Kadınlar kulubünü nasıl keşfettınız? Nasıl tanıştınız?

yemek tarifi bakıyodum öyle keşfettim kk yı iyikide bulmuşum

Ben, yabancı kaynaklarda görmüştüm acaba bizde de varmı diye google a yazmıştım, şans eseri buldum ve üye oldum, iyiki böyle bir oluşum var. Çok fazla katkı ve öğretim yaptı bana <3

ben de brezilya fönü araştırırken keşfettim ve hemen üye oldum gerçi daha yeniyim ama şimdiden bu forum sayesinde biçok şey öğrendim

internette bişeyler araştırıyordum soru yazmıştım google kk da da aynı soru sorulmuş girmişim sonra buranın bir forum olduğunu anladım ziyaretçi olarak belli bir süre takip ettim ve her geçen gün daha da sevdim veeeeeeeeeeee sonunda üye oldummmmmmmmmmm iyi ki de olmuşuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
tesadüfen buldum. bişeyler bakarken google da ilk sırada o çıktı. bende girdim resimler vardı ama görünmüyodu. bende üye oldum görünür diye. ama yine görünmedi bende takılmaya başladım sora..

Bende hamileligimde dr. Ve hastane arastirmasi yaparken buldum 4 yildir her konuda forumdaki bilgilerden istifade ediyorum.kkyi seviyorum

kadınsal konuları araştırıyordum hangi konuyu girsem kk çıktı önüme bende bilgi yoğunluğundan dolayı üye olmaya karar verdim

gebelikle ilgili google a yazdigim herseyin cvbi burdan cikiyodu samimi geldi ve basladim

Bende yaz geldi artık zayıflamak için birşeyler yapmak lazım diye düşündüm netten araştırma yapıyordum.burası çıktı karsima o sırada diyetle ilgili kategoriye baktım.sonra bir süre unutmuşum.birgün yine araştırma yaparken aklıma geldi diyet gruplarini görünce üye oldum. Sonra da yavaş yavaş bağlandım resmen gerçekten faceten daha iyi..

Ben de 4 yıl önce, yeni evlendiğim dönemde yemek tarifi ararken buldum kk'yı
Bulduğum yemeği beceremedim, feci bir şey oldu..
Sonra tekrar girdim, bu defa da aynı yemeği bulamadım
Üye olmaya karar verdim, o sıra da kahve içiyordum, telve diye nick alayım dedim, varmış.
Bende ismimin baş harfini koyup değiştirdim, zelve oldum.

sıkılaştırıcı kremleri arıyordum burdaki arkadasların deneyimlerini okudum ama kayıt olmadım sonra egzersizleri rıyordum yine karsıma bu site cıktı yine kayıt olmadım sonra ne ararsam sonuna kadınlar kulubu yazmaya basladım herseye bu siteden bakar oldum ve konusmalar cok sıcak geldi o yuzdende kayt olmak istedim daha bugun üye oldum :)

Sözlüm askere gidecekti birliği ile arastırmalar yaparken buraya denk geldim harika arkadaslıklar kurdum :=)

Benim tanışma hikayem Şöyle:

Yıl 2008. Yurttayım.

Oda arkadaşım tırnaklarına french manikür yapmıştı. Bayıldım. bana da yapmasını istedim. Bir site keşfettiğini ve orada kolay french manikür yapmayı öğrendiğini söyledi. o an KK'ye aşık oldum anında üye oldum. Yani benim KK'yi keşfetmem french manikür sayesinde oldu

Tabi unutkan bir insan olduğum için şimdiye kadar birçok hesabım oldu. İnşallah bunun şifresini de unutmam

Bende saç bakım kürleri hakkında bilgi ararken buldum. Daha öncesinde de bir üyeliğim vardı ama unuttum kullanıcı adını, o yüzden tekrar üye oldum.

Memişlerimi büyütmek isterken çareler ararken keşfettim O zamanlar benim de üyeliğim vardı ama unuttum 1 2 ay önce yeniden üye oldum :)Zamanla da büyüdüler zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…