- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.461
Canım kitaplarım geldi, öğlene kadar sabırsızlıkla bekledim. Kutunun üstündeki yazıyı yeni farkettim. Okuyunca kendimi özel hissettim nedense :)
Eki Görüntüle 636345
farkettiniz mi bilmiyorum ama bende öğretmenim ve orada eleştirdiğim ''kişi'' idi. kişiler değil.
en önemlisi bu mesleğin içinde olan ve bu işi severek yapan biri olarak özelden genele gidilmesine ben karşı çıkarım zaten.
ben hayatımda ki öğretmenler demedim, sadece öğretmen dedim.
yazarı da eleştirmiştim ayrıca nasıl bu şekilde bir dayatma yapar diye.
sanırım yanlış anlaşıldı.
Canım kitaplarım geldi, öğlene kadar sabırsızlıkla bekledim. Kutunun üstündeki yazıyı yeni farkettim. Okuyunca kendimi özel hissettim nedense :)
Eki Görüntüle 636345
hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum aynı anda 4 kitabı götürüyorum:26:
öğlen arası, fısıltı
akşam, saidi nursi ve kürt meselesi,
yolda, orda , burda beklerken, edmando amicis , çocuk kalbi (cep boy)
işte, sessiz oda
Süpermiş
Ben hiç ikinin üstüne çıkmadım.
ohh ohhh harikaaa dediğnz gibi layıkıyla bitince bizede önerin tekrar...hiç yapmadığım bir şeyi yapıyorum aynı anda 4 kitabı götürüyorum:26:
öğlen arası, fısıltı
akşam, saidi nursi ve kürt meselesi,
yolda, orda , burda beklerken, edmando amicis , çocuk kalbi (cep boy)
işte, sessiz oda
bence güzel fikir, mesnevi dersleri diye bir konu açılabilir. bende her zaman ah ederim ama bir türlü başına geçemem. aslında çok istiyorum. ama mesnevi öyle bir derya ki sadece okumak yetmiyor. anlamak, anlamak, yaşamak, tatbik etmek lazım. buda tek başına zor bir iş. burada birlikte devam edilirse faydalı olur bencekızlarrr mesneviyi hangi baskısı olursa olsun tamamen okuyup bitiren var mı?
benim bir türlü nasip olmuyorrr şöyle bir önerim olucak ne derece mantıklı sizlere sunuyorum.... okuyan ve okumak isteyenlerle bir mesnevi ödevimi versek belki sizlerin sayesinde okumuş olurum tamamenn.. hem bu şekildede paylaşmış oluruz bilgileri yorumları....
örneğin; hergün 10 sahife zorunlu tutsak sonra yorum yapsak ayyyy ne güzel olur zannımca....
yahut daha güzel önerisi olan bacılarım ne olur paylaşın ben artık bu yaşıma geldim ve tamamını bitiremediğim (maalesefki) mesneviyi ölmeden bitirip hayatımda uygulamak istiyorum.....
hepinize teşekkür ederim
Oh oh oh ben yokken herkes neler okumuş neler
hz.fatıma ve grinin 50 tonunu bitirdim.
Grinin 50 tonu bbeni aşacak derecede erotizm dolu ama adamın sapkınlığının nedenini merak ettiğimden karanlığın 50 tonunu da okuyacağım
şimdide kış bahçesine başladım
buradaki arkadaşların tavsiyesi ile başladım henüüz çok yavaş gidiyor bugün bıraksammı diyordum fakat tavsiye üzerine okuyan bir arkadaşın mesajını görünce pes etmeyip devam etmeye karar verdim
birrde sonsuz kulluk ve bağdat alimleri konferansı kitaplarını okumak istiyorum da sadece girişi okuyacak kadar ilerlemiş durumdayım
muntazar 42
Ya mod arkadaşım rica etsem benim bu ayki sayıya bakabilirmisin?karıştırdım ya babam öldüğünde ağlamadım ı ben bu aymı bitirmiştim?ooff oofff ooffff
Kızlar mıknatıslı bir ayraç aldım, ilk defa gördüm. Geçen hafta bir ayraç almıştım. Bir baktım yok, yolda düşürmüşüm. Mıknatıslı ayraç görünce sevindim.
Eki Görüntüle 634770
canlarım nasılsınız?
gelemedim kaç zamandır
eskişehire taşındım.eğitimlerdeydim işi öğrenmek için.sonrasında evimi taşıdım derken bir türlü ugrayamadımherşey biraz daha düzene girdi.
burayı sohbetimizi çok özledim.bundan sonrasında daha sık gelebileceğim inşallah.
öpüyorum hepinizi
canlarım nasılsınız?
gelemedim kaç zamandır
eskişehire taşındım.eğitimlerdeydim işi öğrenmek için.sonrasında evimi taşıdım derken bir türlü ugrayamadımherşey biraz daha düzene girdi.
burayı sohbetimizi çok özledim.bundan sonrasında daha sık gelebileceğim inşallah.
öpüyorum hepinizi
kızlarrr mesneviyi hangi baskısı olursa olsun tamamen okuyup bitiren var mı?
benim bir türlü nasip olmuyorrr şöyle bir önerim olucak ne derece mantıklı sizlere sunuyorum.... okuyan ve okumak isteyenlerle bir mesnevi ödevimi versek belki sizlerin sayesinde okumuş olurum tamamenn.. hem bu şekildede paylaşmış oluruz bilgileri yorumları....
örneğin; hergün 10 sahife zorunlu tutsak sonra yorum yapsak ayyyy ne güzel olur zannımca....
yahut daha güzel önerisi olan bacılarım ne olur paylaşın ben artık bu yaşıma geldim ve tamamını bitiremediğim (maalesefki) mesneviyi ölmeden bitirip hayatımda uygulamak istiyorum.....
hepinize teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?