- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.761
Jennifer Weiner- Yatakta İyi
Her ne kadar yollarda okurken kitabın ön kapağını stıcker larla kaplamış olsamda kitabın 10.sayfasında isminin yalnızca
dergideki köşenin isminin olduğunu anlıyorsunuz..Kitabı çok beğendim tavsiyede ederim ve devamı niteliğinde bir kitapta mevcut
merhabatabiki katılabilirsin hoşgeldinnnn
1.zülfü livaneli mutluluk bitti
2. amin maalouf- doğudan uzakda
3.marlo morgan- bir çift yürek başladım
KGOKCE.....3
aborjinleri anlatan bu eseri lisedeyken her nedense yarım bırakmıştım nasip bu yaşımaymış
bu arada kızlar benim gözlerimde %1 olan bir rahatsızlık var bunu çocuklukdan beri anneme babama arkadaşlrma ve çevreme dediğimde saçmalama gökçeeee korkutma bizi derlerdi...
cisimleri kendime yaklaştırıp uzaklaştırabiliyorum derdim.... elimle gözümün bakışının simetrisi alınarak :) yani pek net anlatamıyorum şu ann... uff neyse 5 yıl önce iş hayatımın ilk yıllarında bir doktor göz dr u bunu fark etti ve 4.sinir hücren felç olmuş ondan dedi... ya çocukken kafana aldığın bir darbe yahut havale geçirmişsen o yahut genetik faktörler dedi...
herneyse tedavisi çok gerek görülmediği için erteliyorum aman boşevr diyorum bunun için gözümden olmayım diyorum :)
şimdilerde bir dr a gittim oda aynını dedi.....
ve kitap okurkende mesela bir başlayınca 200 sayfa okuduğum bile olur...
ancak merdiven gibi yazılar kayıp gitmkdeee...
ne etsem bilemedim.... acaba bu şekilde bir şey yaşayanınız varmıdır? (inşallah yokturda)
merhaba kızlar bende geldim
bu ay hiç kitap okuyamadım
nıckın aklıma gelmedı
normalde burda herkes bırbırını tanır mı:26:
yoksa sadece kıtap dostluğumu
mesela ne iş yapıyrsun evlı mısın cocuk var mı falan
bunlar bılınıyor mu
bız topıclerde sıkı fıkıyızda
teşekkür ederim
ben şimdilik çöl ve denizi okuyorum.
dini içerikli bi kitap bundan sonra gazalinin yöneticilere öğütler adlı kitabına başlamayı düşünüyorum.
bu arada yalnız kadınlar sokagı ve siyah kanı şiddetle tavsiye ederim
yalnız kadınlar sokağı biraz psikolojik bi kadının yaşamını anlatıyor.
siyah kan, sonunu kestiremeyeceğiniz bi macere kitabı. katil kim ?
enterasan biliğiler ve yöntemler var.
Nazan Bekiroğluna bayılırım ben de. Üslubu çok güzel...
La'yı ve Yusuf ile Züleyhayı da tavsiye ediyorum...
Gerçekten cümlelerini insan zihnine kazımak istiyor.
La , nar ağacı , isimle ateş arasında ,
kitaplarını okudum hepsini çok beğendim
köşe yazılarını da takip ediyorum
baran filmine hitaben yazdığı birbyazı ile vurulmuştum bu yazara
muhtşem bir yazın kadını cümle mühendisi
Bende katılmak istiyorumm
Aşkın Gözyaşları-Tebrizli Şems/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Hz.Mevlana/Sinan Yağmur
Aşkın Gözyaşları-Kimya Hatun/Sinan Yağmur
Köprü/Ayşe Kulin
Aşkın Meali-Yusuf ve Züleyha/Sinan Yağmur
Yeniçeri-Kılıç Kından Çıkınca/Hakan Kağan
Kızıl Pençe-Karabekir'in Gözüyle Kuruluş Yılları/Mustafa Armağan
Dil ve Kültür/Şükrü Ünalan
bugu_su..........8
sağol bacım... açıkcası kitap okuduğum için olan bir rahatsızlık değil var olduğu için okuyamadığım bu şekilde rahatsızlık veren bir durum.... bende tam bilemiyorum 3 dr da 4.sinir hücresi felci dedi... ve gözümü etkileyen bir durum amann neysee kimselerde olmasınkgökçe geçmiş olsun....
Pek anlayamadım doğrusu rahatsızlığını. Yazılar hareket ediyor gibi mi yani :44:
prensesimiz perimiz teşekkürler bacımmmm....çookk çookkk geçmiş olsun canım.bu hastalıgı hiç duymadım.acil şifalar dilerim
yalnız kadınlar sokağını bende seviyorumsiyah kan ı okumadım ama grangeyi seviyorum
sağol bacım... açıkcası kitap okuduğum için olan bir rahatsızlık değil var olduğu için okuyamadığım bu şekilde rahatsızlık veren bir durum.... bende tam bilemiyorum 3 dr da 4.sinir hücresi felci dedi... ve gözümü etkileyen bir durum amann neysee kimselerde olmasınyazılar hareket ediyor gibi değil.... yazıalrıııı ben istersemmmmm harekett ettirebiliyorumm garip bişeyyyy anlatamıyorum... psişik güç gibi derdi çevremde anlattıklarıma annem kızardı çocukken saçmalama öyle bişey mi olur diye:):):) ama dr lar neyseki buldu en azından normal biriyim dedim.....
prensesimiz perimiz teşekkürler bacımmmm....
ayyy şifasız bişey ama sağol....
açıkcası yazmammın sebebi daha çok olurda milletin çoluğunda çocuğunda olursaaa çocukalrını tam teşekküllü hastaneye götürüp doğru söylediklerini anlamaalrı yardımcı olmaları....
teşekkürlerrr... herkese iyi okumalar bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?