- 22 Mart 2008
- 1.914
- 218
- 373
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.801
umarım gerçekleştirirsin canım
ben de bu topic sayesinde daha da aşkla okuyorum. ayda en az 3 kitap kotası koydum kendime. normalde daha fazla okurdum ama malum yogunluktan
bende her yılın ilk 6 ayında 12 15 kitap okumuşumdur, ama yazdan sonra pek okumak mümkün olmuyor
yazın en son hangi kitapla girmişsen sene sonunu da onunla çıkartıyorum
bizde eşimle yarış yapıyorduk, tabi artık o beni geçiyor. geçen yıl toplam kaç kitap okumuşsun diye sormadım bile
bende dün başladım aklımdan bir sayı tut u okumak istiyordum, umarım sürükleyicidir
ara ara bakınayım buraya belki gaza gelirim
merhaba bende katılmak istiyorum.
ocak ayında imamın manken kızı emine şenlikoğlu'nu okudum.
pasarofca : 1
Canım lütfen öyle düşünme... Yeterince yardım yapıldı zaten, yorulma hiç. Hepinize yeniden teşekkür ediyorum bu vesileyle.
Ve ben hala o-ku-ya-mı- yo-rummmm!!!!!!!
Rahatsız oluyorum bu durumdan ama tuhaf bi şekilde gitmiyor elim kitaba
Çocukları alıştırayım derken kendim koptum
Topiğe katıldığım ilk ay birinci olmak beni çok ama çok mutlu etti. Birincilikten ziyade sayenizde tekrardan eski günlerime döndüm. Hepinize yeniden sonsuz teşekkürler. Prensescim sanada ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum.
Merhaba kızlar... beni de aranıza alın tekrar:) bi ara kopukluk yaşadm:) sizinle tekrar okuma aşkımı artırmak istiyorumm:) Ocak ayı itibarıyla ilk kitabımı bitirdim:) beni de listeye eklerseniz sevinrm...
glntpl 1
demet altinyeleklioglu- moskof cariye
elif safak- med-cezir
yemyesilcit:2 :))
Nihayet 2013 yılının ilk kitabını bitirdim bu sabah.
Kadından Kentler - Murathan MUNGAN
Nedense seviyorum ben Murathan MUNGAN'ın anlatımını. Kitap adından da anlaşılacağı gibi kısa kısa öyküler halinde farklı kentlerden farklı kadınların hikayelerini anlatıyor. Karakterler hep kadın. En sonu çok hoşuma gitti. Çok iyi toparlamış kitabı. Tavsiye ederim.
LAydLiNe : 1
Çok güzel bir kitaptı, çok sevmiştim. Bende herkese tavsiye ederim bu kitabı.
bende gelebilirmiyim kızlar aranıza kitapkolik bi olarakiki kitap okuyorum aynı anda mesela.eşim iskender palanın şah ve sultana sen başlama ben okuyacam dediği için cazip geldi o bıraktıkça onu okuyorum aynı zamanda okuyosakta iskender pala babilde ölüm istanbulda aşk ı okuyorum
hoşgeldin tekrarkeyifli bool okumalar dilerim
Teşekkür ederm sizinle daha da çok okuyacağımı düşünüyorumm:) Kendime şimdiden hedef koydum...bu yıl için 52 kitap okumam gerekkk her hafta için 1 kitap yanii:)) şimdiden ilk kitabımı okudum 2.kitaptaym... sizlere de keyifli okumalarrrr:))
canımcım o hepimizde oluyor dönem dönem hiç kafana takıpta üzülme
bence moralin düzelince kitap okuma şevkinde geri gelecek
Gayet İStanbul dışıyım,hiçbir sorun olmadı.
Hatta böyle bir ihtimali de ilk defa duyuyorum.
Daha önce Murathan MUNGAN'ın, 3 aynalı kırk oda ve Yüksek topuklar isimli kitaplarını okumuştum. Gerçekten dili çok etkileyici. Şimdide yeni bir kitabına daha başlayacağım bakalım bu nasıl. İsmi Eldivenler, Hikayeler.
Hoşgeldin canım aramıza. Babilde ölüm istanbulda aşk şimdiye kadar okuduğum kitaplar arasında en çok sevdiklerimdendir. Mutlaka okunması gereken bir kitap, Su gibi okuyup bitirmiştim. Ama nedense şimdi İskender PALA okumaya cesaretim yok. Acaba beğenmeyeceğimden mi korkuyorum anlamadım:26:
med cezir i merak ediyorum :44: senin yorumun nedir bu kitapla ilgili?
havamda mi degildim bilmiyorum ama cok tat alamadim ben. farkli sehirlerde kaleme aldigi yazilari var. her yazinin konusu farkli. bazi yerlerinde tebessum ettim ama bi ara birakmayi bile dusundum. sirf elif safak serisi bitirme hedefim var diye okudum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?