- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #5.041
Duygu Asena'nın sanırım ölmeden önce son olarak yazdığı kitapmış "PAramparça". Evli ve 2 çocuk babası bir eşcinselin 30 kadar soruya cevap şeklinde hayatını anlatması, bir bakıma o dünyaya ayna tutması... Aslında sayılarının hiç de sanıldığı kadar az olmadığının ama gizlice yaşadıklarının ve çoğunu o seçime iten nedenler, talihsizlikler ya da kendiliğinden gelişen olaylar...
Özellikle anne-baba olacakların, olanların ve bu konulara çok sert tepkiyle karşılık verenlerin ya da anlamaya çalışan, bilmeyen isteyenlerin okumasını öneririm.
Sıcak bir hikaye sanırım nette biraz göz attım hemen de
kitabı buldum sanırım ama yazar adı liza palmer olarak geçiyor sanırım:) ama ön kapakta johanna edwards da yazıyor bir notla, bu da aklımda olsun. paylaşımlarının devamını beklerim.
yorgun savaşçı: 4
tüm kitap kurtlarına iyi bayramlar
Empati - Adam Fawer
Martı - Jonathan Livingston
Bir Gün - David Nicholls
Suç ve Ceza - Dostoyevski
İvan İlyiç'in Ölümü - Tolstoy
Antikacı Dükkanı - Charles Dickens
Goriot Baba - Balzac
Ezilenler - Dostoyevski
Kırmızı Zambak - Anatole France
Şeker Portakalı - Jose Mauro
Değiştirmem gerektiğini düşündüğünüz kitaplar var mı acaba :26::26:
Hanımlar Uçurtma Avcısını ve Bin Muhteşem Güneş kitabını bilenler bilir çok güzel eserler.
Bu kitapları da eklesek mi listeye? Olumsuz etkilenirler mi diye aklıma takıldı ama bilemedim bir danışayım dedim.:26:
yüreğine sağlık kesene bereket canım. listen benim içinde fener niteliğinde zira pek çoğunu okumadım. kendime kitap alacağım zaman faydalanırım listenden. şimdiki gençler çok şanslı galiba . bizim zamanımızda yoktu böyle şeyler. bi beyaz tebeşir kampanyası çıkmıştı Savaş Ay'ın hazırladığı , bizde kendi okulumuzda ona benzer bir proje hazırlayıp kitap istemiştik diğer okullardan ama fazla bir katılım olmamıştı. hatırlıyorum kış günü ne eziyeter çekmiştik.
asknihan anlat bunu öğrencilerine canım. zamanın kıymetini bilsinler.
kaç yaşl grubunda senin öğrenciler canım. özünde savaşın kötülüğünü anlatan kitap ikiside. uçurtma avcısında hasanın başına gelenler biraz olumsuz ama bence çok sorun da olmaz. aklıma gelmişken şunuda söyleyim canım. müdüründe biliyordur ama konuyu milli eğitim müdürlüğüne danışsınlar. gerekirse milli eğitim müdürlüğü bir komisyon kurup kitapları incelesin. belki olurya , bilemeyiz yaş grubunun olumsuz etkileneceği bir kitap yollarız , müfettiş gelir inceleme yapar sorun çıkar başınıza. konuyu kesnlikle milli eğitime danışsınlar. önce sölü danışılsın sorun olmaz derlerse yazılı izin istenebilir. yaptığımız güzel hoş bir olay ama ortada formalitelerde var. yanlış iş yapmayalım.
kitap kurtları markafonide kitaplar indirimde
Yüreğine sağlık, kesene bereket Prensespericim, İStanbul'da değilsin sanırım ama kıskandığımı itiraf etmem lazım o çarşınızıO kadar çeşidi bulabilmişsin Eminim ince aramaların sonucudur tabii ki, tüm çarşının işleri rast gitsin, daha çok kitap kurdu faydalansın
3 kişinin ayırdığı bütçe ile ne mutlu ki bu sayıya ulaştık AskInihancım. Yurdumun çocukları bizim de evlatlarımız, kardeşlerimiz.
Yavrularımız üzerindeki emeğinizi yadsıyabilirmiyiz?. Bizim yapabildiklerimiz çok sınırlı canımcım okyanusta bir damla olabilirsek ne mutlu bize.
Bu vesile ile sana ve tüm eğitimcilere yürekten teşekkür ediyor, tüm eğitim camiasını Allaha emanet ediyorum.
üye oldugum konuya ilk yorumumu yazayım dedim. ben de su an johanna edwards'ın şişman kızla sohbetler isimli kitabını okuyorum. dili oldukca akıcı, konu bakımından eglenceli bir kitap. 27 yasında kendini kesfeden bir kızı konu ediyor.
kızlar burada kitap degisimi de mi yapıyorsunuz? olay nedir? biri acıklarsa memnun olurum. merak ettim.
canımcım nihan isimli arkadaşımızın okuluna küçük bir kitaplık kuruyoruzyukarıdaki kitapları aldık.bayramın geçmesini bekliyorduk en kısa sürede kendisine ulaştıracagız
bide kızlar yeni konu açma fikrine ne diyorsunuz?baya bir kitabımız oldu :44:
anladım : ) burada ne güzel işler yapılıyormus böyle...cok sevdim bu topigi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?