- 7 Kasım 2012
- 11.553
- 11.942
- 498
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.961
Keşke benimki de okusa da bana şunu getir bunu getir dese. Hiç sevmiyor kitap okumayı, nasıl okuturum bu yaştan sonra bilmiyorum. Benimki hiç benden istemez, gider kendi alır. Sen de böyle alıştır şekerim :)
Keşke benimki de okusa da bana şunu getir bunu getir dese. Hiç sevmiyor kitap okumayı, nasıl okuturum bu yaştan sonra bilmiyorum. Benimki hiç benden istemez, gider kendi alır. Sen de böyle alıştır şekerim :)
Benim sevgilim de hiç sevmiyor yaa, geçen gün konuşuyoruz hani ben bekliyorum ki 'Evet ben okumuyorum ama, gerçekten okuma alışkanlığı önemli' gibi bir şey desin.
Bi baktım'Ya adamlar kafalarından insanlar uyduruyorlar, onlar bir şeyler yaşıyor ben de onu okuyunca ne kazanacaksam'
Ben tabi
Valla adamı bu yaştan sonra değiştiremem, sırf bu yüzden sevgilimi de değiştiremem.
Artık kendisi maç bağımlısı olduğundan,o anlardan yeryüzüyle bağlantısı kesilir evlenince de bu anlarda ben kitap okurum,film izlerim geçinir gideriz diyorum.
Ben de çok önemsemiyordum evlenmeden önce ama okurken bana eşlik etmesini istiyorum artık. Birlikte kitap seçelim istiyorum ama rüyamda görürüm:) en azından çocuk olunca yalandan elinde tutsun, miniğimiz anne babasını kitap okurken görsün yeter.
dediğin siteye üye oldum bacımmmmmmmmmmmmmmmm çok sağol kullanıcı adım kgokce
kızlar selam yine ben bir şey sorucam bu siteyle ilgili orada hani kütüphanem diye bir bölüm varya işte oradaki kitaplar bizim evde sahip olduğumuz kitaplar mı olacak benim okuduğum kitaplar kütüphanem kısmında gözükmüyor sadece elimde olan ama daha okumadığım 2 kitap var o kadar. sizlerinkine bakıyorum bi sürü kitabınız varçok kıskandım neden benim 2 tane kitabım var gözüküyor
Füreya'yı ben daha önce okudum ama nedense tam olarak hatırlamıyorum. Tekrar okumayı düşünüyorum. Onun gibi bir iki kitabım daha var okuduğum ama yeniden okumayı düşündüğüm. Hatırladığım kadarıyla Füreya güzel bir kitaptı.
Merhaba, sanal kütüphaneye üye olup, kullanıcı adı buradakiyle farklı olan varsa, takipte tanıyamayabiliriz.
Takiplere onay veriyorum çünkü. :)
keşke o sitede takip ettiğimiz dergileride kayda alsakkkk... varmıdır öyle bir seçimimizzz ben mibilmiyoru daha yeniyimdeeee ancakk yardımınızla çözyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?