Konunun birazını okuyup tekrar geldim.
Şimdi sevgili
M Miyav68 ,
İki tane enerji çeşidini öğrenip, kadınlarımızın geleceğini düşünüp gelip buralara konu açmış, fikir alışverişinde bulunmak istemiş olabilirsiniz.
Ancak konuya yoga vs girmek anlamsız olmuş.
(Gerçi ben konuyu da anlamadığımı yazdım zaten)
Çünkü siz yoga felsefesini anlayan, uygulayan, dingin, sağlıklı ve güçlü ruh halinden fersah fersah uzaktasınız, en azından yazdıklarınız öyle.
Uzun yıllar yoga tecrübem olmadı.
2 gebeliğimde yoga yaptım. Yoga felsefesini ben anladıysam, siz anlamadınız :) yada tam tersi.
Saygı falan duymam, onu yapmam, bu da böyle yapmasın, kadınlar çok ezik gibi ergen tripleri ile kazanımınız olan 3 kuruşluk iyi enerjiyi yok ediyorsunuz.
Eğer bir güzellik yapmak istiyorsanız, önce yogaya devam edin, dinginlik ve huzuru bulduğunuzda, asıl gücü o zaman fark edeceksiniz. Kazanımınız olursa, onu iyi ve güzel şeylere yönlendirir, dünyaya bir iyilik daha katmış olursunuz. Bunu ister bir çocuğa mentörlük yaparak yapın, isterseniz her gün karşılaştığınız komşuya gülümseyip selam vererek.
Yani enerji falan güzel yazmış yorumunuzu katmışsınız da oradan geleceğiniz nokta burası olamaz. Yada hiç karıştırmayın yoga falan, açık ve net gelin buraya derdiniz hangi kadın türüyle ise yazın. Cevap hakkı doğan da cevap yazar, birbirinizi anlamaya çalışırsınız.