hevesi var az buçuk bu aralar, umarım altından ilgi kırıntıları çıkar

Ben de kendi istediğim modelde yaptıracağım, içime çok sinerse satın alabilirim dedim, duygusal sebeplere bağlı her şey:26:

Fikrini belirttiğin için özellikle teşekkür ederim.

slm kızçelerim
kraliçenin soytarısının bitmesine az kaldı bu seri kalın kitaplar bayağı herhalde bir ile bitiririm bu ayı

Bende Küçük Arı ya başladım. (Dün Ankara dan aldım ilk 2. el kitabım) acayip hoşuma gitti bundan sonra beyazıt 2. el kitapçılar beklesin beni. Bir yandan da Çavdar Tarlasında Çocuklar var onuda okumak istiyorum hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…