- 8 Nisan 2018
- 991
- 349
-
- Konu Sahibi NadirCicek01
Sizinki ilişki sırasında mı oluyor yoksa kendi kendinize yapınca mı ? Devam ettiremiyorum olmuyor yani bizmi beceremiyoruzBende de aynısı oluyorbilmiyorum sanırım bizim böyle ya da kasmaktan oluyor
Eşiniz erken boşalıyorsa ön sevişmeyi uzun tutun ne kadar uzun o kadar iyi diye biliyorumSizinki ilişki sırasında mı oluyor yoksa kendi kendinize yapınca mı ? Devam ettiremiyorum olmuyor yani bizmi beceremiyoruz
ilişki sırasında olmuyor ilişki sırasında kendi kendime yapınca orgazm olabılıyorum bir kere o su gibi dediğiniz şeyi yaşadım yada 2 baya bir yaptım ve kasmadım hiç rahat olunca titreme kısmını devam ettirince bırakmayın hiçSizinki ilişki sırasında mı oluyor yoksa kendi kendinize yapınca mı ? Devam ettiremiyorum olmuyor yani bizmi beceremiyoruz
Bazen uzun oluyor da ben nasıl yapıcam bilmiyorumEşiniz erken boşalıyorsa ön sevişmeyi uzun tutun ne kadar uzun o kadar iyi diye biliyorum
Doğumdan sonra düzene girince benimde denemem lazım yoksa böyle olmaz o boşalınca tamam bitti gittiBende de aynısı oluyorbilmiyorum sanırım
ilişki sırasında olmuyor ilişki sırasında kendi kendime yapınca orgazm olabılıyorum bir kere o su gibi dediğiniz şeyi yaşadım yada 2 baya bir yaptım ve kasmadım hiç rahat olunca titreme kısmını devam ettirince bırakmayın hiç
Herkes paylaşınca bende anlatmak istiyorum eşimle güzel cinsel ilişkimiz var fakat birşeyler eksik ben boşalmıyorum sadece o boşalıyor ve bitiyor senelerdir böyle tatmin olmuyorum çünkü biraz öpüştükten sonra başlıyoruz daha sonra hop bitti zevk alıyorum ama devamı yok ne o eliyle tatmin ediyor beni ne de ben mecbur video izliyorum çünkü boşalmak istiyorum elimle g noktasıyla oynadıktan sonra bi titreme geliyor ve devam ettiremiyorum ama videolarda izlediklerimde kadından su gibi bişey geliyor ama ilişkiye devam ediyor o nasıl oluyor acaba bu konuyu eşimle konuşucam şuan hamileyim düzene girdikten sonra . Yani ilişki sırasında kadın nasıl boşalıyor ne oluyor bana gerçekten anlatabilir misiniz
Malesef aynı dert bende de var..yani o an bı titreme oluyor ama devam ettiremiyorum eşim yaparken de hemen durduruyorum vücudum kasılıyor çünkü..bende de bir sıvı çıkışı olmuyor fakat vücudum rahatlıyor gibi oluyorHerkes paylaşınca bende anlatmak istiyorum eşimle güzel cinsel ilişkimiz var fakat birşeyler eksik ben boşalmıyorum sadece o boşalıyor ve bitiyor senelerdir böyle tatmin olmuyorum çünkü biraz öpüştükten sonra başlıyoruz daha sonra hop bitti zevk alıyorum ama devamı yok ne o eliyle tatmin ediyor beni ne de ben mecbur video izliyorum çünkü boşalmak istiyorum elimle g noktasıyla oynadıktan sonra bi titreme geliyor ve devam ettiremiyorum ama videolarda izlediklerimde kadından su gibi bişey geliyor ama ilişkiye devam ediyor o nasıl oluyor acaba bu konuyu eşimle konuşucam şuan hamileyim düzene girdikten sonra . Yani ilişki sırasında kadın nasıl boşalıyor ne oluyor bana gerçekten anlatabilir misiniz
Yalnız degilsin bende aynı şekil ama sıvı çıkıyor ama devam edemiyorumMalesef aynı dert bende de var..yani o an bı titreme oluyor ama devam ettiremiyorum eşim yaparken de hemen durduruyorum vücudum kasılıyor çünkü..bende de bir sıvı çıkışı olmuyor fakat vücudum rahatlıyor gibi oluyor
Klitoral nasıl oluyor acaba ben ilişki sırasında olanı soruyorumSiz vajinal orgazmi mi soruyorsunuz yoksa klitoral orgazmi mi zira anlattığınız sey vajinal orgazm asamasinda olan birsey o duyguyu burda yasamayan cok fazla kadin var o konuda yalniz degilsiniz onu basaramiyorsaniz klitoral orgazma odaklanin maksat rahatlamaksa oyle rahatlayin vajinal orgazmi cocuktan sonra dönersiniz
Nasıl anlatsam ilişki sırasında yaparken bir yandan da elinizle G noktasını mı yapıyorsunuz öyle mi oluyorMalesef aynı dert bende de var..yani o an bı titreme oluyor ama devam ettiremiyorum eşim yaparken de hemen durduruyorum vücudum kasılıyor çünkü..bende de bir sıvı çıkışı olmuyor fakat vücudum rahatlıyor gibi oluyor
Yani ben farkında değildim ki böyle şeylerin olduğunu bilmiyordum daha doğrusu biraz araştırınca farkettim eşimde evet hiç yapmadı öyle konuşmadık bence o da bilmiyorBu sorunu cozmeden hamile kalmissiniz bile. Cocuktan sonra hersey daha zor olur. Orgazm her kiside bosalma seklinde olmaz. Esinizle konusun isteklerinizi simdiye kadar hic umursamamis gerci ama sizde bir sitem etmediniz mi?
Organızm olmuyorum hani nasıl bişey sıvı çıkışı olan bişey mi diye soruyorum canımKadinda her zaman dusundugumuz anlamda bir "bosalma" olmuyor. Orgazm her zaman sıvı cikisiyla beraber gerceklesmiyor.
Orgazm mi olmuyorsunuz yoksa oluyorsunuz ama sıvı cikisi mi yok?
Bende öyle zannederdim değilmiş yaşadım ve yatak sırılsıklam oldu aynı filmlerde ki gibi. çok şaşırmıştımBen bu konunun sivi cikisinin prono filmlerde yapilsn sahte birsey oldugunu biliyorum zira hic yasamadim her iliskide mutlaka orgazm olmams ragmenbende mi bir tuhaflik var öyleyse
Bence sıvı çıkışı derken öyle çiş yapar tarzı değildir harelde yaBen bu konunun sivi cikisinin prono filmlerde yapilsn sahte birsey oldugunu biliyorum zira hic yasamadim her iliskide mutlaka orgazm olmams ragmenbende mi bir tuhaflik var öyleyse