Kadınların Kitap Mekanı

Kadınların kitap Mekanı................................

PrensesPericim...............................................

Dereceye giren .arkadaşlarım.............................

Tüm kurtlara verimli, keyifli bir nisan ay'ı diliyorum.

Bu günden itibaren bitirdiğin kitapları paylaşmanı bekliyoruz canım.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 673899

Yemek gibi,su içmek gibi bir ihtiyaç olduğunun farkına vardığınız anda her şey daha kolay olacak.

En azından benim için öyle.

Hepinizi tebrik ederim kk'nın fıstık kitapseverleri

Yalnız artık buğusu ile lavin yazmasın kıskanıyorum
Benden az okuyan herkes yazabilir

Bence de. Ben olacaktım birinci.

Bol okumalı bir ay diliyorum hepinize.

Genç Werther'in Acıları/Goethe : Genç Werther’in Acıları (Almanca: Die Leiden des jungen Werthers), Werther adındaki genç bir hukuk stajyerinin, diğer taraftan nişanlı bir bayan olan Lotte ile intiharına kadar kurmuş olduğu ızdırap dolu münasebetini konu alan, Goethe’nin mektup tarzındaki romanının ismidir. Roman Goethe’nin ikinci büyük başarısı olan Götz von Berlichingen (1774) isimli dramasının ardından, Fırtına ve Coşku dönemi sonrasında ortaya çıkmış, aynı zamanda da Fırtına ve Coşku dönemine tekabül etmektedir. Goethe, 1772 yılında Mayıs ayından Eylül’e kadar Wetzlar Alman Yüksek Mahkemesinde asistan olarak görev yaptığı sırada âşık olduğu Charlotte Buff adındaki nişanlı bayana duymuş olduğu karşılıksız ilgisini, edebi-bağımsız bir forma dönüştürerek, bu romanla tasvir etmektedir. Wetzlar’de bir elçilik sekreteri olan arkadaşı Karl Wilhelm Jerusalem’in intiharı, bu trajik aşkın doğuşu ve Werther’in elleriyle hayatına son vermesi için Goethe’ye esin kaynağı olmuştur. Jerusalem, kendisi için erişilmez olan evli bir bayana gönlünü kaptırmıştır. Romanın kahramanı Lotte, kitabın oluşum safhasında, genç Goethe’nin tanışmış olduğu Maximiliane La Roche’den de izler taşımaktadır.

bugu_su............1

Geçen yıldan beri özel sebeplerimden dolayı kitap okuyamıyordum, eski tempomu çok özlemişimmmmmmm

Biraz tempoyu arttırıp kondüsyonumu güçlendireyim dedim, bakalım bu ay tempom düşecek mi, şimdi de yeni hedefim bu.

Lavin tebrik ederim canım. 17 Kitap valla ayakta alkışlıyorum seni

ikinci ve üçüncü arkadaşlarıda öyle keza

tebrikler canım.

buda bana
her aya en azından bir kitap okuyordum ama bu ay onuda yapamadım

Çok teşekkür ederimmm

Hepinizi tebrik ederim kk'nın fıstık kitapseverleri

Yalnız artık buğusu ile lavin yazmasın kıskanıyorum
Benden az okuyan herkes yazabilir

Ben az okuyunca herkes yazıyordu, ben de 'Benim niye yok' dedim

İşte sonuç

Kendi rekorumu kırdım evet

Yaşasın kitap kardeşliğiiiii

Muhteşemmmmmm

Gerçekten inanılmaz sayılara ulaşmışız

Herkesi tebrik ediyorum , özellikle de Lavin , Buğusu ve Gonca yı

Herkese keyifli okumalar diliyorum . Bahar geldi , artık miiisss gibi havalar , kim eline kitap alıp okuyacak demek yok , aynen devam arkadaşlar.

