- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.561
Hrıistiyan mısınız?
Sanırım din hakkında konuşmak yasak canım.Hrıistiyan mısınız?
Hayır değilim.Müslümanım. Neden öyle düşündünüz?
Çam ağacı süslüyoruz diye mi?
Sanırım din hakkında konuşmak yasak canım.
Aman tugcecancım umarım başka yanıta gerek kalmaz.
Eki Görüntüle 569677 Eki Görüntüle 569675 Eki Görüntüle 569674 Eki Görüntüle 569676
Friedrich Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt... Öncelikle kitaplığımın yeni gözdesiyle tanıştırmak istedim sizleri, 26 gün sonra 111 yaşına girecek.
Almanca kursuna gidip umarım bir gün bunu okuyabilecek hale gelirim.
Bir başka yayın evinin çevirdiği halini okuyup bitirdim, bir önce okuduğum ile çok farklıydı sanırım artık nerede başka çeviri görsem merakımdan alacağım.:26:
(sen sınava çalışmıyor muydun diye fırça yemeden hemen belirteyim çok bunaldığım zamanlarda okudum) :101:
Derece için tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum
Lady Subaru...........1
Yok çoğu müslüman yapıyor artık bunu.Ben hevesli hevesli anlatışınıza bakarak söyledim.Hristiyan biriyle sohbet etmek istemiştim neden hemen kızdınız ki?Hayır değilim.Müslümanım. Neden öyle düşündünüz?
Çam ağacı süslüyoruz diye mi?
Sanırım din hakkında konuşmak yasak canım.
Aman tugcecancım umarım başka yanıta gerek kalmaz.
Ben ağacım süslü halde bekliyorum. Daha cam kıyısına yanaştırıp yakmadım canım.
Sen yaktın mı ağacını?
Jıngle bellss Jıngle bells...
Hoşbulduk prensescimGörüşmeyeli herşey yolunda çok şükür. En son şampiyon olarak mezun oldum takımdan arkasından da hamile olduğumu öğrendim. Şimdilik herşey yolunda.
Yok çoğu müslüman yapıyor artık bunu.Ben hevesli hevesli anlatışınıza bakarak söyledim.Hristiyan biriyle sohbet etmek istemiştim neden hemen kızdınız ki?
Pardon kulitta hanım size herhangi bir yorum yaptığımı düşünmüyorum.Ama açıklamanız için de teşekkür ederim. :)
Eki Görüntüle 569677 Eki Görüntüle 569675 Eki Görüntüle 569674 Eki Görüntüle 569676
Friedrich Nietzsche - Böyle Buyurdu Zerdüşt... Öncelikle kitaplığımın yeni gözdesiyle tanıştırmak istedim sizleri, 26 gün sonra 111 yaşına girecek.
Almanca kursuna gidip umarım bir gün bunu okuyabilecek hale gelirim.
Bir başka yayın evinin çevirdiği halini okuyup bitirdim, bir önce okuduğum ile çok farklıydı sanırım artık nerede başka çeviri görsem merakımdan alacağım.:26:
(sen sınava çalışmıyor muydun diye fırça yemeden hemen belirteyim çok bunaldığım zamanlarda okudum) :101:
Derece için tebrik eden arkadaşlara teşekkür ediyorum
Lady Subaru...........1
ayşe hanım arkadaşlarımız size yanıt vediği için tekrar yanıt verme geregi duymuyorum..
konu sahibi olarak sadece ben görünsemde bu topiğe katkıda bulunan sürekli takip eden tüm üyeler konu sahibi benim gözümde.haliyle yorum yapma hakkına sahip..
gelmiş olduğunuz bu topicte kitap, umut ve güzellikler dışındaki yorum ve düşüncelere yer yoktur.
provake amaçlı mesajlar yazmamanızı önemle rica ederim..
Anlaması zor bir kitap,kitabın diline alışmak zaman alıyor,orjinali daha iyidir ama dil yok bizde :))
Yıllanmış kitabına sahibiyle birlikte nice mutlu yıllar dilerim canım.
Bu aşkla orjinal kitabını okuma yolunu mutlaka bulursun.
Teneffüslerde serbestsin LadySubarucım, zil çalana kadar okuyabilirsin.
