- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.941
merhaba kızlar bende aranıza katrılmak istiyorum kitap almayı ve okumayı çok seviyorum ama pek zamanım olmuyo hem çalışıp hem ev işleriyle meşgul olunca ama kitap okumaya daha çok zaman ayıracam mart ayında debbie macomberın küçük mucizeler kitabını okudum şimdide aynı yazarın yeni başlangıçlar mevsimine başladım inşallah hızınıza yetişebilirim
Bu günden itibaren bitirdiğin kitapları paylaşmanı bekliyoruz canım.
Keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 673899
herkesi tebrik ederim
bu ay ilk ona girebbilmişim ne mutlu
buğusu valla seni görünce başımı masaya vurasım geliyor
nasıl vakit buluyorsun ya anlat hele allah aşkına?senin yüzünden psikopata bağlayıp gece gündüz uyumadan yemek yemeden kitap okuyacağım:d
şaka bir yana maaşaakllah arkadaşım ama gerçekten nasıl vakit buluyorsun şaşırıyorum
Hepinizi tebrik ederim kk'nın fıstık kitapseverleri
Yalnız artık buğusu ile lavin yazmasın kıskanıyorum
Benden az okuyan herkes yazabilir
Sayın seyirciler topiğimiz çok heyecanlı bir çekişmeye şahit oldu.
Heyecanla son ana dek bekledik kim kazanacak diye...
Lavin son atakla öne geçse de kazanan kitap kardeşliği olduuuuuuuuuuuuuuuu
Kızlar harikasınız. Lavincim 17 kitapla rekor filan mı kırdın sen naptın be yaaHelal kuzum ve tebrikler
Bugum hürmetler, saygılar, sevgiler: Çok feci kıskanıyorum haberin olsun
Dereceye giren girmeyen herkesi tebrik ediyorum kızlar, 153 kitapla çok güzel bir imza attık bu aya
Lavin tebrik ederim canım. 17 Kitapvalla ayakta alkışlıyorum seni
ikinci ve üçüncü arkadaşlarıda öyle keza
tebrikler canım.
buda bana
her aya en azından bir kitap okuyordum ama bu ay onuda yapamadım
Hepinizi tebrik ederim kk'nın fıstık kitapseverleri
Yalnız artık buğusu ile lavin yazmasın kıskanıyorum
Benden az okuyan herkes yazabilir
Kızlar harikasınız. Lavincim 17 kitapla rekor filan mı kırdın sen naptın be yaaHelal kuzum ve tebrikler
Dereceye giren girmeyen herkesi tebrik ediyorum kızlar, 153 kitapla çok güzel bir imza attık bu aya
hımm demek öyle , hadi bakalım ozaman bende başlıyorum okumaya yine, yeni, yenidenGeçen yıldan beri özel sebeplerimden dolayı kitap okuyamıyordum, eski tempomu çok özlemişimmmmmmm
Biraz tempoyu arttırıp kondüsyonumu güçlendireyim dedim, bakalım bu ay tempom düşecek mi, şimdi de yeni hedefim bu.
Çok teşekkür ederimmm
Ben az okuyunca herkes yazıyordu, ben de 'Benim niye yok' dedim
İşte sonuç
Kendi rekorumu kırdım evet
Yaşasın kitap kardeşliğiiiii
merhabalar bu ay baya bi kita okudum ama internete giremediğim için fazla yazamadım buraya
düğümlere üfleyen kadınlar
kahperengi
sana soyundum
en son okuduğum sana soyundum kitabını hiç beğenmedim devamını alıp okumayı düşünmüyorum bile aynı grinin elli tonu 3lemesininin taklidi ama olmamış maalesef
herkese keyifli okumalar
merhaba kızlar bende aranıza katrılmak istiyorum kitap almayı ve okumayı çok seviyorum ama pek zamanım olmuyo hem çalışıp hem ev işleriyle meşgul olunca ama kitap okumaya daha çok zaman ayıracam mart ayında debbie macomberın küçük mucizeler kitabını okudum şimdide aynı yazarın yeni başlangıçlar mevsimine başladım inşallah hızınıza yetişebilirim
Bu arada ellerine sağlık Perimmm.
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn
tebrık ederım herkesı
bugu hemn ne ara okudun
aman aman ben buğusu derken lavin beni yıktı geçirdi
ya allah aşkına deyin bilimsel olarak formüle bağlayacağım yoksa nasıl vakit buluyorsunuz yahuuu?
bu ayki ilk kitabım yeterki kuran susmasın
küçük mucizeler dükkanı ve ehlibeyt gulut ve buğuz arasında var
kızlar kokoloji adlı kitabı okuyan varmı aranızda tavsiye edermissiniz?
muntazar 1
Tebrikler lavin branşını merak ettimkitap okumak istersek zaman yaratıyoruz
Bugusu rüyamda seni gördüm seni tanımıyorum ama oldu işte
Branşım rehberlik, sabah ortaokul öğlenden sonra ilkokul çalışıyorum.
Ortaokullar tek bir saniyeyi boş bırakmıyorlar ama Allah'tan küçüklerim o kadar yormuyorlar beni. Görüşmelerden,derslerden arada kalan 10-15 dklarda okuyorum ben de.
Tahmin ettim branşdaşmışız
disiplinlisin yani. ben öyle dğeilim maalesef. bir ara canım fena halde okumak istiyo tüm kitapları yalayıp yutasım geliyor sonra bi bakıyon elime kitap almak istmeiyom.Madem merak unsuru olmuş bu kadar ben size bir günümü anlatayım.
İş ve ev arası 20-25 dk minibüsle gidilen mesafe. Sabah minibüste bi 20 sayfa okuyarak güne başlıyorum.
Sonra bilenler vardır ben öğretmenim ama ders öğretmeni değilim. İlk saatlerim çok yoğun olsa da öğleden sonra zaman bulabiliyorum dinlenmeye. Benim öğrenciliğimden beri dinlenmek demek kitap okumak demektir, öğrenciyken tenefüslerde dahi kitap okuyordum. İş arasında bulduğum 10-15 dklar günde toplam 40-45 dk ediyordur galiba. Bazen daha az,bazen daha fazla zaman buluyorum.
Eve dönüş yolumda yine okuyorum.
Asıl büyük top akşamları oluyor. Evli ve çocuklu değilim, eve gelip yemek faslınadan geçtikten sonra nasıl ki geleneksel Türk aile yapısında oturulup tv izlenir ben de öyle kitap okuyorum. Yani yaklaşık 2-3 saat okuyorum akşamları.
İşte böyle zaman ayırıyorum okumaya
Benim için doğal bir durum, hatta ortalama bir insan 2-3-4 saat tv izliyorsa benim yaptığım sadece bunun yerine kitap okumak.
İşte o kadarcık
birden aklıma bzim okuldaki rehber hocası geldiBranşım rehberlik, sabah ortaokul öğlenden sonra ilkokul çalışıyorum.
Ortaokullar tek bir saniyeyi boş bırakmıyorlar ama Allah'tan küçüklerim o kadar yormuyorlar beni. Görüşmelerden,derslerden arada kalan 10-15 dklarda okuyorum ben de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?