- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 156
- 40
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #7.041
slm kızçelerim
elif şafak'ın kitabını büyük bir sabırla okuyup 3-5 ay da bitirdim(araf) sonlara doğru güzelleşti beni bu kadar sıkmasının nedeni sanırım benim hamileliğim şimdi boleyn serisine başlıyorum
Lyre;1
Sen de mi şu beşibiryedeyi okuyorsun?
Ben henüz 40larda falanım ve daha tam olarak konuda müdahil olamadım.
Mutlaka yorumlaşalım
Henüz okumuyorum, kitaplarım daha gelmedi yeni sipariş verdimŞu an Paulo Coelho - On Bir Dakika'yı okuyorum o da bitmek üzere. Ondan sonra Neil Gaiman - Amerikan Tanrıları'na başlayacağım. Bilim-kurgu seviyorsan Neil Gaiman da çok iyidir, hatta Otostopçu serisi üzerine de bir kitabı var onu da aldım seriden sonra okuyacağım. Yorumlarımı yazarım.
Bu ay benden bu kadar.Okuyamayacağım,canım çok sıkkın.
Ama! ama! ama! mesajında 37 kitap görüyorum.
mel'un _selim ileri
yahya kemal ve ahmet hamdi tanpınar da müzik _tahir abacı
aklın yolu bir değildir _alev alatlı
başlangıç için fena değil sanki :)) hırs yaptım bu ay en az 18 kitap okumuş olmalıyım
gonca2206_37
yazık bana yanlış yazmışım kalbimden geçen o mu ki acaba :)))
nasıl hırs yaptıysam :)) 3 tabi ki
kızlar 37 yazmışım 3 yerine:))
37 kitap nerdeee keşke olsa belki emekliliğimde filan olur be :)) ya da yazın kapanırım eve
ama şu an 37 rüya resmen
gonca2206-3
hala da 3 ya çok yavaşım bu sıralar ben
Hoşgeldin nAyinocum, sefalar getirdin. Eki Görüntüle 680172
Kitabını keyifle okumanı dilerim.
selam kızlar, günaydın herkeseyavaşta olsa okumaya başladım tekrar ama sizin yardımınıza ihtiyacım var ya . bilen lütfen yazssın. Elif Şafak'ın bir kitabına ihtiyacım var. Elif Şafak'ı bir kere okudum , İskender. Pek beğendiğim söylenemez tarzını, o yüzden diğer kitapları dikkatimi çekmemişti .Ama şimdi bu kitabı bulmam lazım. bir arkadaşım önerdi. oda bilmiyormuş adını ama mutlaka oku dedi.
Kahramanının dünyayı gezip , fotoğrafladığı ve benim ismini bilmediğimbu kitabın adı nedir .günün sorusu gibi oldu bu , hadi bakalım süreniz başladı
selam kızlar, günaydın herkeseyavaşta olsa okumaya başladım tekrar ama sizin yardımınıza ihtiyacım var ya . bilen lütfen yazssın. Elif Şafak'ın bir kitabına ihtiyacım var. Elif Şafak'ı bir kere okudum , İskender. Pek beğendiğim söylenemez tarzını, o yüzden diğer kitapları dikkatimi çekmemişti .Ama şimdi bu kitabı bulmam lazım. bir arkadaşım önerdi. oda bilmiyormuş adını ama mutlaka oku dedi.
Kahramanının dünyayı gezip , fotoğrafladığı ve benim ismini bilmediğimbu kitabın adı nedir .günün sorusu gibi oldu bu , hadi bakalım süreniz başladı
firarperest mı acaba valla bılemedım ama merak ettım ben ıskender, aşk, bıt palas, araf okuduklarım ama dedığın onlar deil firarperest okumadım henüz
kızlar 37 yazmışım 3 yerine:))
37 kitap nerdeee keşke olsa belki emekliliğimde filan olur be :)) ya da yazın kapanırım eve
ama şu an 37 rüya resmen
gonca2206-3
hala da 3 ya çok yavaşım bu sıralar ben
Sanırım konunun nasıl işlediğini anladım. :)
Kabul ederseniz, yarın başlayacağım kitabımla bende dahil olmak isterim konuya.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?