Kadınların Kitap Mekanı

Son sınıf Türkçe öğretmenliği öğrencisiyim,gönlüm daha çok almaktan yana ama öğrencilik işte.

Biliyorum bugu_sucum, hepimiz yüreğimizden akanı alabilsek stoklar tükenir.
Gönülden uzatılan bir kitapla bin kitap aynı enerjiyi üretir.
Hayırlısıyla göreve başladıktan sonra, nice kitap kurtları yetiştireceksin İnşaallah.

ulaşmış kolim yaşasın yaşasınnn
diğer kitaplarda ulaşmış.hepsi hemen hemen aynı günde ulaştı.süper süper
senin duan yeter bize

95 kitap olmus 20 de kulittanın tedarikte olan var :44: 115 yapar.ben niye 123 hesaplamıstım :44: ki his daha fazla kitap aldı :44:

Kalp Ağrısı ve Yüzbaşının Kızı'nı alabiliyorum şimdilik.:26:

kesene bereket canım.çoookkk teşekkür ederiz

yüreğine sağlık kulittam ne güzel anlatmıssın

şeker portakalı dün bitirdim.
bayağı etkiledi çocuğun ruh hali..
uçurtma avcisina başladım dün.
roseizmir 1

Eksik gelmedi değilmi kitaplar. :) Evet şeker portakalı çok güzel. 2. ve 3. serileri de var ama.

Son düzenleme:

Paketlerin aynı zamanda buluşabilmesi kesinlikle senin projeye yüklediğin enerjiyle ilgili meleğim.

Pozitif enerjinle topiğimizde yarattığın etkinin çok daha fazlasını kuzularımız hissettiler.

Hazırlığını tamamlamamış arkadaşlarıımız var canımcım, titiz çalışmaların tüm meyvelerini vermedi henüz.

selam kızlar,

göndermek için aldığım kitabı otlanıyorum şu günlerde ama ruh halime öyle denk geldi ki, bu hayat sizin kitabı ipek ongun'un, tesadüfün bu kadarına pes diyorum ve tekrar teşekkürler hepinize bu başlık altında böyle bir ortam oluşturduğunuz için

Oh oh keyfini çıkar canımcım. Arada gidecek sürpriz kitapların tadı da başka olacak.
Ben de biri göndereceğim olmak üzere iki kitabı birlikte okuyorum.
Gençleri motive etme projesiyle kendimize gaz verdik sanırım.
Aramıza katılmakla sen de bizi çok mutlu ettin yorgun savaşçım, topiğimizin sıcacık atmosferi ve
beraberliğimiz daim olsun İnşaallah.

Benimki gelmemiş anlaşılan hala paket hazırlama deniyor şaştım kitap yurdundan gelecek benimkisi canım

Benimki gelmemiş anlaşılan hala paket hazırlama deniyor şaştım kitap yurdundan gelecek benimkisi canım

Sipariş hazırlanıyor olarak görünüyorsa, henüz kitapların hepsi temin edilmemiştir canım.
Sipariş tablonda temin edilen, edilemeyenleri görebiliyorsun.
Tablonun sağ üst köşesinde temin süresi yazıyor. Süre dolunca temin edilemeyenleri
e-mail ile bildirler ve temin edilenlerin kargolanması onayını isterler.
Benim ikinci parti siparişimde de Aşk/Elif Şafak ve Geri Döneceksin/Maeve Binchy temin edilemedi.
Diğerlerinin kargoya verilmesini istedim ve bu iki kitabı ilknokta com. dan sipariş verdim.
Umarım bu kez sorunsuz hallolur.

kitap sayısını ben yanlış saydım sanıyorumki tatlım

o kitabı ayırman çok iyi olmus

teşekkürler kulittam
tek benim değil hepimizin enerjisi bu

S*ktir Et / John C. Parkin

kedi83 . . 1

Güzeldi. Sonlarına doğru daha çok sevdim. Tai Chi ile ilgili birkaç basit egzersiz göstermiş, resimli.

Kitabın arka yüzü
S*ktir Et demek sizi iyi hissettirir. Mücadeleden vazgeçmek, ne hoşunuza gidiyorsa onu yapmak, çevrenizdekilerin sizin hakkınızda düşündüklerini umursamamak ve kendi yolunuzdan gitmek harika bir duygudur.

John C. Parkin’in bu komik ve ilham verici kitabı, S*ktir Et demenin; Doğunun boş verme, vazgeçme ve bir şeylerin o kadar da önemli olmadığını fark ederek gerçek özgürlüğü bulma gibi ruhani fikirlerinin kusursuz bir Batı ifadesidir.

S*ktir Et; şarkı okumak, meditasyon yapmak, sandalet giymek ya da tütün yemek gibi eylemler gerektirmeyen ruhani bir yoldur. Modern zamanın küfürlü söylenişiyle, S*ktir Et, Batılıları şöyle bir sarsıp kendilerine getirecek, anlam dolu hayatlarımıza egemen olan stresi ve gerginliği ortadan kaldıracaktır.

Bu yüzden, bütün sorunlarınıza ve meselelerinize S*ktir Et demenin bir yolunu bulun. Hayatınızda yapmanız “gerekenlere” S*ktir Et deyin ve sonunda başkaları ne düşünürse düşünsün, neyi yapmak istiyorsanız onu yapın.

Günaydın herkeseee!
Kitap okumayı nasıl da özlemişim. İnsanın kafası boşalıyor, rahatlıyor. Her gün işe giderken, eve dönerken yolda okuyorum, okumaya çalışıyorum.Bu alışkanlığı edinmek için üstün çaba sarf edeceğim ya.

peyami safa -yalnızız dün bitti. yazarın okuduğum ilk kitabı. nedense o dönem yaarlarımızda fikir diretme gibi bir çaba varmış. alim insanlarmış ona şüphe yok. yazdım mı çok da okallı yazmışlar ama uzadıkça uzamış cümleler. zaman zaman gerçekten kopuşlar olmuş sırf cümleyi muradına erdirmek için. Yazarın düşüncelerinin maşası olan Samimden bazen gına gelir gibi olsa da birbirmizi kırıp incitmeden bitirebildik en sonunda kitabı. son yirmi sayfada beklemdiğim bir aksiyon yaşadım. yutar gibi okudum sayfaları.

DatluCadu-2

selam kızlaarrr

dün gece "Küçük Düşler Büyük Umutlar - Kim Gruenenfelder" kıtabını bıtırdımmm cokkk severek okudum yazarın dıger ıkı kıtabınıda okumayı dusunuyoprum tabı oncelıkle kıtapları edınmelıyım :) kıtaba para verecek pek durumum yok bu aralar o yuzden kutuğhaneye uye olucam

kıtap genelde çok akıcı bıcımde okunuypr tam bız fıstıklar ıcın orta yas krızı gecıren 3 yakın kız arkadasın yasamının en onemlı donemecı anlatılıyor blm blm her bır kızın agzından yazılmıs bır roman ve gulumseten sevındıren kızdıran yenıden yasamak ıstemenızı saglayan seylerle doluydu benım ıcın okudugum ıcın sevınıyorum tavsıye eden arkadasıma tekrar tesekkur edıyorum

yelkenlikiz...2..."Küçük Düşler Büyük Umutlar - Kim Gruenenfelder"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…