Kadınlar yardım edermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun

Esiniz neden bosanma karari aldi? Sebep olarak size ne sundu?

Eşimle boşanma noktasındayız anıden boşanma kararı aldı bilip daha önce deneyıp olumlu sonuç aldığınız para talep etmeyen yada tutarsa talep eden hoca var mı kınamayın bu durumda sağlıklı düşünemiyorum ıntıhara kadar düşünüyorum.yuvam kurtulsun
Boşverin siz hacıyı hocayı muhtemelen başka biri var hayatında. Eğer öyleyse de size mi dönmesini istiyorsunuz ? Muskayla hocayla sevgi mi olur

O kadar dar bir yerden yaşıyorsunuz ki hayatı, sorun çözmek için "Büyü" ve olumsuz sonuç için "İntihar" seçeneği dışında aklınıza başka olasılıkların, yolların gelmemesi dehşet verici. Siz bu bakışla nasıl evlenecek yaşa kadar vardınız? Evet, sağlıklı düşünemiyorsunuz. Önce bu kısmı bi halledin.

Daha öncede birden fazla konu açtınız insanlar size ne yapmanız gerektiğini söylediler. Ama siz hala eski eşinizle barışma derdindesiniz. Gerçekten pes! Adam sizi istemiyor bunu neden anlamak istemiyorsunuz?
Sağlıklı düşünemiyorum farkında mısın

Aldatilmissindir diğer kadına gidecektir hoca değil komple dünya gelse değişmez para verdiginle kalırsın.

Durumunuz pek iyi gözükmüyor sizi üzmek istemem ama hocaya vereceğiniz parayı terapiye vermeniz sizin içinizden sağlıklı olur. Ayrıca o hoca dediğimiz kişiler gerçekten dolandırıcı çıkıyor ve hiçbir işe yaramıyor bence. Eşinize gelecek olursak hayatında başkası var ve boşanmak için fırsat kolluyor gibi geldi/ delil toplayıp boşanma davası açmanız daha hayırlı olur.

Yaşlı alakası yok konu sahibinin eşi ondan daha olgun. Açtığı konulara bakarsanız görürsünüz.
Bilmiyorum ya yaşı 30 gelmiş bir kadının çok olgun bile olsa kendinden 5 yaş küçük 20 lerinin başında bir erkekle olması bana absürt geliyor. Konularına bi göz gezdirdim sebebi de gerçekten o yaşlarda erkeğin asla evliliğe hazır olamamaları. Eşi kendinden ne kadar olgun olursa olsun 30 yaşında kadının ne işi var 24 yaşında çocukla. O çocuk daha gezecek tozacak olgunlaşacakta öyle evlenecek. Bence anlatmıyor ama eşini evlenmeye kendisi zorlamış.

Konu sahibi aklınız varsa terapiye verin o parayı. Eşiniz de boşanmak istiyorsa boşanın kurtulun kendinize bu kadar dert ettiğinize değmez. Ayrıca sizi istemeyen birini büyüyle muskayla evde tutsanız ne tutmasanız ne ? İğrenç bir şey kendinize bunu mu reva görüyorsunuz gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X