Kadınlar kulubünü nasıl keşfettınız? Nasıl tanıştınız?

SuskunAhu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2011
5.716
17
Hepimizin KK'yla kısada olsa bi tanişma hikayesi vardır kızlar, dinlemeyi çok isterim anlatmak isteyen arkadaşlarım buyrun........:)

bu kadar üyenin 2 satırda olsa yazacagı bişey yokmu kızlar? Hadi gelin......................

Geçen sene Tüp bebekle ilgili araştırma yapıyordum.Hep tüp bebekle ilgili bir şey hazdığımda hep burası çıkıyordu google da bende üye oldum.
Ve aradğım merak ettiğim herşeyi burda buluyorum.
Seviyorum kk yı

Son düzenleme:
Valla düzleştirici arıyordum arama motorundan burası da çıktı okudum çok faydası olmuştu o zaman sonra karar verdim bişey araştırırken ilk burdan araştıracam dedim gel zaman git zaman üye oldum sardı beni site şimdi face den falan çok burda vakit geçiriyorum:)))

Bende çoook seviyorum kk yı:)))))))

Son düzenleme:
ya kimseler ugramamış gözükmüyomu benim konum? Bu arada yorum yapan arkadaşlarım tşkrler bende anlatıcm bana kkyı bi arkadaşım tavsiye etmişti üye ol orda muhabbet ederiz demişti bi müddet üye olmadan takip ettm gördümki burda herşey anlatılıyo açıkça çok samimi geldi bana burası sonra üye oldum tabi ama hala arkadaşıma üye oldugumu söylemedim söylemicemde iyiki kk var burda çok mutlu oluyorum face falan bu zevki veremezdi bana emegi geçen herkese tşkrler başta Kazen olmak üzere ...

bende nette gezerken tesadüfen görmüştüm...
bi kaç konu okudum site hoşuma gitti üye oldum..

nette gezerken buldum cok faydalı bılgıler oldugu ıcınde uye oldum ıyıkıde olmusum

bi konuda araştırma yaparken gördüm ve sonra birçok kez karşıma çıktı alalal ne bu kk ya dedim ufak bi araştırmadan sonra çok güzel yararlı ve güvenli bi site olduğunun farkına vardım ve hemen üye oldum

Gecen seneden beri zayıflamak için internetten bilgiler araştırıyorum.Kadınlar kulubu çıkıyordu ama ben okuyup kapatıyordum.Bu seni yine zayıflamak hakkında birşeyler okurken üye oldum,derken forumdaki bir arkadaşın nikinin üstüne tıklamamla ve açtığım konular yazdığım cevaplar yazan yeri görmemle başka şeylerinde olduğunu gördüm.Vee derdim var köşesi resmen oraya abone oldum.Artık ne zayıflamak ne başka birşey,bağımlılık gibi birşey oldu bende.Psikolojimde bozuldu aslında eşi ve ailesi forumunda.Ama ne yapıyım hergün oraya girmekten kendimi alıkoyamıyorum.

Bende evde sıkıntıdan patlıyordum internette hobiyle ilgili örgüyle ilgili şeyler ararken burası çıktı karşıma canım..Ne örgü kaldı ne hobi hobim sohbet etmek oldu burada

2007 senesiydi ve ben o zamanlar sürekli degisik yemek tatli hamurisi tarifleri yapar yapar dururdum netten.bir kac kere baktim bu site geliyor karsima.baya bir inceledim.bir zaman sonrA üye oldum.sonralarida artik ben tarif vermeye basladim burada

Son düzenleme:
Google amcama ne sorarsam genelde kk dan çıkıyordu... Bi süre sonra bu kdr bilmiş bi siteye üye olmam lazım diye düşündüm ve burdayım

ne zaman bebeğimle ilgili bi sorun yaşasam ya da ne biliym, bi yemek tarifi arasam ve arama motoruna yazsam karşıma kadınlar kulübü çıkyo... en iyisi üye olmak dedim... her aradığımı buluyorum. süper bi site süper süper :)

2008 in ilk aylarında keşfettim siteyi google da merak ettiğim birşey aratırken çıkan sonuçlar içinde mutlaka kadınlar klübüde oluyordu.Bir süre aklıma takılan ne varsa üye olmadan kk dan takip ettim.Sonunda 2008 de bebek düşündüğümüz için paylaşımlarda bulunurum ve bilmediklerimi yaşayanlardan öğrenirim düşüncesiyle üye oldum...

2008 yılıydı galiba.Arkadaşım kk girip ev resimlerine bakıyordu, bana da gösteriyordu.Evini yeni almıştı ve "benim evim" kısmından ev resimlerine bakarak kendi evi için esinleniyordu.Uzun bir zamanı bende ev resimlerine bakarak geçirdim.Son 2 senedir forumda gezmediğim bölüm kalmadı diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…