- Konu Sahibi PrensesPeri
- #5.061
Bende okuma alışkanlığı edinmek, onlarca yüzlerce kitap okumak istiyorum. Lütfen bana bir yöntem söyleyin, tavsiyelerinizi bekliyorum.![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende okuma alışkanlığı edinmek, onlarca yüzlerce kitap okumak istiyorum. Lütfen bana bir yöntem söyleyin, tavsiyelerinizi bekliyorum.![]()
kızlar önerebileceğiniz kişisel gelişim kitaplar var mı memnun kaldığınız..
Burası ne kadar kalabalık bu akşam
Kitapları ne zaman ve nasıl gönderiyoruz :44:
canımcım nihan isimli arkadaşımızın okuluna küçük bir kitaplık kuruyoruzyukarıdaki kitapları aldık.bayramın geçmesini bekliyorduk en kısa sürede kendisine ulaştıracagız
![]()
bide kızlar yeni konu açma fikrine ne diyorsunuz?baya bir kitabımız oldu :44:
kulitta ilknokta.com dan kitapların gldi mi?
Canım ozaman ben hemen bir roman alıp okumaya başlayayım mı?Hiç vakit kaybetmeden bize katıl canım. Kısa sürede onlarca kitabı nasıl bitirebildiğine inanamayacaksın.Eki Görüntüle 541363
İletişim bilgilerini mesaj atabilirmisiniz?
İletişim bilgilerini mesaj atabilirmisiniz?
Hoş geldin PrensesPericim, sefalar getirdin. Kitaplık oluşturmak üzere yola çıktık lakin ben doyurucu bir kütüphaneyi oluşturabileceğimize inanıyorum.
Tespit ettiğimiz gibi bununla ilgili konular ilgi görmemiş canım. Akışkan topiğimizde bu işi hakkıyla kotarabileceğimizi düşünüyorum.
Sonuçta bu benim fikrim, çoğunluğun kararına göre yol alabiliriz.![]()
2 kitap okudum. Gecmi kaldim acaba
Necip fazil
Yeniceri ve ibrahim ethem
Roseizmir 3
Bende okuma alışkanlığı edinmek, onlarca yüzlerce kitap okumak istiyorum. Lütfen bana bir yöntem söyleyin, tavsiyelerinizi bekliyorum.![]()
Kitapları ne zaman ve nasıl gönderiyoruz :44:
selam kızlar. herkesin geçmiş kurban bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. askınihan arkadaşım bana 3 kitap ismi öner hemen siparişimi vereyim. bu ay kredi kartı ekstrem çok olduğu için 3 kitapla katılacağım. sonraki aylarda da yine aynı şekilde ikişer üçer alır yollarım ben sana . ama öncelikli olarak 3 kitap ismine ihtiyacım var.![]()
Şu an senin hayattan soyutlanmış, Romanına gömülmüş olduğunu düşünüyorum. Kitabı yarılamış bile olabilirsin.Canım ozaman ben hemen bir roman alıp okumaya başlayayım mı?