Benim bu ay sınavlarım nedeniyle ,elime tek aldığım kitap ders kitaplarım olacak sanırım

hımm demek öyle , hadi bakalım ozaman bende başlıyorum okumaya yine, yeni, yeniden

aman aman ben buğusu derken lavin beni yıktı geçirdi
ya allah aşkına deyin bilimsel olarak formüle bağlayacağım yoksa nasıl vakit buluyorsunuz yahuuu?
bu ayki ilk kitabım yeterki kuran susmasın
küçük mucizeler dükkanı ve ehlibeyt gulut ve buğuz arasında var
kızlar kokoloji adlı kitabı okuyan varmı aranızda tavsiye edermissiniz?
muntazar 1

canım martta okudugun kitap sayını yazarsan nisana ekleyelim

geçen ay 118 mişiz bu ay dahada artmıs harikayız

hoşgeldin keyifli okumalar dilerim

PrensesPericim...............................................Eki Görüntüle 673883

Bu arada ellerine sağlık Perimmm.

teşekkür ederim sizlerinde yüreklerine sağlık

Madem merak unsuru olmuş bu kadar ben size bir günümü anlatayım.

İş ve ev arası 20-25 dk minibüsle gidilen mesafe. Sabah minibüste bi 20 sayfa okuyarak güne başlıyorum.
Sonra bilenler vardır ben öğretmenim ama ders öğretmeni değilim. İlk saatlerim çok yoğun olsa da öğleden sonra zaman bulabiliyorum dinlenmeye. Benim öğrenciliğimden beri dinlenmek demek kitap okumak demektir, öğrenciyken tenefüslerde dahi kitap okuyordum. İş arasında bulduğum 10-15 dklar günde toplam 40-45 dk ediyordur galiba. Bazen daha az,bazen daha fazla zaman buluyorum.
Eve dönüş yolumda yine okuyorum.
Asıl büyük top akşamları oluyor. Evli ve çocuklu değilim, eve gelip yemek faslınadan geçtikten sonra nasıl ki geleneksel Türk aile yapısında oturulup tv izlenir ben de öyle kitap okuyorum. Yani yaklaşık 2-3 saat okuyorum akşamları.

İşte böyle zaman ayırıyorum okumaya

Benim için doğal bir durum, hatta ortalama bir insan 2-3-4 saat tv izliyorsa benim yaptığım sadece bunun yerine kitap okumak.

İşte o kadarcık

Tebrikler lavin branşını merak ettim kitap okumak istersek zaman yaratıyoruz

Bugusu rüyamda seni gördüm seni tanımıyorum ama oldu işte

Tebrikler lavin branşını merak ettim kitap okumak istersek zaman yaratıyoruz

Bugusu rüyamda seni gördüm seni tanımıyorum ama oldu işte

Branşım rehberlik, sabah ortaokul öğlenden sonra ilkokul çalışıyorum.

Ortaokullar tek bir saniyeyi boş bırakmıyorlar ama Allah'tan küçüklerim o kadar yormuyorlar beni. Görüşmelerden,derslerden arada kalan 10-15 dklarda okuyorum ben de.

Tahmin ettim branşdaşmışız

disiplinlisin yani. ben öyle dğeilim maalesef. bir ara canım fena halde okumak istiyo tüm kitapları yalayıp yutasım geliyor sonra bi bakıyon elime kitap almak istmeiyom.
birden aklıma bzim okuldaki rehber hocası geldi

prensesperı ellerıne sağlık cnmlistenı yırım senın

lavın insan okumak istedıkten sonra gerçekten zaman buluyor evlı olunca bu zaman bıraz daha kısa olsada oluyor

benım zamanım sizinkinden cok daha azbazende cok oluyor
evım ıle işyerım mesafesı 1 saat ama sabahları bırak oturmayı otobuse zor bınıyorumakşamlarıda oturuyorum ama bu kez yorgun oluyorum sanırım hemen uyku moduna geçıyorum
eve gdıınce yemek yap topla çamaşr ütü bıde geç çıkyorum işten b bakıyorum saat 10 a gelıyor zaten uyku saatım 10 uyurken işte ne kadar okursam 15 20 dk
benmı eşim yollarda süreklı otobusçüübirgün eşime zaman ayırıyorum birgün kendıme
eşim varken ev işi yapmıyorum eşim yokken ev işinden kalan zaman işte okuma zamanım ama tek avantajımız bızım sanırım tv ızlememekben haftanın 2 günü bakıyorum tv ye umutsuz ev kadınları ve yalan dünyabaşka bişide ızlemem.nettende yarışma porgramlarını ızlıyorum tabı sessız patron görmesın keşke daha az çalışma saatlerımz olsada cok daha fazla okuyabılsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…