- 15 Temmuz 2008
- 5.479
- 4.922
-
- Konu Sahibi Anti Depresan
Bende onu anlamadım işdeEvet valla ben de okuyunca sok olmustum. Hayir yani disarda yagmur yagmasi eve makina atmani neden engelliyor ki
Yok yok hala temiz en azindan gecen aya kadar temizdiBenim de gordugum en temiz tuvalet suleymaniye camisinin tuvaleti. Jem para da almiyorlar. Resmen ev gibi tuvalet, yerlerin parlakligindan kendimizi goruyorduk. cok temizdi tabi temiz oldugu haberini alanlar coktan s.cmilsardir guzelim tuvalete
Yok yok hala temiz en azindan gecen aya kadar temizdi
Merhaba bende istanbula son acilan en baba avmde calisiyorum hafta sonlari malesef lavabolara giremiyorum o gucci prada mk kc vakko beynen lerden giyinen sosyeteler meyer biyerlerini yikamayip sifonlarini cekmezmis bunu ogrendim yani
bence son dakıkada yetısmıs bir ishal vakkası :)çalışan herkesin üniversite mezunu olduğu işyerimde birisi alafrangaya değil kenara fayansa s.çmış ya buna ne diyorsunuz :)))
haklısın arkadaşım, katılıyorum sana cafeler de gayet temiz, az kişi kullanıyor çünkü, ve temiz olmak zorunda, çünkü müşteri kaybederler :) ama tuvalet, üniversite (her üniversite öyle değil tabi ) malesef berbathastanelerde genelde pis evethem iyi temizlenmiyor ilgilenilmiyor hmde her kesimden insan geldigi icin oyle cafelerde veya avmlerdekini hic pis gormuyorum ben..ozellikle adet donemlerinde cok dikkat ederim kagıda iyice sarar cope atarım bazı kadınlar cidden igrenc otesi ya evindede heralde ortalık yere bırakıyolar
aynından İstanbul Swiss Otel'de de var ..
iste buna yine karsi cikacagim. Hele bir gelip gorun buradaki tuvaletlerin pisligini.
Benim hayatimda gordugum en temiz tuvalet katar havaalanidaydi. Sanki adamlar tuvaleti insa etmis, ilk girip kullanan benim gibi hissetmistim
Tuvalet sensorle kendi kendine sifon cekiyordu. Su seviyesibiraz yuksekti ki, kakaniz klozete yapismiyordu.
Popo yikamak icin sicak su aparati vardi kenarda.
Cesmeler sivi sabun havlu falan hep sensorlu biryere dokunmadan temiz bir sekilde cikiyorsunuz.
Tabii surekli gelip temizleyen filipinliler de cabasi
O tuvalette yasardim ben ya