- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.661
beyaz gemi - cengiz aytmatov
uzun hikaye - mustafa kutlu ( bir kez daha yarışma için ama yine aynı zevkle okudum )
hikayelerden seçmeler - ömer seyfettin
yarışma süreciyle çok meşgulum kızlar üstüne tiyatro çalışması 12 mart programı mart ayında delirmesem iyidir
üstelik isimle aşk arasında kitabını okumak için deliriyorum ve vaktim yok((
gonca2206-3
çoooook teşekkür ederim anlayışınız için :)
1- bir alışverişkoliğin itirafları -sophie kinsela (bayıldım bu kitaba)
2- java büyücüsü -kosta danaos (konusu ititbariyle zor ilerleyen bir kitaptı. beni pek sarmadı açıkçası)
3- diyetsiz bir hayatın 101 yolu -mimi spencer ( hayatı boyunca diyet yapan biri olarak bu konuyla ilgili ne bulduysam okuyorum :) eğlenceli bir dille yazılmış )
4- zargana -hakan günday (hakan günday dan okuduğum 2. kitap. diğer kitaplarını da okumak istiyorum. sevdim bu kitabı tavsiye ederim kızlar)
5- aydınlatan düşünceler -öner yağcı (bu kitap benim 2-3 aydır çantamda olan kitaptı. arada bir okuyordum. sonunda bitti. içinde geçmişten günümüze düşünürler, yazarlar, devlet liderleri vs den kısa kısa sözler düşünceler olan bir kitap)
6- japon yapmış -onur ataoğlu (ben japon meraklısı olduğum için severek okudum. şu anda da bunun ikincisini okuyorum)
işteee böyle. listeye alırsanız sevinirim. almazsanızda sağlık olsun. sizinle paylaşmış oldum en azından okuduklarımı :)
Arkadaşlar :92: Kitapyurdu com. Mart Ayında, 50 Lira üzeri kargo bedava. Eki Görüntüle 649003
bu ay çok maymun iştahlıyım3 kitap birden okuyorum yetmedi az önce de canan tanın eroinle dansını buldum e kitap olarak işten arta kalan zamanlarda onu okuyacagım :44::44:
Hiç sorma tatlım. Beklentilerimiz mi değişti ne? :26:
Birkaç kitabı yudum yudum okumaya başladım.
Son zamanlarda bir solukta okuduğum tek kitap 7 Numaralı Mahkeme / Leon Uris oldu. Eki Görüntüle 649660
Merhaba kızlar
Ben de aranıza katılmak isterim.
Listeye eklenebilir miyim?
Bu ay için 1 tane kitap bitirdim, bitirdikçe yazacağım sanırım sayısını:44:
Victor Hugo _ Bir İdam Mahkumunun Son Günü
_Medcezir_ = 1
Kitap psikolojik-dram dı...Tavsiye ederim ama depresyona sokabilir.
eklerim tabikihoşgeldin aramıza keyifli okumalar dilerim
bende anlamadım :44: kitapları ablamdan aldım.oraya gittiğimde başladım ikisine zaman boşa geçmesin diye
küçük şeyleride arkadaşımın kitaplıgında gördüm aa bu benim listemde alayım mı dedim hemen başladım 25-30 sayfa okuyuverdim bir çırpıda.
kitap hayatımın vazgeçilmezi olmus.anını yakaladınmı giriveriyor hayatıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?