- 21 Temmuz 2010
- 40
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende yaptırmak istiyorum ama yan etksinden korkuyorum varmı hacamatın yan etkisi
0212 6353962
0530 5601015 sevinç hanım.
ben tüp bebekle bile hamile kalamamışken hacamat yaptırdıktan sonra kendiliğimden hamile kaldım. faydasına çok inanıyorum.
arkadaşın tavsiyesi üzerine bir cesaret gittim buraya.bir saat falan oldu yaptıralı sıcağı sıcağına yazayım dedim.ben varis ve alerji için yaptırdım faydasını görürsem unutmazsam yazıcam buraya merak eden arkadaşlarda faydalansın
merhaba canım senin neye alerjin vardı yaptırdın hacamat benm de bazı ilaçlara ve toza alerjim var merak ettim
merhaba benim neye alerjim olduğunu bilmiyorum ama burnumda tıkanma oluyor ameliyatta oldum fayda etti ama yine de tıkanıyordum bazen.hacamat yaptırdım ama aynı zamanda üşütmüştüm halen tam düzelmedim ama fayda etti sanki.benim işimden dolayı sırt ağrımda oluyordu alerji ve sırt ağrısı için aynı yerden hacamat yapıyorlar sırt ağrıma iyi geldi, nefes alışımda daha rahat sanki tam anlayamadım biraz daha zaman geçsin daha iyi anlarım heralde
teşekkür ettim canım yardımın için