Kadınların Kitap Mekanı

Keşke benimki de okusa da bana şunu getir bunu getir dese. Hiç sevmiyor kitap okumayı, nasıl okuturum bu yaştan sonra bilmiyorum. Benimki hiç benden istemez, gider kendi alır. Sen de böyle alıştır şekerim :)

Benim sevgilim de hiç sevmiyor yaa, geçen gün konuşuyoruz hani ben bekliyorum ki 'Evet ben okumuyorum ama, gerçekten okuma alışkanlığı önemli' gibi bir şey desin.

Bi baktım'Ya adamlar kafalarından insanlar uyduruyorlar, onlar bir şeyler yaşıyor ben de onu okuyunca ne kazanacaksam'

Ben tabi

Valla adamı bu yaştan sonra değiştiremem, sırf bu yüzden sevgilimi de değiştiremem.

Artık kendisi maç bağımlısı olduğundan,o anlardan yeryüzüyle bağlantısı kesilir evlenince de bu anlarda ben kitap okurum,film izlerim geçinir gideriz diyorum.

Keşke benimki de okusa da bana şunu getir bunu getir dese. Hiç sevmiyor kitap okumayı, nasıl okuturum bu yaştan sonra bilmiyorum. Benimki hiç benden istemez, gider kendi alır. Sen de böyle alıştır şekerim :)

aman bacım bizimkide bir kendine müslümannnnnnnnn okumasadaaaa kalkıp kendi işini kendi yapsaa daha çok işime yararr vallaaaa okuyan kendine okuyorrrr hem okuyarak kendine çalıştıryorrrr hemde bissürü işini gücünü yaptırarak kendine çalıştıryorrrrrr :) ya bacımmm sanalkütüphane varmış kedi83 mail atmış ama gelmedi mailimeee aktif değil diye mailim olabilir yeni açtım mailimi biliyosanız msj atabilirmisnz

dediğin siteye üye oldum bacımmmmmmmmmmmmmmmm çok sağol kullanıcı adım kgokce

Ben de çok önemsemiyordum evlenmeden önce ama okurken bana eşlik etmesini istiyorum artık. Birlikte kitap seçelim istiyorum ama rüyamda görürüm:) en azından çocuk olunca yalandan elinde tutsun, miniğimiz anne babasını kitap okurken görsün yeter.

Ben kitaptan geçtim bari bi dergi okusun peşindeyim, futbol dergileri olursa okurmuş.

Bizimkinde ümit yok yanii

ayın 2. kitabını da bitirdim

gerçi 1,5 aydan beri okuyordum ama fırsat buldukça.

1. evrenden torpilim var

2. evlilik ve cinsel hayat

evlenceğim malum dini acıdan da bilgilenmek ve yararlanmak istedim. hem dini hem tıbbi kaynaklarla oldukça açıklayıcı bir kaynak. herkse öneririm. tek dezavantajı bazı yerlerde gereksiz uzatmış. kitap daha az sayfa olabilirdi.

DonukPudra.................2

kızlar selam yine ben bir şey sorucam bu siteyle ilgili orada hani kütüphanem diye bir bölüm varya işte oradaki kitaplar bizim evde sahip olduğumuz kitaplar mı olacak benim okuduğum kitaplar kütüphanem kısmında gözükmüyor sadece elimde olan ama daha okumadığım 2 kitap var o kadar. sizlerinkine bakıyorum bi sürü kitabınız var çok kıskandım neden benim 2 tane kitabım var gözüküyor

Hani kitabı eklerken okudumun üstünde kütüphanemde var kısmı var ya orayı da işaretlemen lazım eğer o kitap sende varsa.

ve dediğin gibi evde kütüphanende reel olarak bulunan kitaplardan oluşturacaksın.

füreya bitti.arkadaşım güzel bir kitaptı.paşa dedeleri sayesinde konakta büyüyen savaş ve cumhuriyetin ilanıyla birlikte göşterişli hayata veda eden bir ailenin torunu.aile sanata resime önem veren bir aile.sonra füreya hastalanıyor ve teyzesinin sayesinde seramikle tanışıyor.çok seviyor.sergiler falan açıyor.kitabın konusu fürayenin hayatı kısaca.
mehtap51.....6

"Cumbalı Aşklar" bitti. Kitapyurdundan aldığım kelepirlerden biri. Kısa kısa Osmanlı hikayelerinden oluşuyor. O zamanın aşklarını, günümüzde kullandığımız bazı deyimlerin çıkış noktalarını anlatıyor. Boş zamanlık hoş bir kitap.

busean.....4

keşke o sitede takip ettiğimiz dergileride kayda alsakkkk... varmıdır öyle bir seçimimizzz ben mibilmiyoru daha yeniyimdeeee ancakk yardımınızla çözyorummm

1 - Kadından Kentler - Murathan MUNGAN
2 - Rüzgar Ne Diyor - Susanna TAMARO
3- Hiçbiryer'e dönüş - Oya BAYDAR
4- Eldivenler, Hikayeler - Murathan MUNGAN

Yine küçük küçük hikayelerden oluşmuş güzel bir kitap. Tavsiye ederim. Bir solukta okunuyor.

LAydLiNe : 4

Merhaba, sanal kütüphaneye üye olup, kullanıcı adı buradakiyle farklı olan varsa, takipte tanıyamayabiliriz.
Takiplere onay veriyorum çünkü. :)

Bencede canım. Mümkünse nickler burdakiyle aynı olursa daha kolay oluyor tanımak.

Burdan hepinize teşekkür etmek istedim kızlar, sanal kütüphaneyle ilgili bilgi vermişsiniz, dönemedim mesajlarınıza.
Çok sağ olun

keşke o sitede takip ettiğimiz dergileride kayda alsakkkk... varmıdır öyle bir seçimimizzz ben mibilmiyoru daha yeniyimdeeee ancakk yardımınızla çözyorummm

Ekleyebilirsin, hatta baktım şimdi dergilerde var, olmayanları üstte solda kitap ekle kısmından ekleyebilirsin.

kütüphane gerçekten çok zaman alacak bir uygulama, bir o kadar da keyifli olacağa benziyor. her şey düşünülmüş, vesile olduğu için ehlimana' ya teşekkürler

sıfırdan liste oluşturmak zor olacak benim için. belli bir sisteme koyayım dedim. okuduğum kitabı ve o yazarın kitaplarını taze taze ekleyeceğim.
Sait Faik Abasıyanık' ın kitaplarını almıştım geçen hafta. 1 tanesini bitirdim, diğerleriyle birlikte kütüphaneye ekledim.

siz listelerinizi oluştururken neye dikkat ettiniz, pratikleştiren öneriler varsa seve seve dinlerim arkadaşlar.

Slm arkadaslar
Bayagıdır ugrayamadım.
Bu sanal kutuphane nedir merak ettim..
Adres falan nedir bana da bilgi verirseniz sevirim...
Simdiden tesekkurler
Herkese ii okumalar
Bu arada 100. Adı okuyorum
........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…