Aklıma yaklaşık 6 yıl önce Didim de üstsüz güneşlenen iki turist geldi, etraflarında suya zıplayan erkekler mi dersiniz, iki de bir dönüp kadınlara bakan başka kadınlar mı dersiniz. Ben bile irite oldum suya dalıp sırıtarak sudan başını çıkaran yurdum delikanlısından.. Iyyy gözümün önünde hala o sırıtış. Kadınlar söylene söylene gitmişlerdi plajdan... Herkesin dönüp bakmadığı, normal karşılanan yerlerde üstsüz güneşlenmek daha mantıklı bence, böyle yerlerde değil. (Üstsüz güneşlenmeye karşıyım bu arada, insanların merakını normal karşılıyorum, sonuçta hergün mem.ş görmüyoruz da cılkını çıkarmasalardı meraklanma konusunda iyi olurdu)
üstsüz güneşlenmem fakat kadınlar plajında üstsüz güneşlenmek isteyen hanımlar güneşlenebilir..anaokuluna başlayan erkek çocuklar için sakıncalı olabilir..bunu pedagoglar söylüyorlar..ozaman erkek çocuğub-nu getirmemeli tabii..Kadınlar plajında kadınlar kadınlara müdahale ediyor.Çocuk etkilenecek yaştaysa onu da almasınlar arkadaş,burası kadınlar plajı,'muhafazakarlar plajı' değil.
buradada sahilde enteresan tipler var,örneğin çok yağlılar,obezitede abd ye benzemeye başladık..sonra kilolu südyeni içinde üstünde mayosu kol altında siyah kıllarıSimdiye dek benim gordugum ustsuzler guneslenirken bikinisinin ustunu cikartip guneslenen, denize girerken tekrar takip oyle giren tiplerdi. Bir tanesi haric... Kadin turk, 35-40 yaslarinda, deniz anasi gibi de sisman, gogus bellerinde.. Yaninda 12 yaslarinda oglu, bir de sapsari disleriyle biyiklari agizlarinin icine giren iki kazma. Kadin ustsuz bir sekilde ikide bir kalkip memelerini sallaya sallaya denize kosuyor, gelip kumlarin ustune, iki kazmanin arasina atiyordu kendini.. Iste bu biraz igrencti, hic kimse kusura bakmasin.. Gene kimse birseycikler demedi, kimse karismadi ama bu kadini midemiz kalka kalka da izledik maalesef.. Oyle asiri hareketleri vardi ki ister istemez baktiriyordu yani..
Yok arkadas, insan kendine neyin yakisip neyin yakismadigini bilmeli.. Nasil ki bir kiyafet secerken cikip aynaya bakiyorsak o bikini de giyildi mi bir aynaya bakmali. Insanin bir goz zevki olmali, en azindan kendine saygi acisindan.. Bir dirhem et bin ayip orter demisler ama herhalde onu bir dirhem et icin soylemis olmalilar, bir ton degil... Iyyyk.. Hele insan, hele de kadinsa nasil killi killi ve gorunecek sekilde dolasir ortalikta anlamak mumkun degil..buradada sahilde enteresan tipler var,örneğin çok yağlılar,obezitede abd ye benzemeye başladık..sonra kilolu südyeni içinde üstünde mayosu kol altında siyah kılları
açıkcası sana katılıyorum hemde çok fazla... hiç te hoşlanmam kadında olsa etrafımda çıplak insandan .. tiksinçayy ben hiç hamama gitmedim, gerçekten öyle mi yıkanıyorlar
haklısın insnın aklından çıkmaz burası türkiye ya ne bu rahatlık hamam olsa da insan vajinaya kadar açar mı yuh hakikaten :sİgrenc inanamaZsin:)omrumde 1 kere gittim kucukken resmen travma yasadim
ciplak ablalar,teyzeler.o gun bugundur gitmem:)onunden gecmem:)
hatun deniz anası ama özgüveni adriana lima da yok hahaha midesizlerSimdiye dek benim gordugum ustsuzler guneslenirken bikinisinin ustunu cikartip guneslenen, denize girerken tekrar takip oyle giren tiplerdi. Bir tanesi haric... Kadin turk, 35-40 yaslarinda, deniz anasi gibi de sisman, gogus bellerinde.. Yaninda 12 yaslarinda oglu, bir de sapsari disleriyle biyiklari agizlarinin icine giren iki kazma. Kadin ustsuz bir sekilde ikide bir kalkip memelerini sallaya sallaya denize kosuyor, gelip kumlarin ustune, iki kazmanin arasina atiyordu kendini.. Iste bu biraz igrencti, hic kimse kusura bakmasin.. Gene kimse birseycikler demedi, kimse karismadi ama bu kadini midemiz kalka kalka da izledik maalesef.. Oyle asiri hareketleri vardi ki ister istemez baktiriyordu yani..
kocaman göbek ,yağlar selülitler kat kat bikini giyenler göz zevkimi bozuyor ciddenYok arkadas, insan kendine neyin yakisip neyin yakismadigini bilmeli.. Nasil ki bir kiyafet secerken cikip aynaya bakiyorsak o bikini de giyildi mi bir aynaya bakmali. Insanin bir goz zevki olmali, en azindan kendine saygi acisindan.. Bir dirhem et bin ayip orter demisler ama herhalde onu bir dirhem et icin soylemis olmalilar, bir ton degil... Iyyyk.. Hele insan, hele de kadinsa nasil killi killi ve gorunecek sekilde dolasir ortalikta anlamak mumkun degil..