- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.841
kızlar bu şekilde zaman kaybı yaşayacağınıza kendinize bir sanal kitaplık oluşturabilirsiniz.
gerçekten çok heveslendiriyor insanı.
hem yıllık hedef koyabilirsiniz de kendinize.
hangi yıl ne kadar kitap okuduğunuzu görüp, kitaplarınıza yorum yazabilir ve puan verebilirsiniz.
tavsiye ederim. ben yaptım.
kızlar bu şekilde zaman kaybı yaşayacağınıza kendinize bir sanal kitaplık oluşturabilirsiniz.
hangi yıl ne kadar kitap okuduğunuzu görüp, kitaplarınıza yorum yazabilir ve puan verebilirsiniz.
Hoş geldin canım. Sanırım kitaplara yakın açılardan bakıyoruz.
Söz konusu kitap olduğunda üşenmek, sıkılmak, yorulmak bilmem ve her telden ses alırım.
Hiç kaygı duymadan topiğimizi didikleyip listeni hazırlayabilirsin.
İlk sayfadan itibaren sanki bir kez son sayfaya hafifçe dokunan bir yorum görmüş gibiyim.
Bunun dışında hatırlamıyorum. Yanlış anımsıyorsam beni uyarmanı rica edeceğim.
Ay çok heyecanlı... Merakla topiğimiz hakkındaki yorumlarını ve kaç kitaplık liste çıkardığını bekliyorum.
Okuduğumuz her kitabı yazıyoruz Eflacım. Biz kitabı tamamladıkça burada bildiriyoruz, konu sahibi
PrensesPeri arkadaşımız gerekli düzenlemeleri yapıyor.
Şimdiden kolaylıklar, keyifli okumalar dilerim. Eki Görüntüle 598639
evet bunu nasıl yaptın örnek verir misin?
birde ben birşey sormak istiyorum arkadaşlar. kitaplığınızı nasıl düzenliyorsunuz. kitaplarınızın dizilişi yazar adına göre mi _? kitap türüne göre mi?
kitaplığımı yerleştirmek istiyorum kitaplarımı numaralandırıp.. yardımcı olup fikir verirseniz çok makbule geçer.
evlenince kitaplığımı ona göre düzenlemek istiyorum
yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum
sanırım efla arkadaşımızdı açıklamalar bekleyen
ben kendimce okuduğum kitabı tavsiye ettiğimi ve kısa içeriğini yazıyorum tüyo almak isteyenler için
birde şu var ki zamanla topiği takip ettikçe kitap zevkinin uyuşabileceği üyelerin mesajını veya tavsiyelerini not alabiliyorsun
yani şüphesiz herbirimizin tavsiyesi herbirimize uymaz ama zamanla takip ettikçe paralel zevkleri ortaya çıkarmak mümkün
örn: Ben Debbie Macomber kitaplarını( Küçük Mucizeler Dükkanı serisi gibi) okudum ama hiçbir zaman vazgeçilmez kitaplarım olmadı
ama bir arkadaşımız gelip olağanüstüde yazabilir sanırım damaktadımız gibi farklılaşıyoruz bu hususta
benim gibi kitap arsızı bir tipsen eline geçeni affetmem okurum dersen yorumlar faydalı olacaktır:))
hoşlanmasamda hala elimde debbie kitabı olması gibi mesela
burayı seviyorum tüm arkadaşlarımıda
Ben de yaptımmmmm
Çok iyi bir arkadaşım sayesnde:87:
kızlar siteye üye oluyorsunuz.
size ait bir sayfa var. o sayfada hangi kitabı okuduğunuzu kaçıncı günde ve sayfada olduğunuzu görebiliyorsunuz.
ayrıca elinizde bulunan kitapları kitaplığınıza ekliyorsunuz.
takip edebilir ve takip edilebilirsiniz.
kitaplıklara girebilir, kimin hangi kitaba kaç puan verdiğini ve beğenip beğenmediğini öğrenebilirsiniz.
ayrıca takas listesi oluşturabilirsiniz.
aradığınız kitapları değiş tokuş edebilirsiniz.
kendinize okumak istiyorum diye kitaplar seçebilirsiniz.
fikir paylaşımıda mümkün.
ayrıca gruplar var. konu konu oraya da eleştiri ve fikir yazabilirsiniz.
buradan site ismi veremeyeceğim için ilgilenenler varsa yazsın.
site kesinlikle ücretsiz.
güzel bir site ben çok beğeniyorum ve faydalanıyorum.
kulitta da geldiğinde fikirlerini paylaşır o da dün itibariyle kitaplığını oluşturmaya başladı.
bu güzel yurekten rica edelim, kendi kütüphanesini oluşturmak isteyenleri yönlendirsin.
