Kadınlar Plajı'nda 'üstsüz' krizi

rahatı bulmuşken güneşlensinler tabi ne olacak üstsüz güneşlenmek candır alanyada yabancılar hep üstsüz güneşlenirdi okadar alışmıştım ki normaldi artık benim için hoş hala normal isteyen istediği gibi güneşlensin banane ki

Yalnız Didim'de 10-15 sene önce İngilizler ilk akın etmeye başladığı zamanlar üstsüzler plajı varmış, aslında alışıklar üstsüzlere
Anadan doğma olmadığı sürece üstsüz yüzmeye, güneşlenmeye karşı değilim, bünyem 14-15 yaşlarındayken alıştı üstsüzlere
1984-1990 yılları arasında Şile'ye çadır kamplara gelen Hollanda'lı pamuk gibi hatunlar üstsüz güneşlenir, ortak ve kapısı olmayan duşlarda anadan üryan yıkanırdı, bu fukara Mune neler gördü neler
Çocukluğumun travmasıdır, hala atlatamadım

Kadınlar plajında da üstsüz güneşlenme olursa tepki gösterilmemeli, tümüyle çıplaklık olsa müdahale edilebilir fakat üstsüzlüğe karışmamalılar.

Kadınlar plajında kadınlar kadınlara müdahale ediyor.Çocuk etkilenecek yaştaysa onu da almasınlar arkadaş,burası kadınlar plajı,'muhafazakarlar plajı' değil.
üstsüz güneşlenmem fakat kadınlar plajında üstsüz güneşlenmek isteyen hanımlar güneşlenebilir..anaokuluna başlayan erkek çocuklar için sakıncalı olabilir..bunu pedagoglar söylüyorlar..ozaman erkek çocuğub-nu getirmemeli tabii..

Simdiye dek benim gordugum ustsuzler guneslenirken bikinisinin ustunu cikartip guneslenen, denize girerken tekrar takip oyle giren tiplerdi. Bir tanesi haric... Kadin turk, 35-40 yaslarinda, deniz anasi gibi de sisman, gogus bellerinde.. Yaninda 12 yaslarinda oglu, bir de sapsari disleriyle biyiklari agizlarinin icine giren iki kazma. Kadin ustsuz bir sekilde ikide bir kalkip memelerini sallaya sallaya denize kosuyor, gelip kumlarin ustune, iki kazmanin arasina atiyordu kendini.. Iste bu biraz igrencti, hic kimse kusura bakmasin.. Gene kimse birseycikler demedi, kimse karismadi ama bu kadini midemiz kalka kalka da izledik maalesef.. Oyle asiri hareketleri vardi ki ister istemez baktiriyordu yani..

buradada sahilde enteresan tipler var,örneğin çok yağlılar,obezitede abd ye benzemeye başladık..sonra kilolu südyeni içinde üstünde mayosu kol altında siyah kılları

buradada sahilde enteresan tipler var,örneğin çok yağlılar,obezitede abd ye benzemeye başladık..sonra kilolu südyeni içinde üstünde mayosu kol altında siyah kılları
Yok arkadas, insan kendine neyin yakisip neyin yakismadigini bilmeli.. Nasil ki bir kiyafet secerken cikip aynaya bakiyorsak o bikini de giyildi mi bir aynaya bakmali. Insanin bir goz zevki olmali, en azindan kendine saygi acisindan.. Bir dirhem et bin ayip orter demisler ama herhalde onu bir dirhem et icin soylemis olmalilar, bir ton degil... Iyyyk.. Hele insan, hele de kadinsa nasil killi killi ve gorunecek sekilde dolasir ortalikta anlamak mumkun degil..

Çok yanlış ne demek üstsüz güneşlenme.
Hamamda bile peştamal ile yıkanma yapılırken böyle bir şey iğrenç
Bazı hamamlarda bu şekilde cıbıl cıbıl yıkananlar oluyor (muş) aslında hamam geleneğinde mahrem bölgeler açılmaz açmak isteyende özel odacıklar kiralar orada kimseye görünmeden ykanır.
Adap usül bilmeyen cahil insanlar.Millet kafayı açıp soyunmakla bozmuş ne teşhircilik hastalığı var yahu ölür iken kapanılıyor doğar doğmaz örtülüyoruz neden acaba ?
Hala anlayamayanlar var.Avrupali olmak açmakla değil zihin açmayla olunur.İlimle bilimle ama özentimiz sadece başka yerleri açmakla olunur zannettiriyor.

Valla ben cocukken annemle cok gittim hamama, kadinlar ya anadan uryan, ya da donla yikaniyorlardi. Pestemal ile yikanan bir Allahin kulunu bile gormedim. Pestemali filmlerde, hamam sahnelerinde gordum ilk kez.. Simdi hamamda gordugunuz anadan uryan yikananlar da o jenerasyondan gelen yasli kadinlardir iste...

Ben şimdiye kadar hiç hamama gitmedim ama son gittiğim tatildeki gördüğüm şeyleri hatırlayınca hamamda neler olduğunu tahmin etmek hiç de zor olmasa gerekinsanın bir süre işhatahı kesilir görüntüleri unutana kadar

hatun deniz anası ama özgüveni adriana lima da yok hahaha midesizler

kocaman göbek ,yağlar selülitler kat kat bikini giyenler göz zevkimi bozuyor cidden

Bizim ülkenin insanlarına iyilik yaramıyor. Her güzelliği itinayla bozma yeteneğine sahibiz.

Ben de bu plaja gidersem sirf mememi acmaya giderim diyodum. Onu da mi yapamicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…