- 7 Temmuz 2010
- 6.960
- 3.747
- 248
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #6.221
Nar Ağacı/Nazan Bekiroğlu
Huzur Sokağı/Şule Yüksel Şenler
Yavuz/Okay Tiryakioğlu
Abdülhamid Son Hükümdar/Okay Tiryakioğlu
Katre-i Matem/İskender Pala
Geri Gel Ey Osmanlı/Mustafa Armağan
İmparatorluğun En Uzun Yüzyılı/İlber Ortaylı
Veda-Esir Şehirde Bir Konak/Ayşe Kulin
Nutuk/Mustafa Kemal Atatürk
bugu_su............9
Allah bereket versin,bu ay çok güzel kitaplar okudum.
J.R.R.Tolkien-Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği
Fantastik edebiyata merak saran ben bu edebiyatın babasından başlamadı görev bildim,Hobbit'le başladığım yolculuğuma Yüzük Kardeşliği ile devam ettim,ta ki seri bitene kadar. Gerçekten de hayran olunacak kadar varmış.
Dağın taşın, toprağın bile efsanesini yazan ustaya saygılar,seriye de devam.
Alacakaranlık serisini okumuş olan benden utanıyorum şimdilerde,işte tam da bu yüzden.(Gençlik hatası demek lazım ama hatalara da sığınmak istemiyorum.)
Lavin_7
bugu_su maşallahhhhhhhhhh
hem kpss yehazırlanıyordun değil mi sen?
hem kpss hem kitap okuma hem de 9 kitap maşallah tekrar tebrik ederim:)
Evet hocam.Çok şükür yetişiyor hepsi,kitaplara aşığım.
Teşekkür ederim bu güzel sözleriniz için.
Bak ona garanti veririm kafan acayip dağılıyor. Birde Kış bahçesi diye bir kitap aldım kuzenime, kitapçı tavsiye etti acayip ağlatıyor dedi. Şimdi yorumlara baktım yorumlar çok iyi Şizofren'e başlayacaktm. Herhalde vazgeçip kuzene kışbahçesini vermeyip ona başlayacağım.
Bu arada koridor yayınlarının kitaplarını almıştım tüyaptan bolca konuları çok iyi
akıl labirenti, psikoanalisti okudum çok iyilerdi şimdi klon, şizofren ve zaman çarkı var elimde şubat kitaplarım onlar macerada çok başarılı kitaplar tavsiye ederim
Kış Bahçesi'ni okumuş biri olarak görünce yazmak istedim.
Geçen yıl arkadaşım tavsiye etti, bestseller olduğundan pek de elim gitmemişti halbuki benim.
Çok tavsiye etti,ondan ödünç alarak okudum kitabı.
Anlatımı sade,konusu da bir o kadar sade olarak başlayıp gitgide girift bir hal alıyor, ilk 100 sayfadan sonra elden düşmüyor zaten merak duygusu da alıp başını gidiyor. Hem içinde bir nebze tarih var ama arka planda, hem aşk var ama o da merkezde değil o yüzde de kitap basit bir aşk kitabı değil,duygu kitabı. Beklentimin üstündeydi yani,tabi ben bu yorumla senin beklentini yükselttim senin beklentinin neresinde kalır bilemiyorum:26::26:
Galiba 'kafa dağıtan kitaplar' listesi yapmalıyım :) Puccayı da Kış Bahçesini de ekliyorum.
Akıl labirenti, şizofren, psikoanalisti çok merak ediyorum ama bu tarz kitapları kafa dağıtmak için okuyamıyorum. Hatta kitap bittikten sonra 1-2 gün kitap okuyamıyorum. Kolay sindiremiyorum nedenseAma listeme ekliyorum hepsini. Tavsiyelerin için teşekkürler
Ne güzel anlatmışsın kitabı. Kesin alacağım artık :)
Pucca konusunda çok kararsızım. Olumlu yorumlar kadar olumsuz yorumlar da çok fazla. Doğrusu merak etmiyor değilim. Alıp okuyacağım galiba en sonunda
J.R.R.Tolkien-Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği
Fantastik edebiyata merak saran ben bu edebiyatın babasından başlamadı görev bildim,Hobbit'le başladığım yolculuğuma Yüzük Kardeşliği ile devam ettim,ta ki seri bitene kadar. Gerçekten de hayran olunacak kadar varmış.
Dağın taşın, toprağın bile efsanesini yazan ustaya saygılar,seriye de devam.
Alacakaranlık serisini okumuş olan benden utanıyorum şimdilerde,işte tam da bu yüzden.(Gençlik hatası demek lazım ama hatalara da sığınmak istemiyorum.)
Lavin_7
ben de bir kpsszedeyim maalesef.
ben pek fırsat bulamıyorum.
temmuza kadar kitaplarımla arama özlem girdi.
ara sıra okuduklarım var ama yeterli değil.
bol okumalar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?