- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.361
Çok teşekkür ederimmmmmm
Tek konuda fikir almak isterim özellikle, diğer evli arkadaşlarımız da cevaplayabilir.
Gelinlik konusunda kararsız kaldım, insan evet manevi bağ kuruyor ve satın almak istiyor, istediğinde gelinliğini görmek istiyor ama başka bir açıdan baktığımda da sararacak ve bir daha giyilemeyecek bir şey. Kararsızım bu konuda:44:
Ben mi:26:.....rıfat ılgaz karartma geceleri de bitti
okunmalımı derseniz hayır gerek yok derim
şuan faruk reca acılar içinde başarıyı yakalayanlar kitabını okuyorum
bu ay sanırım 3 kitap ancak yazılır bana
lavin zaten psikolojimi bozuyor ya:d
muntazar 2
kizlar yardiminiza ihtiyacim var.
yakin turk ve dunya tarihini anlatan bir kitap lazim.
kpss ye son dakika golu olarak bu kondu. ve maalesef eksik oldugumu dusunuyorum.
yani bana kitap onerebilecek olan var mi_
Çok teşekkür ederimmmmmm
Tek konuda fikir almak isterim özellikle, diğer evli arkadaşlarımız da cevaplayabilir.
Gelinlik konusunda kararsız kaldım, insan evet manevi bağ kuruyor ve satın almak istiyor, istediğinde gelinliğini görmek istiyor ama başka bir açıdan baktığımda da sararacak ve bir daha giyilemeyecek bir şey. Kararsızım bu konuda:44:
1) iki şehrin hikayesi
2)Yüzüklerin efendisi
3)kadın psikolojisi
4)sherlock holmes- bir kimlik vakası
limon-4
Uzun bir aradan sonra kitap okumaya başladım, nasıl özlediysem bir günde 140 sayfa okumuşum
Uzun bir aradan sonra kitap okumaya başladım, nasıl özlediysem bir günde 140 sayfa okumuşum
Bu Sherlock Holmes serisini çok merak ediyorum. Nasıl, güzel mi?
lavincim:)
maşallah sana da hızına yetişilmiyor
iki buçuk ay sonra düğünün mü var?????
nasıl bir telaş içindesindir şimdi
Allah yardımcınız olsun canım
Düğün tarihimiz çok ani oldu, ama hızlı gidiyoruz her gün bir işin peşinden koşuyorum.
Çok koşturduğumdan sahalar sizindir, doya doya okuyun
Ayrıca hep sızlanıyodum kitaplığım yok diye, artık evime kafama göre şöyle güzel bir kitaplık arayışındayım. Karar verince ekleyeceğim senin kütüphane konuna da
Allah kolaylıklar versin Lavincim. Herşey gönlünüzce olsun İnşallah.
Nişanlının kitaplarla ilişkisini merak ettim.
Lavin e
Gelinlik konusu hassas biraz benim evim küçük o nedenle biz kiralayalım demiştik sonra gelinliği pierre carden den beğendik onlarda kira yoktu mecburen satın aldık. Gelinlik öyle bir şey ki direk aşık oluyorsun gelinliğine ( bunu o kadar çok okumuştum ki hadi be ne alakası var modeli beğenirsin giyersin diyordum. Ancak beğenip bilgisayarıma yüklediğim yüzlerce gelinlik boşa oldu girdiğim 3. mağazada aşık oldumşimdi gitsem yine onu alırım ) Bu nedenle satın oldu ve bazanın bir kısmı özenle gelinliğime ayrıldı. İsteyen biri olursa diye bekletiyorum belki biri giymek ister arkadaşlardaş, çevrden...
Mobiya konusunda da evim yeni yapılmış bir sitede güzel alanlar bırakmışlardı. Hazır dolaplar olmuyordu mecburen yaptırdık ama daha ucuza mal olduhemde istediğimiz gibi yaptırdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?