- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.481
canlarım nasılsınız?
gelemedim kaç zamandır
eskişehire taşındım.eğitimlerdeydim işi öğrenmek için.sonrasında evimi taşıdım derken bir türlü ugrayamadımherşey biraz daha düzene girdi.
burayı sohbetimizi çok özledim.bundan sonrasında daha sık gelebileceğim inşallah.
öpüyorum hepinizi
Hemde pek güzel olur canım.Sayenizde elimdeki metin dekor görevinden kurtulur.
Mesnevi-i yi okuma grubuna katılmak isteyenler, hemen okumaya başlayalım, arada kaçıncı
sayfada olduğumuzu ve yorumumuzu belirterek ilerleyelim.
Her gün bellirli bir sayfa okuma fikrine uyum göstermeye çalışırsam,sanırım verimli bir okuma
gerçekleştiremem.Kendimi hazır hissettiğimde elime almalı ve yeter dediğimde bırakabilmeliyim.
Kitaplıktan çıkarıp PC'nin yanına koydum bile.Gong çaldığında başlayacağım.
Hoşgeldinnnn ne güzel telaşlar bunlar
Umarım her şey gönlünce gidiyordur, dilediğnce olur.
meraba canım. günlükten okumuştum. istediğin bir işti sanırım. hayırlı olsun.
Oh! oh!Nihayet uğrayabildin canım. Yeni başlangıçlar, koşuşturmalar içinde olduğunu biliyor merak ediyordum.
Gördüğüme çok sevindim. Düzenin, keyfin, huzurun gönlünce olsun İnşaallah.Allah yardımcın olsun PrensesPericim.
mesnevi ile ilgili, belki burada yorumlar biribirine karışır diye ayrı bir konu açtım. bekliyorum
yeni konu çok iyi olmuş yorumların arasında kaybolabilir dediğin gibi
bende size katılmak isterdim fakat kütüphanemı eskişehirdeki evim küçük olduğu için getiremedim konyada kaldı.mesnevimde konyada kaldı
sadece konunun takipçisi olabileceğim
mesnevi ile ilgili, belki burada yorumlar biribirine karışır diye ayrı bir konu açtım. bekliyorum
Yüreğine sağlık DatluCaducum. Sanırım henüz konu eklenmemiş. Link verirsen rahat ulaşırız.
yeni konu çok iyi olmuş yorumların arasında kaybolabilir dediğin gibi
bende size katılmak isterdim fakat kütüphanemı eskişehirdeki evim küçük olduğu için getiremedim konyada kaldı.mesnevimde konyada kaldı
Konya'daki evi kapatmadın mı canım?
Konunun takipçisi olman bizi motive eder lakin okuyucuların durumu seni nasıl etkiler bu meçhul işte.
800 sayfa kitabın sayfalarını şöyle tııırrrtt diye çeviriyorum da, gözüm korkuyor açıkçası. :26:
KGOKCE-3 KİTAP BİTİRDİM 4. ELİMDEEE İNŞLH 4 BİTİCEK 5 E GEÇİŞ OLUCAK CMRTESİ İTİBARİ İLE...
******ocak ayı derecelerimiz ******
1. lerimiz mehtap51,gonca2206
2.miz busean :81::129:
3.lerimiz kedi83,donuk_pudra,bugu_su,gulshenidil :81::128:
Eki Görüntüle 573173
1 şubat - 28 şubat 2012
'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı
- efla .......9.........
- gonca2206 .......7........
- bugu_su .......5.........
- Donuk_Pudra ........5.......
- LAydLiNe .......4.........
- _Lavin_ .......4........
- gulshenidil ......3.........
- nuclear ......3.......
- busean .....2.........
- DamlaSakizliKahve ........2........
- kedi83 ........2.......
- kulitta .......2.........
- limon1988 .......2.........
- Lyre ......2..........
- ehlimana ........1........
- cornella ......1..........
- glntpl ........1........
- pekmez_akilli .......1.........
- PrensesPeri .....1........
- AskInihan ........1......
- gargamel_cadi .......1.........
- mehtap51 ................
- pretty__woman ................
- sebilem ................
- muntazar ................
- angel_elika ................
- yemyesilcit ................
- pasorofca .................
- DatluCadu ................
- kgokce .............
- diltesne .............
- piolin ...............
- neenone ................
- KRoNiKDeLi ...............
- _asmunikal_ ................
- tugcecan ................
- roseizmir ..................
- yorgun savascı ...............
- LadyEvil .............
- H_İ_S ..............
- Sumeyye_57 ................
- LadySubaru ...............
- fidele ..............
- samanyolu .............
- yelkenlikiz .................
- Ausencia ................
- epicdeath ...............
- Mathilda11 ................
- badezuzum ...............
- masal26 ............
- ilkalp ................
- cemre25 .................
- QueenD ................
- eski_bir_masal ................
- morvent ................
- DisTurBia ................
- tweetypinar .............
- december90 ................
- oyaebrar ..............
- nilayu ................
- pinararip ................
- pogopogo ..................
- pembelii ................
- EsmerKralice ...............
- cyd86 ................
- suprensesi ...............
- kays34 ..............
- soft85 ................
- pinaran ...............
- hande85 ................
- meLiqe34 ................
- melikea123 ................
- gaydirigubbak ................
