Kadınların Kitap Mekanı

yaşasın yaşasın 87 kitap neredeyse aynı anda ellerinde olacak

kargoma baktım şimdi sabah işleme alınmıs en son adanadaymıs kaç günde gidecekki :44:

Paketlerin yolu açık olsun. Ben kargomu takip edemiyorum maalesef. :26:
Kitapyurdu takip numarası vermedi, sipariş sayfasından takip edecektim
lakin sayfa hata veriyor.
Artık AskInihan arkadaşımızdan ulaştı haberi alana kadar beklemekten
başka yapacak bir şey yok.

Hafta sonu dağıtım olmaz diye biliyorum canım, artık pazartesi inşallah elimizde olurlar, dağıtılırsa bile bi sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, telefonla haber verirler, çok heyecanlıyııımmm

Allah bir mani vermezse tabi ki haber veririm canım

Galiba öğlene kadar oluyor ama tam bilmiyorum, tekrar bakayım kargo numarasından birde.

Galiba öğlene kadar oluyor ama tam bilmiyorum, tekrar bakayım kargo numarasından birde.

Cumartesi günleri akşam üzerine kadar kargo tesilimatı yapılıyor. Yani buralarda öyle...
Okullun tatil günü olması sebebiyle muhtemelen Teslimatı Pazartesiye bırakırlar.

Şimdi kargo numarasını aldım sorguladım. Verilen şubeyi aradım. Cumartesi olmaz dediler. Pazartesi bize gelir. Salı ellerinde olur dediler. Dr'da yanlış bilgi verdiler. Tekrar aradım farklı birisi çıktı takip nosunu verdi. Boşuna bekleteceklerdi.

Kitapyurdu link gönderdi şimdi.
Sürat kargo bugün işleme almış şu an paket yoldaymış. Sanırım bu paket de salı günü ulaşacak.
Hayırlısıyla İnşaallah.

hepinizin yüreğine, kesesine sağlık arkadaşlar. muhteşem bir çalışma oldu. belki bir sonraki adımı da başka bir öğretmen arkadaşın sınıfı için yapabiliriz. ya da nihan da bahsetmişti sanırım diğer sınıflarda da oluştururlar belki. her kitaptan çok sayıda olması iyi olmayabilir ama sınıflara bölünürse en sevilen, okumaya özendiren akıcı kitaplardan olursa zararı olmaz belki de. bu kampanya sayesinde sahaf fikri canlandı ya beynimde ah bir de gidebilsem.

son yıllarda kitap fuarı haberlerinde hem acı bir yutkunma yaşıyorum. Tepebaşı'ndayken istisnasız her yıl giderdik. İlk hatırladığım daha okula bile gitmiyordum ama harfler olan kartlar vardı, büyükannem almıştı onları bana:) Yeni yerine taşınınca da 2-3 kez gittik her seferinde bu sefer belki insan gibi gider geliriz diyerek ama hep yollarda sefil olduk, hasta olduk. Büyük kitapçıların sayısının artması, kitapları alıp okuma-inceleme köşelerinde oturarak inceleyebilmek, orada birileriyle fikir aışverişi yapabilmek neyse ki o ihtiyacı karşılıyor. ama gitme imkanı olanlar ya da enerjisi diyeyim gitsin, tadını çıkarsın tabii ki

Kalp Ağrısı
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Ciğerparem / Hanefi Söztutan
dijital kale

alınmayı bekleyen son 4 kitabımız :44:

kitap konusunda yazar takıntım da olduğundan kalp ağrısı ve dijtal kaleyi arayacağım prensespericim. Bir de hani yakalarsam kaçırmayayım diye yine aklınıza gelirse ya da ipek ongun kitapları, tavuk suyuna çorba serisi kitaplarından aynısından da bulsam alayım mı diye sormak istedim kızlar. aklınıza geldikçe yazarsınız

Ellerine yüreğine sağlık PrensesPericim
Muhteşem şölenin eşliğinde, gayet iyi bir performansla Ekim ay'ını geride bıraktık.
Daima güzellikleri paylaşabilmek umuduyla...

Konuyu biraz okudum ama tam bilmiyorum.Neler yapmam gerekiyor?

Bitirdiğimiz her kitabı yorumumuzla birlikte yazıyoruz canım.
Hepimizin bir ay içinde bitirdiği kitaplar Her ay'ın son günü konu sahibi arkadaşımız
PrensesPeri tarafından listelenip, ay kapatılıyor.
Kendimizle yarışıp, kendi performansımızı geliştiriyoruz Sumeyyecim.

Ygs'ye hazirlaniyorum ama bu kendimle yarismama engel degil sanirim :) Çok sevdim şimdiden :)

AskInihancım evdeki kitaplara bakma fırsatım olmadı bazanın altındaydılar zamanım olmadı, kitapyurdundaki kitaplar ucuzuma geldi, oradan aldım canım bugün gönderdim siparişi, inşallah beğenir öğrencilerimiz... 5 gün sonra ulaşır sanırım... Güle güle okusunlar yavrukurtlar...

İskender Pala - ...Ve Gazel Yeniden
İskender Pala - Aşka Dair
Charles Dickens - Büyük Umutlar
Charles Dickens - İki Şehrin Hikayesi
Christy Brown - Sol ayağım
Christy Brown - Her Gün Hüzün(Sol ayağım 2)
Victor Hugo - Sefiller
Ahmet Rasim - Şehir Mektupları
Ahmet Rasim - Gecelerim ve Falaka
Ahmet Rasim - Dünkü İstanbul'da Hovardalık (Kargo Ödeyen Kitaplar arasındaydı Ahmet Rasim seti, 3 kitap birden o yüzden aldım)

2013te bende katılacağım aranıza yeni keşfettim burayı çok hoşuma gitti konu sahibinin emeğine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…