ayy ben hiç hamama gitmedim, gerçekten öyle mi yıkanıyorlaroradaki kadınlar hamama hiç gitmemiş galiba her yer üstsüz hatta cıbıl
İgrenc inanamaZsin:)omrumde 1 kere gittim kucukken resmen travma yasadimayy ben hiç hamama gitmedim, gerçekten öyle mi yıkanıyorlar
İgrenc inanamaZsin:)omrumde 1 kere gittim kucukken resmen travma yasadim
ciplak ablalar,teyzeler.o gun bugundur gitmem:)onunden gecmem:)
Hayiiir canimmm yani benim gorduklerim oyle degildi.zihnimde canlandi hic yoktan okumayaydim keske:)tahmin edebiliyorum, sadece üst çıplak oluyo ama dimi, ıyyy neyse uzatmayayım fazla
Hayiiir canimmm yani benim gorduklerim oyle degildi.zihnimde canlandi hic yoktan okumayaydim keske:)
ne diyosun tüm memişler foraaaa.......sen bide çok kilolu yaşlı kadınları gör....aklın çıkar korkudan....afyonda termal sulara gittik geçen sene kadınlar hamamında öyle iğrenç çıplak yaşlı karılar gördüm ki akıllara zarar....ayy ben hiç hamama gitmedim, gerçekten öyle mi yıkanıyorlar
Herkes degil tabi ama hic yoktan 10 kisi vardi hele yaslilar tam faciaaaaaaaaaaaaa tümden mi çıplaktı, abaaaaaaavvvvvvvv
ne diyosun tüm memişler foraaaa.......sen bide çok kilolu yaşlı kadınları gör....aklın çıkar korkudan....afyonda termal sulara gittik geçen sene kadınlar hamamında öyle iğrenç çıplak yaşlı karılar gördüm ki akıllara zarar....
İgrenc inanamaZsin:)omrumde 1 kere gittim kucukken resmen travma yasadim
ciplak ablalar,teyzeler.o gun bugundur gitmem:)onunden gecmem:)
soulfly_eu :) aslında cevap siskoanne nin yazısında:Bu durumda kalan çocuklar acaba siskoannenin yaşadığı travmayı yaşıyor olabilirler.Ben şahsen kapalı olmamama rağmen açıklığın da ilerisini biraz iğrenç buluyorum.Ve belki 30 sene olmuşdur,Almanların çok geldiği bir tatil köyünde kalmışdımGerçekten böyle bir şikayet varsa rezillik. Ihtiyacimiz var diyoruz hanzolar yüzünden ya da inanç gereği . Sonra da ama o üstsüz güneşlenmesin.
Ben her zaman özgür olayım ama o olmasın. Çünkü benim ki doğru , çünkü dini emir. Onun yanlış, çünkü günah falan filan işte. Şikayet olmasa bile bu kafalar vardır illa ki.
Keşke kimse kimseye karismasa
evet gençler genellikle mayolu ama yaşlı teyzeler genelde cıbıl ilkten baya bir şoka girmiştim de eskişehir'de olupta bir kere gidilmiyor hamama sonra sonra alışıyorsun :)ayy ben hiç hamama gitmedim, gerçekten öyle mi yıkanıyorlar