- Konu Sahibi PrensesPeri
-
Hoşbulduk teşekkür ederim. Şuan elimde Katre-i Matem var, malum İskender Pala olunca eski kelimeler çok oluyor ve ağır ilerliyor kitap. Bu hafta bitirmeye çalışacağım inşallah bir terslik çıkmaz
Bende katılmak isterim çok fazla kitap okuyamasamda , belki bu şekilde fazlalaşır. Bu aralar Maksim Gorki'den Anayı okuyorum büyük ihtimal birkaç güne bitiririm.
ben o kitabı çok beğenmiştim canım sonlarına doğru iyi sarıyor ve meraktan hemen bitirmek istiyorsunHoşbulduk teşekkür ederim. Şuan elimde Katre-i Matem var, malum İskender Pala olunca eski kelimeler çok oluyor ve ağır ilerliyor kitap. Bu hafta bitirmeye çalışacağım inşallah bir terslik çıkmaz
Bende katılmak isterim çok fazla kitap okuyamasamda , belki bu şekilde fazlalaşır. Bu aralar Maksim Gorki'den Anayı okuyorum büyük ihtimal birkaç güne bitiririm.
Beyazıt Akman : Dünyanın İlk Günü... Olanüstü bir kitaptı, açıkcası çok begendim. Kültürümüzü o kadar güzel anlatmış ki kendimi Sultan Mehmet zamanında buldum çoğu zaman...İstanbulun fethi bu kadar güzel anlatılırdı... 720.sayfa cep boyu...
Elizabeht Gilbert: Ye Dua Et Sev... Eh işte fena değildi. Beyazıt akman gibi bir yazardan sonra iyi gitmedi..490 sayfa cep boyu.
tweetypinar:12
Yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgelmişler.İyi kitap okumalı günler...
Beyazıt Akman : Dünyanın İlk Günü... Olanüstü bir kitaptı, açıkcası çok begendim. Kültürümüzü o kadar güzel anlatmış ki kendimi Sultan Mehmet zamanında buldum çoğu zaman...İstanbulun fethi bu kadar güzel anlatılırdı... 720.sayfa cep boyu...
Elizabeht Gilbert: Ye Dua Et Sev... Eh işte fena değildi. Beyazıt akman gibi bir yazardan sonra iyi gitmedi..490 sayfa cep boyu.
tweetypinar:12
Yeni gelen arkadaşlarımız aramıza hoşgelmişler.İyi kitap okumalı günler...
Oooo cnm sen aşmıssın ya:) Kaç senedir bu tempoda okuyorsun ? ve kendine nasıl kitap yetiştiriyorsun?:)
Çok geç başladım ben kitap okumaya 1999 da. O yıldan önce böyle bir alışkanlığım yoktu açıkcası. Arkadaşım kitap okurdu hep ondan edindim bu alışkanlığı ve zamanla onu geçtimArkadaş cevresi çok önemli işte... Sanırım 4, 5 yıldır bu tempoda okuyorum. Harcamalarım genelde hep kitaba gidiyor. Çokkk şikayetçiyim kitapların pahalılıklarından özellikle epsilon yayınevini çok seviyorum çokda alıyorum ordan kitap ama çok pahalı kitapları... Fuarda bile pek bir indirim yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?