Evet erkeklerden bır tek istenen cocuk yapmak kaldı.. E olmaz olmaz..
Evli ciftler üzerinden düşün.
Ev hanimi kadin ve çalışan koca
Simdi adam eve gelir, ustunu degistirir-
bazilari bunu bile yapmaz.
Ya Televizyona geçer ybilgisayar a yada telefona
kadin sofrayi kurar
Yemek yerler.
Adam kaldigi yerden devam eder tv yada digerlerine.
Bu arada kadin sofrayi kaldirir bulasiklari yikar veya makinaya koyar. Sonra cay demler .
Adamin ayaklarina kadar getirir.
Belki yarim saat sohbet ederler. Sonra adam odaya gider. Kadin bu arada adamin arkasini toplar ve yataga gelir.
Belki yarim saate sevisirler. Ve bi banyo yapip adam yatar.
Eveeetttttt....
İste bu profile erkekten beklenen tek seycocuk yapmasidir.
Cunku erkek geldiginde kadinina yardim etmemis. Yardim etmese bile yoldas olamamis. Kadin da hic gormemis bunlari. Alismis cunku. Gel hayatim sofrayi kuralim. Gel bebegim bulasiklari halledelim
Demek yok
Çünkü kadin kendini ev robotu gibihissiyor.
Çünkü anne evinden ciktiktan sonra kendine olan sorumlulugu ona evle ilgili herseyin kendi sine ait oldugunu düşündürüyor .temizlik yemek aliaveris cart curt.
Cunku kadin annesinden aaynende bunlari gördü Annesi kadina yemek yapmayi oogretti
Ama diger anne erkege bunu ogretme gereği hissetmedi cunku evlenince karisi yapacak.
E erkek kendi evinde babasinin annesine yardim ettigini gormedi ki kendi karisina yardim etsin..
Hersey aile de basliyor . ilk egitim ailede başlıyor .
Anlayacagin 7kusak oncedenne gorulduysene ogrenildiyse her anne kendievladini oyle yetistirjyor.
SSorunda bu zaten.
Erkek calisiyor. Kadin eviyle ilgileniyor . ama kadin kendini gelistirmjyor. Kadin borek çörek yapiyor. Evet yapsin bu guzel birsey Ama biraz okumak aarastirmak.,degerldirme yapmak. Dunyayi tanimak. Bunlar da onemli. Cunku cahil bir anne*kadin* demek cahil bir ttoplum demek.
Ben esimle temizlikte yyaparım yemekte. *yemek yyapmayi eşim den ogreniyorum hala* annesi esime ogretmiss. Bende kemdi ogluma ogretecegim bunlari.
Esimin annesi egitimsiz bi insan oolabilir. Ama cahil degildir. Oglunj yetistirirken " bu erkek isi degil " demeden herseyi ogretmis. Benim rol modelimdir kendileri.
KKısacabi eerkege cocuk makinasi muamelesi yaparsan oda seni ev robotuyla karıştırır .
Biraz cenemizi acmak ve isteklerimizi dile getirmeyi ogrenmeliyiz.
Ev temizledim diye hicbir erkek bboşanmaz veya evi terk etmez.
Ustelik kimse kimsenin arkasini toplamak zorunda degil.
*aslan yattigi yerden belli olur*