Kadınların Kitap Mekanı

boleyn serisine başlamadan araya seri katil kitabı olan paul cleave'ın yazdığı temizlikçi kitabını sıkıştırdım henüz bitmedi ama sürükleyici okuması basit bir kitap

Lyre;1

Sen de mi şu beşibiryedeyi okuyorsun?
Ben henüz 40larda falanım ve daha tam olarak konuda müdahil olamadım.
Mutlaka yorumlaşalım

Henüz okumuyorum, kitaplarım daha gelmedi yeni sipariş verdim Şu an Paulo Coelho - On Bir Dakika'yı okuyorum o da bitmek üzere. Ondan sonra Neil Gaiman - Amerikan Tanrıları'na başlayacağım. Bilim-kurgu seviyorsan Neil Gaiman da çok iyidir, hatta Otostopçu serisi üzerine de bir kitabı var onu da aldım seriden sonra okuyacağım. Yorumlarımı yazarım.

Ben birinci kitabı bitirdim, sen kitaba başlayana kadar sonlarına gelirim ben.

Neil Gaiman okumadım hiç ama elimde Yokyer var,bu ay okuyacağım.Hakkında çok iyi şeyler duydum.

Alfred Brauchle-İpnotizma ve Telkinle Tedavi

Oldukça akıcı ve sade bir dille ipnoz ve telkinle tedaviyi anlatan temel bir kitap.Severek okudum.

Lavin-4

selaaam

Veda - Ayşe Kulin
Romeo ve Juliet - Shakespeare

iki kitabı da tavsiye ederim herkese.

diltesne --> 2

Prenses pericim, Mart Menekşelerini sevdim. Anlatım olarak oldukça akıcı, yalın.Olay da güzel ve sürükleyici, heyecanla okunuyor zaten. Tahmin etmediğim şeyler de oldu. Bir baş yapıt değil tabi ama okunabilir keyifle.

Paulo Coelho - On Bir Dakika

Bir fahişenin hikayesi üzerinden, cinselliğin nasıl kirletildiği, ne zaman ayıp ve suç görülmeye başlandığı sorgulanmış. Ben çok beğendim ve etkilendim. Özellikle kitaptaki bazı ifadeler ve sözler çok güzel çok etkileyici. Öyle ki okurken epey not aldım. Tavsiye ederim.

Gareng - 2

kızlar 37 yazmışım 3 yerine:))
37 kitap nerdeee keşke olsa belki emekliliğimde filan olur be :)) ya da yazın kapanırım eve
ama şu an 37 rüya resmen

gonca2206-3

hala da 3 ya çok yavaşım bu sıralar ben

yazık bana yanlış yazmışım kalbimden geçen o mu ki acaba :)))
nasıl hırs yaptıysam :)) 3 tabi ki

Böyle yavaşlık bana da nasip olur İnşallah.
Maşaallah goncacım, Allah nazarlardan korusun.

Sanırım konunun nasıl işlediğini anladım. :)
Kabul ederseniz, yarın başlayacağım kitabımla bende dahil olmak isterim konuya.. :)

selam kızlar, günaydın herkese yavaşta olsa okumaya başladım tekrar ama sizin yardımınıza ihtiyacım var ya . bilen lütfen yazssın. Elif Şafak'ın bir kitabına ihtiyacım var. Elif Şafak'ı bir kere okudum , İskender. Pek beğendiğim söylenemez tarzını, o yüzden diğer kitapları dikkatimi çekmemişti .Ama şimdi bu kitabı bulmam lazım. bir arkadaşım önerdi. oda bilmiyormuş adını ama mutlaka oku dedi.
Kahramanının dünyayı gezip , fotoğrafladığı ve benim ismini bilmediğim bu kitabın adı nedir.günün sorusu gibi oldu bu, hadi bakalım süreniz başladı

Son düzenleme:

günaydın elif şafak ın aşk ı bende çok başka bir yerde onun dışında çogu kitabı ilgimi çekmedi malesef benimde.iskenderide okudum.fena değildi.kime üzüleceğimi şaşırmıştım o kitapta :44:

kitapların hani arkalarında falan olur özet yada okuyan yorumlarına göz gezdirdim bulamadım ancak okuyan biri varsa o söyleyecek sanırım

firarperest mı acaba valla bılemedım ama merak ettım ben ıskender, aşk, bıt palas, araf okuduklarım ama dedığın onlar deil firarperest okumadım henüz

firarperest mı acaba valla bılemedım ama merak ettım ben ıskender, aşk, bıt palas, araf okuduklarım ama dedığın onlar deil firarperest okumadım henüz

firarperest

nsan ki eşrefi mahlukattır, içindeki semavi özü keşfetmekle yükümlüdür. Çıkacaksın yollara, kendine doğru git gidebildiğin kadar. Keşif boynumuzun borcudur. Kendimizi keşfetmek, aşkı keşfetmek, dünyayı keşfetmek, Ötekini keşfetmek...
(&#8230
Çakılı kalmamak sırf alışkanlıklardan ötürü demir attığın koylara. Çıkmak oralardan, geçmek dalgakıranların beri tarafına, bilmediğin memleketlere varmak, tatmadığın yemekler yemek, sözlerini anlamadığın şarkılarla içlenmek, risk almak, dağılmak ve parçalanmak ve hasret çekmek buram buram, gurbetin tadına bakmak ve kendini yabancının gözünden görmek, şaşırmak yeniden, şaşırmak bir çocuk gibi dünyanın hallerine, çeşitliliğine, güzelliğine, acımasızlıklarına... şaşırmak ölene kadar... şaşırma kabiliyetini hiç yitirmemek... budur son tahlilde Âdemoğullarına, Havvakızlarına kendilerini keşfettirten serüven.

kitap yorumlarıda çok olumlu değil sanki

Son düzenleme:

bilmişim 3 olduğunu yüssss puann bana yüsss puan

Sanırım konunun nasıl işlediğini anladım. :)
Kabul ederseniz, yarın başlayacağım kitabımla bende dahil olmak isterim konuya.. :)

hoşgeldinnn keyifli paylaşımlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…