çok değerli bir kitap katmıssın kütüphanenebazı çeviriler aslını malesefki tutmuyor :44:
sınavına az kaldı değilmi canım.çok sıkınca tarz değiştirmek iyi gelirdaha çok odaklanmanı sağlar
DDD Ne kadar alıngan bi topiksiniz yahu? DDD "Hristiyan mısınız?" sorusu neden bu kadar gerdi sizi anlayamadım.Bunun neresi provakasyon anlayamadım ki DD Yoksa provakosyonun başka bi anlamımı var benim bilmediğim....Camın kenarında süslenmiş ağacının ışıklarını yakmadığını söyleyen birine sadece BİR TEK SORU sordum.Kimseyi yargılamadım,kendi dinimi savunmadım,fikirlerimi söylemedim.Üstelik bi sonraki yorumumda da sorumun nedenini açıkladım.Hepi topu bir tek soruydu.Yazılanlar çok samimice ve içten olduğu için bende bu düşünceyi oluşturdu ve merakımı giderdim arkadaşlar. Bu kadar gerilmeyin relax Hemen saldırıya geçtiniz maşallah.Çok kitap okumak insana hoşgörü de katar arkadaşlar.Diğer konuya gelince.İki kişi konuşurken 3. bi kişinin lafa girmesi hoş değil.Üstelik saldırı tarzında olması hiç hiç hoş değil.Ama görüyorum ki yalnız değilmiş o arkadaş. Hazırmışsınız insanları yargılamaya.Uyarı konusuda çok yersizdi.Ben dini bir muhabbet açmadım.Sadece herhangi bir din ismi yazdım.Yermedim,eleştirmedim,yargılamadım.Fikrimi bile söylemedim.Değil sayfa yöneticileri mahkemeye gidilse haklı çıkarım.İnsan soru sordu diye yargılanır mı? Yalnız ne dikkatimi çekti biliyor musunuz?Tek bir soruyla bu kadar gerginlik yaratabildiğime göre ya ben önemli bir konuya parmak bastım ya da pimi çekilmiş bombalar topiğindeyim. DDDD
Kusura bakmayın kızlar...Ben kitap okuyanların hoşgörüsünün yüksek olduğunu düşündüğüm için yazdım topiğinize...Kısmet değilmiş
Kırmızı ile çizdiklerimi tek tek kadınlar kulübü üyesi, topik sakini hakkımla cevaplıyorum!
Size ''Forum kuralları gereği'' din ve siyaset konuşulmaz diye gayet hoşgörülü şekilde açıklama yapılmış.. Hoşgörü olmasa sizi uyarmak yerine ''kötü içerik'' butonundan şikayet edilirdiniz!
İki kişi konuşuyor olabilmek için bu sorunuzu özel mesaj ile sormalıydınız! Başlık içine soru soruyor ve cevap alıyorsunuz ve bunu saldırı olarak niteliyorsunuz!
Yargılamak demişsiniz de yargılayan yılbaşı ağacı süsledi diye ''Hristiyan mısınız?'' sorusunu sorarak siz oluyorsunuz.
Huzurlu, hoşgörülü insanların asabını bozmak için yazdığınız yorumda kahkahalar basarak topiğe aklınız sıra düşen bir bomba durumundasınız. Saygısızsınız da üstelik... (burada anneniz yaşında insanlar olabileceğini de hiç düşünemediniz tabi!)
Hayırlı günler dilerim, şahsınızın amacı net olduğu için şikayet ediyorum sizi.
Yok çoğu müslüman yapıyor artık bunu.Ben hevesli hevesli anlatışınıza bakarak söyledim.Hristiyan biriyle sohbet etmek istemiştim neden hemen kızdınız ki?
Bir ağaç yakıp mutlu olmakla zaten dinin bir alakası yok.
öNEMLİ OLAn mutlu olmak. ailece o ağacı süslemek.Şehirdede herkes bunu yapıyor.
Yoksa dinimle bir alakası yok.
Ayrıca ben kızmadım.
Ama sizi benim dinimi bilmeden, ailemin ve benim ibadetletrimizi bilmeden yargılayan, dar görüşlü insanlardan sandım.
ladyciğim öyle güzel yazmıssınkiyazmak istediklerimi çok düzgün bir dille aktarmıssın.ellerine sağlık
aklımdan geçen düşünceler gayet çirkindi ve sinirle kendimi tutamam diye konudan uzaklaşmayı tercih ettim.
cevap yazmayı kendime yakıştıramadım
2 yılda 2. olayımız.yeni gelen arkadaşlarımız var topiğimiz zenginleşiyor.bu harika birşey.herkese kapımız açık.
ama böyle gelipte konunun tam ortasına dalan huzur bozan kişileri alıp biryerlerden atasım geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?