- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 798
- 43
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.781
merhaba bende katılmak istiyorum.
ocak ayında imamın manken kızı emine şenlikoğlu'nu okudum.
pasarofca : 1
Öncelikle hoşgeldin canım aramıza. Benim kitaplığımda da bu kitap var ama nedense ben okumadım henüz. Nasıldı, tavsiye eder misin?
Hoş geldin canım. 3 kitap bitirirsin İnşaallah. Eki Görüntüle 585147
Kitap sitelerinde zaman zaman çok ekonomik kampanyalar oluyor canım. Genelde kitaplarımı bu şekilde temin ediyorum.Kızlaar dün kitap bakmak için kitapyurduna girdim. Anasayfada Kürk Mantolu Madonna 1 tl diyordu. Hemen aldım. Girip buraya yazayım dedim, araya bir şeyler girdi. Sonra bir iki saat sonra tekrar girdim. Kaldırmışlar sayfadan. Stok bitti galiba. Kitapyurdu böyle kampanyaları hep mi yapıyor, bir kerelik miydi acaba? Girip kontrol etmek lazım devamlı.
Kitap sitelerinde zaman zaman çok ekonomik kampanyalar oluyor canım. Genelde kitaplarımı bu şekilde temin ediyorum.
Söz ettiğin kampanya baya baya bedava gibiymiş lakin tek kitaplık sipariş, ödenecek kargo ücretiyle, kampanyasız fiyata gelmez mi?
Bu durumda kitapyurdu kelepirlerinden de birkaç kitap siparişi daha ekleyerek ekonomik hale getirmek gerekir.
havale ile de alınabiliyor,ben iş bankası kullanıyorum o şekilde alışveriş yapmıştım.merhabalar
d&r internet sitesinde ayşe kulin kitaplarında %40 indirim olduğu yazıyor,üstelik 25 TL üstü alışverişlerde kargo ücretsiz.
ama kredi kartı kullanmadığımız için ben yararlanamıyorumkredi kartı dışında ödeme seçeneği var mı? bilgilendirirseniz sevinirim.
havale ile de alınabiliyor,ben iş bankası kullanıyorum o şekilde alışveriş yapmıştım.
alternatif başka banka hesap numaraları da vardı.
Gayet İStanbul dışıyım,hiçbir sorun olmadı.istanbul dışı içinde geçerli mi havale seçeneği ? :26:
ben sadece istanbul içi diye biliyordum.
Nihayet 2013 yılının ilk kitabını bitirdim bu sabah.
Kadından Kentler - Murathan MUNGAN
Nedense seviyorum ben Murathan MUNGAN'ın anlatımını. Kitap adından da anlaşılacağı gibi kısa kısa öyküler halinde farklı kentlerden farklı kadınların hikayelerini anlatıyor. Karakterler hep kadın. En sonu çok hoşuma gitti. Çok iyi toparlamış kitabı. Tavsiye ederim.
LAydLiNe : 1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?