Bana da bu kapıyı açtığı için yüreğinden öpüyorum onu.
merhaba arkadaşlar
sık sık sizi ziyaret etsem de, okumaya zaman ayırabileceğim bir dönemde yazmak istedim.
en büyük eğlencelerimden biri kitabevlerini gezmektir.
ben de okuduklarımı sizinle paylaşmak istiyorum. sayenizde, daha sistemli bir şekilde okumaya devam edebilirim umarım.
birkaç sorum olacaktı, ona göre paylaşımlarda bulunacağım sizlerle.
her türden kitap okumayı severim. edebi kitapların yanında,
-eğitim(çocuk eğitimi hak.), bazen siyasi, psikoloji ile ilgili kitaplar da okurum.
-çocuk edebiyatını da severim, alır, okurum(pıtırcık serisinden kitaplarım var okunmayı bekleyen :) ).
şimdi bu okuduğum kitaplar bana mı kalsın, yoksa sizinle paylaşıyor muyum?ismen paylaşmasam da sayıya ekleme durumu nedir?
burada paylaştığımız kitaplarda belli bir kıstas var mı?
bir de aylık okunan kitap sayısını, biz mi tutuyoruz ve bildiriyoruz, yoksa bununla ilgilenen bir arkadaşımız var mı?
son sorum bu konuyu iyi bilen arkadaşlar için;
güzel kitap avına çıkarak, konuyu baştan sonra okuyup, kitap listesi çıkarmak istesem; kitaplar ile ilgili gereksiz detaylara denk gelip okumaktan vazgeçeceğim yorumlar var mı konuda? varsa sıklığı nedir? ilgimi çekebilecek bir kitabın, son sayfasını okumuş gibi olmak istemiyorum çünkü...
kısa bir giriş mesajı olmadı, kusura bakmayın. sabırla okuyup cevaplayacak kitap kurtlarına şimdiden teşekkürler.
kitap kurtları ne demek elimden gelen ne olursa
Kulittacım senin kütüphaneni çok merak ediyordum.
şimdi didikleyebileceğim.
KURTÇUKLAR SAYFA AÇTIM.
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/586490-kknin-kitap-kurtlari-kitapliklari.html#post28179289
BU SAYFAYA KİTAPLIKLARINIZIN FOTOĞRAFLARINI YÜKLEYEBİLİRSİNİZ.
BAKALIM KİMİN KİTAPLIĞI NASIL?
PAYLAŞIMLARINIZI DÖRT GÖZLE BEKLEYECEĞİM.
BENDE FIRSAT BULUNCA EN KISA ZAMANDA YÜKLEYECEM.
Ehlimana çok teşekkür ederim sayende dün siteye üye oldum Kulitta sana da çok teşekkür ederim dikkate alıp mesaj yazdığın için. İkinizi de takip ediyorum. Siteyi görünce kitap açlığım daha da arttı.
teşekürler
Ehlimana çok teşekkür ederim sayende dün siteye üye oldum Kulitta sana da çok teşekkür ederim dikkate alıp mesaj yazdığın için. İkinizi de takip ediyorum. Siteyi görünce kitap açlığım daha da arttı.
teşekürler
yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin diyorum
sanırım efla arkadaşımızdı açıklamalar bekleyen
ben kendimce okuduğum kitabı tavsiye ettiğimi ve kısa içeriğini yazıyorum tüyo almak isteyenler için
birde şu var ki zamanla topiği takip ettikçe kitap zevkinin uyuşabileceği üyelerin mesajını veya tavsiyelerini not alabiliyorsun
yani şüphesiz herbirimizin tavsiyesi herbirimize uymaz ama zamanla takip ettikçe paralel zevkleri ortaya çıkarmak mümkün
örn: Ben Debbie Macomber kitaplarını( Küçük Mucizeler Dükkanı serisi gibi) okudum ama hiçbir zaman vazgeçilmez kitaplarım olmadı
ama bir arkadaşımız gelip olağanüstüde yazabilir sanırım damaktadımız gibi farklılaşıyoruz bu hususta
benim gibi kitap arsızı bir tipsen eline geçeni affetmem okurum dersen yorumlar faydalı olacaktır:))
hoşlanmasamda hala elimde debbie kitabı olması gibi mesela
burayı seviyorum tüm arkadaşlarımıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?