Kadınlar Tuvaletinin Rezilliği !

Benim de gordugum en temiz tuvalet suleymaniye camisinin tuvaleti. Jem para da almiyorlar. Resmen ev gibi tuvalet, yerlerin parlakligindan kendimizi goruyorduk. cok temizdi tabi temiz oldugu haberini alanlar coktan s.cmilsardir guzelim tuvalete
Yok yok hala temiz en azindan gecen aya kadar temizdi

Tuvalet kullanımı konusunda tüm yazılanlara katılıyorum fakat bunu kadın erkek diye ayırmayın lutfen.
Kadınlar erkeklerden daha titiz her zaman bence.
Genel sıkıntılı kişiler var elbet, adap bilmeyen fakat bu kadınlara özgü değil.

Unutmayın ki kadınlar tuvaletini çocuklarda kullanıyor.

Merhaba bende istanbula son acilan en baba avmde calisiyorum hafta sonlari malesef lavabolara giremiyorum o gucci prada mk kc vakko beynen lerden giyinen sosyeteler meyer biyerlerini yikamayip sifonlarini cekmezmis bunu ogrendim yani

hastanelerde genelde pis evethem iyi temizlenmiyor ilgilenilmiyor hmde her kesimden insan geldigi icin oyle cafelerde veya avmlerdekini hic pis gormuyorum ben..ozellikle adet donemlerinde cok dikkat ederim kagıda iyice sarar cope atarım bazı kadınlar cidden igrenc otesi ya evindede heralde ortalık yere bırakıyolar

Ben de o keskin adet kokusundan şikayetçiyim.Çekilmemiş sifona bile katlanabilirim,alt tarafı başka kabin kullanırım ama o koku kaçılacak gibi değil.Öfff...

Özel üniversitede okuyorum yanlış anlamayın bunun zenginlikle alakası yok ama bana garip geliyo o ikoncan kızların tuvaleti canavar gibi kullanmaları kapı kulbunu nasıl kırarıyosunuz nasıl o pedlerinizi yere atıyosunuz çok değişik ya girince bura nasıl kadınlar tuvaleti diyorum hayret ediyorum resmen

genelde benzinlikler felaket oluyor alışveriş merkezlerinin çoğu iyi durumda şükür
oda temizlik elemanları iyi çalıştığından dolayı
aferdersiniz s..... b.... yıkamaktan aciz insanlardan iğreniyorum

bızlerın daha dıkkatlı daha temız olması lazım amaa maalesef bayanlar tuvaletlerının hali içler acısı pedler pıslıkler benim bı yerde kondom bıle gormuslugum var yaa ıgrencc ...

çalışan herkesin üniversite mezunu olduğu işyerimde birisi alafrangaya değil kenara fayansa s.çmış ya buna ne diyorsunuz :)))

haklısın arkadaşım, katılıyorum sana cafeler de gayet temiz, az kişi kullanıyor çünkü, ve temiz olmak zorunda, çünkü müşteri kaybederler :) ama tuvalet, üniversite (her üniversite öyle değil tabi ) malesef berbat

Amerika da ( diğer ülkeleri bilmiyorum ) tuvaletten sonra yıkama adetleri yok. yani sadece peçete kullanıyorlar. klozette sadece sifon var. yıkamak için su yok :) ben pet şişe götürürdüm :) ama çok zor oluyor. iğrenççç, her gün banyo yapıyorlardır umarım :) zaten insan dışarıda çok uzun kalıyorsa ve eve gelince müsaitse 5 dklık bi duş almalı. otobüsler, kapalı mekanlar çok kötü kokuyor. 5 dk köpüklenip güzelce çıksak ne olur ki hergün.

aynından İstanbul Swiss Otel'de de var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…