- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.123
- 798
- Konu Sahibi PrensesPeri
- #6.321
Azmış canım,bende var rahatça şöyle 30-40 en az
Sen düğüne kadar okursun onları,gerçi ben de![]()
umarım okuyabilirim düğüne dek .ben pek sanmıyorum ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Azmış canım,bende var rahatça şöyle 30-40 en az
Sen düğüne kadar okursun onları,gerçi ben de![]()
Bugün ben de kitap aldıımmm....
Nasıl özlemişim kitap almayı.Bir de bütçe derdi olmasa.
Aldıklarımı da yazayım.
Gabriel Garcia MArquez- Yüzyıllık Yalnızlık
Aynı yazarın - Kırmızı Pazartesi
Albert CAmus- Yabancı
Sibel Eraslan- Nil'in Melikesi
Bir de Fedailerin Kalesi Alamut'u aldım ama arkadaş da vardı benden al dedi, bunu değiştirmeyi düşünüyorum fırsat bulursam. Tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
Yüzyıllık Yalnızlık en sevdiğim kitaplardan biridir,ama tavsiye verebilmek için tarzını bilmem gerekir o sebeple bir şey diyemiyorum.:26:
Övgüyle bahsedilen kitaplardandı merak ediyordum dayanamayıp aldım
Beni hem sarssın hem de içimi ısıtsın istiyorum şu ara sanırım.Okumak için okumuş olmayayım, iyi ki okumuşum dedirtsin istiyorum. Çok mu şey bekliyorum:26:
Övgüyle bahsedilen kitaplardandı merak ediyordum dayanamayıp aldım
Beni hem sarssın hem de içimi ısıtsın istiyorum şu ara sanırım.Okumak için okumuş olmayayım, iyi ki okumuşum dedirtsin istiyorum. Çok mu şey bekliyorum:26:
Kızlaaaaar bir ara komşum için şizofren tanısı koymuştum :) hatırlarsınız eşimde okuduğum kitaplara bağlamıştı demiştim. Komşu diş hekimi olduğu için konduraramıştık ama adam gerçekten şizofren çıkmış raporlu hemde. Kendimden korkamaya başladım:18:
bu arada kitabımı almıştı inşallah getirmez geri(ilk defa bir kitabım gelmezse sevineceğim)
Bugün ben de kitap aldıımmm....
Nasıl özlemişim kitap almayı.Bir de bütçe derdi olmasa.
Aldıklarımı da yazayım.
Gabriel Garcia MArquez- Yüzyıllık Yalnızlık
Aynı yazarın - Kırmızı Pazartesi
Albert CAmus- Yabancı
Sibel Eraslan- Nil'in Melikesi
Bir de Fedailerin Kalesi Alamut'u aldım ama arkadaş da vardı benden al dedi, bunu değiştirmeyi düşünüyorum fırsat bulursam. Tavsiyeleriniz olursa seve seve dinlerim
Kızlaaaaar bir ara komşum için şizofren tanısı koymuştum :) hatırlarsınız eşimde okuduğum kitaplara bağlamıştı demiştim. Komşu diş hekimi olduğu için konduraramıştık ama adam gerçekten şizofren çıkmış raporlu hemde. Kendimden korkamaya başladım:18:
bu arada kitabımı almıştı inşallah getirmez geri(ilk defa bir kitabım gelmezse sevineceğim)
vahşetin çağrısından başlamalısın derim.Siz Ve Gece A. Ümit
Boynuzlu Adam J.Lasdun
Güvercin P. Süskind
Şeytan Ve Genç Kadın P.Coelho
Simyacı
Kürk Mantolu Madonna. S. Ali
Nazik Eller Aziz Nesin
N.H Kalkınırız
Fil Hamdi
Bay Düdük
Vahşetin Çağrısı- J. London
Taş Sektirirken Anıların Suyunda H. Yavuzer
![]()
vahşetin çağrısından başlamalısın derim.
ben çok beğenmiştim.
Ben de senin gibi düşünüyorum. Bestseller kitaplar ile zaman geçiyor ama bana bir şey kattığını düşünmüyorum. Bu aralar klasik kitaplara yönelmiş durumdayım. Dorian Gray'in Portresi'ni okuyorum şu an, çok güzel ilerliyor. Listene eklemelisin![]()
Beğenmene sevindim, kitapçının tavsiyesiyle almıştım. Yüzyıllık Yalnızlığı isteyince kesinlikle bunu da okuyun dedi. Eh hadi alayım dedimKırmızı Pazartesi ile Marquez serüvenine başlamıştım. çok beğenmiştim. Yüzyıllık Yalnızlık evde olmalı ama bir türlü bulamadım, okumayı istediğim kitaplardan..
Güncel kitaplara hiç benzemez, içinde hayat vardır ama bence saf hayat katıksız ve hiçbiir süzgeçten geçmemiş haliyle. Yani öyle umut ve yaşama sevinci verecek kitaplardan değil de yaşama farkındalığı katan,zengin bir okuma deneyimi katan bir eser.
Eğer iyi bir edebi eser bekliyorsan beklentini kesinlikle karşılayacaktır.
Sonunda Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabını aldım. Dışı muhteşem, ben bir sanat eseriyim diyor. Kabalcı yayınevi çok kaliteli bir kapak yapmış. Elimde kutsal bir kitap tutuyormuş gibi hissettim. Ufak bir İstanbul seyahatimden sonra başlayacağım okumaya. İşyerinde gören herkes bir kaç ayda bitireceğimi düşünüyor. Umarım kısa sürede bitiririm.
Merak ettiğim kitaplardan biri. Acaba 5i bir yerde baskısı mı aldın?
Ben de Harry Potter serisi ile Vakıf serisi arası bir yere sıkıştırabilirim belki.