- Konu Sahibi PrensesPeri
- #6.641
Dolduracağız inşallah bu ay okuruz umarım...
Dün akşam biraz daha elime aldım kitabımı... Bu hafta bitse iyi olacak... Gerçi ben her gün 2 saatimi köşe yazıları okumak için ayırıyorum, o yüzden de kitaba sıra gelmiyor, bitmesi uzuyor... Olsun ama okumamaktan iyidir, okuyayım ben, biraz daha toparlamaya başladım beynimi
köşe yazıları okumakta iyi bir zaman değerlemesi bence.güncel olayları takip edebiliyorsundur
önerebileceğin yazarlar varmı?fikirlerini sevdiklerimi işten fırsat kaldıkça bende takip edeyim
bende katılabilirmiyim????
hoşgeldin aramıza keyifli okumalar dilerim
Harry Potter ve Felsefe Taşı-J.K.ROWLİNG
Türlü türlü önyargılarıma kurban gitmişti ilk çıktığı zamanlar, aslında tam da o yaşlarda okusam ne güzel olurmuş!
Ama geç kalmış değilim,zevkle okudum. Fantastik kitapları sevenler için çok güzel bir başlangıç kuşkusuz.
Lavin-2
benim en sevdiğim seri desem yeridir.hayal gücüme en çok hitap eden seri zevkle ve carcabuk okumuştum
Ben de şunu keşfettim; eğer bir kitap ilerlemiyorsa başka hiçbir kitabı okumuyorum, okuyamıyorum. Koskoca bir ayım boş geçti bu kitap yüzünden. Mart ayında kendime gelmeyi planlıyorum:)
bende aynı senin gibiyim o yüzden baktım ilerletemiyorum kendime eziyet etmeden bırakıyorum
Açlık oyunları Suzanne Collins bitti. Acayip sürükleyici bir kitap. Kitabı eşime anlattım mutlaka oku tam senlik konusu böyle böyle dedim. Onun filmini izledim ben demez mi? oturduk birde filmini izledik. Tabi fikrim değişmemiş oldu. Kitabı olan filmlerden zevk almıyorum. Bu arada yazarın 2. kitabı olan Ateşi Yakalamaya hemen başladım bile.
bende filmini sevemedim.oyuncular sönük kalmış.bu seriyi sevdim hızlıda okudum sayılır ama 2 ve 3'de de konu hep aynı gibi gelince bazı yerlerinde sıkılmıştım