Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
al ayna eline aç bi incele organını ne neresi. internette de bir sürü eğitici videolar var. koca da var pipi de var her gece başka şey deneyin deneye deneye bulursunuz
ilişki anında çiş gelme gibi bir hissiniz olacak sonra kocanızdan klitorisinize masaj yapmasını isteyin.. klitoris sadece o tepe noktası değil. içeriden de sarıyor. g noktası dediğiniz şey yoksa klitoris mi acaba? g noktası içeride bir yerde çünkü. ben üstte olduğum zaman daha kolay orgazm oluyorum. o fışkırma olayını da hiç yaşamadım bu arada
Klitoris masajı doğru yapıldığında fışkırtma oluyor her zaman fışkırır tarzda değil ama sulu boşlama oluyor.sadece fışkırır tarzda mı yaşamadın yoksa sıvı çıkışı mı olmadi?
Klitoris masajı doğru yapıldığında fışkırtma oluyor her zaman fışkırır tarzda değil ama sulu boşlama oluyor.sadece fışkırır tarzda mı yaşamadın yoksa sıvı çıkışı mı olmadi?