Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Telefon olayı oldu gece 1 de bır kadını aramıştı bende kavga ettim bunun üzerine güvenmedın bana dıyıp boşanma actıEsiniz neden bosanma karari aldi? Sebep olarak size ne sundu?
Telefon olayı oldu gece 1 de bır kadını aramıştı bende kavga ettim bunun üzerine güvenmedın bana dıyıp boşanma actı
Telefon olayı oldu gece 1 de bır kadını aramıştı bende kavga ettim bunun üzerine güvenmedın bana dıyıp boşanma actı
Boşverin siz hacıyı hocayı muhtemelen başka biri var hayatında. Eğer öyleyse de size mi dönmesini istiyorsunuz ? Muskayla hocayla sevgi mi olurEşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Sağlıklı düşünemiyorum farkında mısınDaha öncede birden fazla konu açtınız insanlar size ne yapmanız gerektiğini söylediler. Ama siz hala eski eşinizle barışma derdindesiniz. Gerçekten pes! Adam sizi istemiyor bunu neden anlamak istemiyorsunuz?
24 yaşındaki hem ergen hem paragöz kocanı eve döndürmek için muskaya para dökeceğine terapi al daha iyi gelir.
Aldatilmissindir diğer kadına gidecektir hoca değil komple dünya gelse değişmez para verdiginle kalırsın.Eşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Sağlıklı düşünemiyorum farkında mısın
Bilmiyorum ya yaşı 30 gelmiş bir kadının çok olgun bile olsa kendinden 5 yaş küçük 20 lerinin başında bir erkekle olması bana absürt geliyor. Konularına bi göz gezdirdim sebebi de gerçekten o yaşlarda erkeğin asla evliliğe hazır olamamaları. Eşi kendinden ne kadar olgun olursa olsun 30 yaşında kadının ne işi var 24 yaşında çocukla. O çocuk daha gezecek tozacak olgunlaşacakta öyle evlenecek. Bence anlatmıyor ama eşini evlenmeye kendisi zorlamış.Yaşlı alakası yok konu sahibinin eşi ondan daha olgun. Açtığı konulara bakarsanız görürsünüz.