• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınların Kitap Mekanı

Bende okuma alışkanlığı edinmek, onlarca yüzlerce kitap okumak istiyorum. Lütfen bana bir yöntem söyleyin, tavsiyelerinizi bekliyorum.:16:

Bende okuma alışkanlığı edinmek, onlarca yüzlerce kitap okumak istiyorum. Lütfen bana bir yöntem söyleyin, tavsiyelerinizi bekliyorum.:16:

sevebilecegin, akici kitaplari seç canim.
kahveni yada cayini koy.
hafif sözsüz muzik aç. keyfine bak. :)

kızlar önerebileceğiniz kişisel gelişim kitaplar var mı memnun kaldığınız..

o tarz kitapları hiç sevmem ama en son 'Tanrı daima tebdil_i kıyafet gezer ' diye bir kitap aldım kitapçımın ısrarı üzeirne henüz okumadım ama çok beğeniliyor
kişisel gelişim kitabı ama roman tarzındA

91 kitap mıııııı?
Şu an yorgunluktan mahvolmuş olsam da buraya bakmadan duramadım ve bu sayıyı görünce nasıl mutlu oldum anlatamam.
Siz var ya birtanesiniz gerçekten :nazar::16::16::16::16::16::16:

Hiç vakit kaybetmeden bize katıl canım. Kısa sürede onlarca kitabı nasıl bitirebildiğine inanamayacaksın. :9: $8767efcb58bcd3cedfdc5da9f078eed9.gif

canımcım nihan isimli arkadaşımızın okuluna küçük bir kitaplık kuruyoruz :34: yukarıdaki kitapları aldık.bayramın geçmesini bekliyorduk en kısa sürede kendisine ulaştıracagız :34:
bide kızlar yeni konu açma fikrine ne diyorsunuz?baya bir kitabımız oldu :44:

Hoş geldin PrensesPericim, sefalar getirdin. Kitaplık oluşturmak üzere yola çıktık lakin ben doyurucu bir kütüphaneyi oluşturabileceğimize inanıyorum.
Tespit ettiğimiz gibi bununla ilgili konular ilgi görmemiş canım. Akışkan topiğimizde bu işi hakkıyla kotarabileceğimizi düşünüyorum.
Sonuçta bu benim fikrim, çoğunluğun kararına göre yol alabiliriz. :54:

kulitta ilknokta.com dan kitapların gldi mi?

Geleli çok oldu canım, senin kitapların gelmedi mi? :44:

selam kızlar. herkesin geçmiş kurban bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. askınihan arkadaşım bana 3 kitap ismi öner hemen siparişimi vereyim. bu ay kredi kartı ekstrem çok olduğu için 3 kitapla katılacağım. sonraki aylarda da yine aynı şekilde ikişer üçer alır yollarım ben sana . ama öncelikli olarak 3 kitap ismine ihtiyacım var. :34:

Çocuk Kalbi ve İskender Pala / Leyla ile Mecnun kitaplarını alıyorum. Teşekkür ederim. :)[/QUOTE]

İletişim bilgilerini mesaj atabilirmisiniz?

alınacak kitapların listesi

Size Katılıyorum Ama Gülmekten / Niyazi Karabulut
Bir Genç Kızın Gizli Defteri- İpek Ongun
80 günde devri alem
Define Adası
Ateşten Gömlek
Kalp Ağrısı
Dede Korkut Hikayeleri
Kız kardeşim için-jodi picolut
Seni Çok Özledim / Federica de Cesco
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Zaman Makinesi / Nick Arnold
Kamp Arkadaşları / Şule İbiş
Ciğerparem / Hanefi Söztutan

bu kitaplara ben bakayım.bulamazsam yazarım yine.bugun değiştireceğim kitaplar için gideceğim.

Yüzüncü Ad- Amin Maalouf
gelibolu
iki dirhem bir çekirdek
dijital kale

Son düzenleme:
İletişim bilgilerini mesaj atabilirmisiniz?

canımcım nihan gelmezse aksam vereyim ben sana olurmu :29:[/QUOTE]

Olur tabii ki. Teşekkür ederim. Nihan'a daha önce sormuştum ama mesajımı görmedi galiba. Net'ten yollayacağım için ayrıntılı bilgi lazım. Kurye ve firmanın ulaşabilmesi için. Adres, posta kodu, telefon ve ad soyad. :)

iş yerindeki arkadaşıma bahsetmiştim.oda evdeki kitaplarını toplamış gelmiş sağolsun.biraz daha kitabımız oldu :32::32: onlarında listesini eklerim en kısa sürede :34:

grangenin koloni ve şeytan yemini var
bide cerrah var.
onları ayırsam sanki iyi olacak :44:

Hoş geldin PrensesPericim, sefalar getirdin. Kitaplık oluşturmak üzere yola çıktık lakin ben doyurucu bir kütüphaneyi oluşturabileceğimize inanıyorum.
Tespit ettiğimiz gibi bununla ilgili konular ilgi görmemiş canım. Akışkan topiğimizde bu işi hakkıyla kotarabileceğimizi düşünüyorum.
Sonuçta bu benim fikrim, çoğunluğun kararına göre yol alabiliriz. :54:

hoşbuldum ablam
39 kitabı toparlayamazsak açayım yada daha çok kitabımız olsun istediğim için açayım demiştim ama ilgi görmemesi benide tereddüte düşürdü :44:

Son düzenleme:
2 kitap okudum. Gecmi kaldim acaba
Necip fazil
Yeniceri ve ibrahim ethem
Roseizmir 3

yok canım geç kalmadın :34: ay sonuna kadar yazabilirsin.ben bir dahaki listeye eklerim :34:

konuyu aboneliklerine ekleyip.mesajları takip ettikçe okuma azmin çogalır tatlım :34:

kızlar önerebileceğiniz kişisel gelişim kitaplar var mı memnun kaldığınız..

ahmet şerif izgören tavsiye ederim bende :34:

Kitapları ne zaman ve nasıl gönderiyoruz :44:

bu hafta gönderelim derim.en geç gelecek hafta başında ellerinde olur :34:

selam kızlar. herkesin geçmiş kurban bayramı ve 29 Ekim Cumhuriyet bayramı kutlu olsun. askınihan arkadaşım bana 3 kitap ismi öner hemen siparişimi vereyim. bu ay kredi kartı ekstrem çok olduğu için 3 kitapla katılacağım. sonraki aylarda da yine aynı şekilde ikişer üçer alır yollarım ben sana . ama öncelikli olarak 3 kitap ismine ihtiyacım var. :34:

Nice mutlu bayramlar canım. Aşağıdaki listeden seçebilirsin. :77: :54:

Size Katılıyorum Ama Gülmekten / Niyazi Karabulut
Bir Genç Kızın Gizli Defteri- İpek Ongun
80 günde devri alem
Define Adası
Ateşten Gömlek
Kalp Ağrısı
Dede Korkut Hikayeleri
Kız kardeşim için-jodi picolut
Seni Çok Özledim / Federica de Cesco
İlk Gençlik çağına Öyküler 2 kitap / Selim İleri
Zaman Makinesi / Nick Arnold
Kamp Arkadaşları / Şule İbiş
Ciğerparem / Hanefi Söztutan

Canım ozaman ben hemen bir roman alıp okumaya başlayayım mı?
Şu an senin hayattan soyutlanmış, Romanına gömülmüş olduğunu düşünüyorum. Kitabı yarılamış bile olabilirsin. :68:
Keyifli okumalar dilerim canım. $47179846_1249529656_6_4.gif

Back