- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.601
Burada Limon Ağacını okuyanlar olmuştu.
60.sayfadayım ve çok fena sıkılmış durumdayım. Anlatılanlar bana fazlasıyla yabancı. Hep böyle mi devam ediyor kitap acaba?
Esas kahramanlar ne zaman adam gibi bir şeyler yaşayacaklar? ŞU ana kadar sadece 3 kuzen el-Ramlaya geldi. Biraz Dalia ve ailesinden bahsetti. Onun dışında kalanlar hep yabancı bana ve hiç ilgimi çekmeyen konular:26:
En son ismini bile hatırlayamaığım bir kitabı çok sıkıdığım halde bitirmeye uğraşmıştım ve onun üzerine en az 5-6 ay hiç bişey okuyamadım. Başladığım her işi yarım bırakabilirim ama şimdiye kadar okuduğum hiç birkitabı yarım bırakamadım. Resmen takıntılıyım bu konuda. Ama çok üstüne gittiğimde de sonu kötü oldu. Ara vermende bence çok mantıklı. Benim gibi olma sonra
ben okumuştum. ilk başlar da beni sıkmıştı ama sonra kitap aktı gitti.
Bende de akmaya başladı yavaş yavaş :)
Kimin kim olduğunu oturttum güzelce şimdi havada kalan kısımlar da yerleşmeye başlar
Ama Limon Ağacı için hep olumsuz yorumlar yapmışlardı... Gerçi her yeni çıkan ve popüler olan kitap okunacak diye de bir şey yok ben biraz eski kafalıyım nedense bu konuda.... Az okurum öz okurum daha iyi... Sıktıysa bırak okuma, yani işkence yapma kendine
Başlarda çok karıştırdım her şeyi de şimdi oturmaya başladıHep yabancı olduğum konular olunca anlayamamıştım
Akmaya başladı artık
Merak da ediyorum hani şu arkadaşlık nasıl başlayacak nasıl devam edecek diye:)Öyle olunca bırakamadım
Oooo merak başladıysa sorun yok zaten.... Devam edilebilirHadi bakalım keyifli okumalar dilerim
merhabalar ben de aranıza katılmak istiyorumkitap okumaya bayılan biriyim.. suan ceyiz hazırlıgından eski performansımı gösteremesem de
şuan ;falih rıfkı atay : zeytindağı ve dr.aysegül coruhlu'nun alkali diyeti kitabını okuyorum.
Kitabım bitti.Yeni kitabıma başladım.Vahdettin Hain mi,Kahraman mı ? Yazarı Mehmet Bicik.
bugu_su ...... 1 (şimdilik)
Garibin Horozu / Rıfat Ilgaz
Mizah ustasından gülümseten hikayeler.
Sefiller / Victor Hugo (1)
Henüz birinci cildini okuduğum, üç ciltlik çeviri beni tutsak etti.
Mükemmel bir klasik. Yıllar önce toy okur olduğum dönemlerde
bir kaç klasik okumuş ve hiç hoşlanmamıştım. Dünya klasiklerine
karşı ön yargı oluşturmuştum. Şimdi anlıyorum ki, klasiklerin hakkını
verebilmek için en azından usta okurluğa adım atmış olmak gerekirmiş.
Dünya klasiklerinin hepsini tam metinlerinden okumak için sabırsızlanıyorum.
kulitta . . 3
Filmi kitabın ne kadarını yansıtır bilemiyorum canım.Sefiller'in filmi de varmış. Yeni izledim bende, ama kitabın konusunu unutmuşum, tekrar okumam gerekiyor. Cep boy kitabından almıştım bende, indirimli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?