- canndann ................
- M e L o D i ................
- sosyoloji12 ................
- nilkon4246 ................
AYRICAAAA es es e eski bir es esli olarak kocaman selamlar... eminim en az benim kadar mutlu olucaksındır orda inanılmaz güzel bir şehir... ayyyy çok özledimmmmm ... eskiyi özlemekkk ufff ufcanlarım nasılsınız?
gelemedim kaç zamandır
eskişehire taşındım.eğitimlerdeydim işi öğrenmek için.sonrasında evimi taşıdım derken bir türlü ugrayamadımherşey biraz daha düzene girdi.
burayı sohbetimizi çok özledim.bundan sonrasında daha sık gelebileceğim inşallah.
öpüyorum hepinizi
datlucadu cidden çok ama çok datlusun bacımmmm... çok teşekkür ederim yazıma saygı duyup katıldığın için ve de üstelik lafda yetinmeyip o topici kurduğun için çok ama çok teşekkür ederim... hemen takipçisi olup senide kulittayıda tablo halinde eklerim bende yeryer zamanım oldukça....bence güzel fikir, mesnevi dersleri diye bir konu açılabilir. bende her zaman ah ederim ama bir türlü başına geçemem. aslında çok istiyorum. ama mesnevi öyle bir derya ki sadece okumak yetmiyor. anlamak, anlamak, yaşamak, tatbik etmek lazım. buda tek başına zor bir iş. burada birlikte devam edilirse faydalı olur bence
kulita bacımm harikasınnnnnnnnn çok ama çok teşekkür ederim... datlucadı ve senlistede siniz o haldeee:) en yakın zamandaaa gongu çalalımmmm tamammmm :13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:Hemde pek güzel olur canım.Sayenizde elimdeki metin dekor görevinden kurtulur.
Mesnevi-i yi okuma grubuna katılmak isteyenler, hemen okumaya başlayalım, arada kaçıncı
sayfada olduğumuzu ve yorumumuzu belirterek ilerleyelim.
Her gün bellirli bir sayfa okuma fikrine uyum göstermeye çalışırsam,sanırım verimli bir okuma
gerçekleştiremem.Kendimi hazır hissettiğimde elime almalı ve yeter dediğimde bırakabilmeliyim.
Kitaplıktan çıkarıp PC'nin yanına koydum bile.Gong çaldığında başlayacağım.
işteeee bu yaaaaaaa harikasınnnnnmesnevi ile ilgili, belki burada yorumlar biribirine karışır diye ayrı bir konu açtım. bekliyorum
:) çok teşekkür ederiz prensesssyeni konu çok iyi olmuş yorumların arasında kaybolabilir dediğin gibi
harikasınızzzzzzzzzzzzzzYüreğine sağlık DatluCaducum. Sanırım henüz konu eklenmemiş. Link verirsen rahat ulaşırız.
heyy heyyyyyyy harikaaaaaaaaaaa
canlarım nasılsınız?
gelemedim kaç zamandır
öpüyorum hepinizi
kızlarrr mesneviyi hangi baskısı olursa olsun tamamen okuyup bitiren var mı?
benim bir türlü nasip olmuyorrr şöyle bir önerim olucak ne derece mantıklı sizlere sunuyorum.... okuyan ve okumak isteyenlerle bir mesnevi ödevimi versek belki sizlerin sayesinde okumuş olurum tamamenn.. hem bu şekildede paylaşmış oluruz bilgileri yorumları....
örneğin; hergün 10 sahife zorunlu tutsak sonra yorum yapsak ayyyy ne güzel olur zannımca....
yahut daha güzel önerisi olan bacılarım ne olur paylaşın ben artık bu yaşıma geldim ve tamamını bitiremediğim (maalesefki) mesneviyi ölmeden bitirip hayatımda uygulamak istiyorum.....
hepinize teşekkür ederim
evet bu ayki listede yokum
ama kitap okudumda karıştı sanırım
ya 4 mü 2 mi karıştırdımda babam öldüğünde ağlamadımı ne zamaan bitirdim hatırlamıyorum neyse 2 olsun artık
babam öldüğünde ağlamadım da bitti
aslında bu ay bir tane daha bitirirdim fakat kafam çok yoğun olduğundan bitiremedim.
ya arkadaşlar şöyle çiçekler büyür bin muhteşem güneş gibi kaliteli bir kitap arıyorum.okuyorum fakat tesirinde kalamıyorum kitapların.yokmu tavsiyeniz?
birde burda mart menekşeleri diye bir kitap varmış seslisi yokta elinde yada nette word yada pdf olan varsa benimle paylaşabilirmi?
muntazar 4
Bu mesajı okurken kitaplarıı kendim almışım gibi mutlu oldumm nedenseben de bugün çok direndim kendime yeni kitap almamak için elimdekilerii okuyup bitireym die:) Hayvan Çiftliği süper bii kaitap bu arada keyifli okumalar
1. Nar Ağacı
2. Doğu'dan Uzakta
3. Açlık Oyunları: çok sürükleyici, 2 günde bitti gibi... ikincisine geçtim. ama sanırım ben serileri, uzatmaları sevmiyorum. bu da çok güzel ama uzadıkça sevmicem gibi hissediyorum. belki de severim, bilemedim :44:
damlasakizlikahve..............3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?