- Konu Sahibi PrensesPeri
- #2.501
bende katılmak istiyorum ve hemen okumaya başlıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kitaplarım il dışında baba evimde henüz, yeni mekanıma geldikleri anda bende kaldığım yerden devam etmek istiyorum düzenli kitap okumaya inşallahhh![]()
çikolatalar için çok teşekkürler prenses peri :) emeğine sağlık:) bende yeni kitabıma başladım hemen. açlık oyunları gerçekten çok sürükleyici güzel bi kitap
Dereceye giren arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Performanslarının devamını diliyorum...![]()
Nefis çikolatalar ve değerli emeklerin için çok teşekkür ediyorum Prensespericim ..![]()
prensesperi cimmm çok teşekkür ederim guzel hediyeler için![]()
çok hoşuma gitti.. dereceye girebilmiş olmama da çok sevindim
bu topicte böyle bir tatlılık tatlı bir hava var, çok seviyorum..paylaşımları gördukçe de ağzımın suyu akıyor yeni kitaplar için
hayatımda ilk defa vampir romanı olmayan kitapları buyuk bir iştahla okudum ve hepsi birbirinden güzeldi gerçekten.. umarım bu ay okuyacagım kitaplar da guzel olur.. Açlık oyunları serisinin yazarına (suzanne collins) ait Gregor (yeraltı serisi) serisine başlayacagım çok heyecanlıyım.. şu an elimde İskender Pala - Od var.. işte böyle.. butun arkadaşları tebrik ediyorum
![]()
![]()
bende katılmak istiyorum ve hemen okumaya başlıyorum
Bugün yeni kitabıma başladım hemen. Elif Şafak'ın İskender adlı kitabını okuyorum. Güzele benziyor. Zaten Elif Şafak'ın kitaplarını çok severim. Bakalım bunu da beğenecek miyim. Hemen okumalıyım bunu çünkü daha okunmayı bekleyen bi sürü kitabım var ve daha da yeni 2 tane kitap siparişi verdim :)
dereceye giren arkadaşlarımı kutlarım keyifli okumalar herkese ben yeni kitaba başladım bugün elif şafak baba ve piç bakalım güzelmi okuyan varmı aranızda
Bugün yeni kitabıma başladım hemen. Elif Şafak'ın İskender adlı kitabını okuyorum. Güzele benziyor. Zaten Elif Şafak'ın kitaplarını çok severim. Bakalım bunu da beğenecek miyim. Hemen okumalıyım bunu çünkü daha okunmayı bekleyen bi sürü kitabım var ve daha da yeni 2 tane kitap siparişi verdim :)
bu ay katılımda bulunan tüm arkadaşlarımı teşekkür ediyorum.bu güzel çikolatalar tüm kitap mekanının güzel dostları için
Eki Görüntüle 282120
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederimbu ayki hediyelerimiz bayrama özel
eski bir geleneğimiz..içine harçlık koyulmus mendiller
samanyoluna özel
Eki Görüntüle 282121
]
Elif şafağın kitaplarına aşığım süper yazar kadın yaa...Nasıl düşünüyor da aklına geliyor nasıl bi kurgudur ben anlamıyorumm:44:
bende şuan iskenderi okuyorum.güzel gidiyor yarıyı geçtim.inşallah sende begenirsin![]()
Arkadaşlar Mrb. Ben yeni üye oldum. Kitap okumayı çok seviyorum ama nezamandır okuyamıyorum. Bende katılmak istiyorum. Bu sayede tekrar kitap okumaya başlarım.
![]()
Ayyy gözlerime inanamıyorum 1. olmuşum bu ay ...Çok sevindim
Hele mendilime bayıldım çok anlamlı bir hediye hemde harçlık da varmış içinde...Çok teşekkür ederim Prensesim sen olmasan başaramazdık,bizi sen toparlıyorsun emeğine sağlık....
Tüm arkadaşlarıma keyifli okumalar diliyorum....
,Arkadaşlar Mrb. Ben yeni üye oldum. Kitap okumayı çok seviyorum ama nezamandır okuyamıyorum. Bende katılmak istiyorum. Bu sayede tekrar kitap okumaya başlarım.
![]()
Kadınlar Kulübüne ve konumuza hoş geldin canım.
Burada hoşça vakit geçireceğine eminim.
Keyifli paylaşımlar diliyorum.![]()
Prenses'cim ne güzel hediyeler sunmuşun sen öyleDereceye giren arkadaşları da tebrik ederim.
S*ktir et; okunmaya deymeyecek kadar sıradan bir kitap. İsmi alınmaya teşvik etmişti beni.Ama diğer kişisel gelişim kitaplarından bir farkı yok.
Aynı sözcükler allanıp, pullanmış, cümle içindeki yerler değiştirilmiş ve bir kitap adı altında sunulmuş.Beğenmedim.
nilayu_1
Hepinize iyi akşamlarİlk kez 2 kitabı birarada okudum,
CANAN KARATAY Karatay diyeti ( bu aralar merak sardım da)
ROSEMUNDE PİLCHER Eylül Kitapta bir iskoç kasabasındaki parti hazırlıkları anlatılmış,partiye katılanların yaşam öyküleri,sırlarının anlatıldığı bir kitaptı,çok sürükleyici gelmedi bana,bitirmek için okudum doğrusu.......
SAMANYOLU 2![]()