Kadınlar kulubünü nasıl keşfettınız? Nasıl tanıştınız?

ben birgün işteyken aynı şimdi ki gibi sıkıntıdan ne yapcamı bilemeyip nette gezinirken lamba yapımı görmüştüm forumdaydı kadınlar kulübüymüş meğersem üye olmadan bakabiliyordum sonra sevgilimin yengesine benimde müstakbel eltime lambayı gösterdimm oda buraya üye olduğunu çok güzel olduğunu söyledi bende bir gazla üye oldummm ondan beri hergün buradayım giremediğim gün nadir çok alıştım hayatımın bir parçası haline geldiii burayı ve buradaki herkesi çook seviyorumm.. benim hikayemmm

şu an zor bir dönemden geçen,en sevdiği varlıklardan birini kaybeden bir dostumun konusu nette gezinirken bu sitede bulmam sayesinde...

Erkeklerden nefretim doğumunun hemen öncesi zirve yapınca :) kadınlar için bir site var mıdır acaba diye google'a baktım.Birkaç tane vardı ama en çok kk dikkatimi çekti, üye oldum.

saç renklerini araştırıken görsellere baktım
sonra kk yı gördüm
yorumları falan okudum
bayağı bi üye olmadan girdim çıktım siteye
sonra baktım üye olmayan yorum yapamıyor konu açamıyor soru soramıyor
hemen tıkladım vıjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjt diye doldurdum formu
üye olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmm

ama yakında bu kadar sık giremeyeceğim bu siteye
çünkü bi kaza sonrası 6 aylık rapor almıştım sürem bitti
ayın sonu iş başı yapıcam
bayağıda yorgun oluyorum çalışırken
arada bir girerim herhalde
acil hemşiresiyim de o bakımdan...

benim evimde pc'im yok canım, cepten giriyorum kk'ya sende cepten girebilirsin aslında

benimde infertilite gibi bi sikintim var bundan yillar once tedaviye baslarken hsg filmi icin cikistikm yola sonra burayi buldum
neyse o zaman bu zamandir takiliyorum ...
defalarca banlansamda burdayim..
ama hakisizliga tahammulum yok valla...
o yuzden acimak yok...

Taaa 2006 senesinde
karmakarışık bir ruh hali ile
şimdiki nihilin paylaşmayacağı
o zamanki akasya26nın artık sızdırması gereken
konusu varlığı ile karşılaşmıştım kadınların kulubunüne.
Tabi o zamanlar pro kart yoktu,
10 dakika beklerdik birebir mesajlaşmak için,
üye sayısı bu kadar çokçok değildi,
siyahbeyaz tvlerin samimiyeti vardı.
Koca koca tüplü tüplü ekran,
masa kadar klavye
yazıcı kadar mause ile iletişiyorduk birbirimizle.
Zaman ilerledi.
İlerleyen zamanda
konu ile birlikte
kullanıcı adımı da karanlığa karıştırdım.
Renk değiştirdim sonra.
Kartlandım pullandım.
Hiç de çekinmedim bu esrarengiz kulübe bir kez daha dahil olmaktan.

ben google da arastirma yapiyordumm.... dugunum ve kinam icin ne gibi bisiler yapabilirim diyee.... ve o esnada kk ile tanistim ilk basta sadece yorumlari okudum ama sonra dayanamadimm ve guvenli oldugu icin uye oldum
tarihide yazayimm yillll 2011)

Son düzenleme:
internetten lens araştırıken,zaten ne araştırsam kadınlar kulübü çıkıyordu katıldım ben de

internette ne araştırsam, ne sorsam google hep burası cevaplıyordu tüm sorularımı:))

sonra ben sözlenmeye falan hazırlık yaparken üye oldum.

gidiş o gidiş patladı gitti...

bende şöyle tanıştım arkadaşlarla konuşurken sürekli kadınlar kulübü, kadınlar kulübü diye konusu geçiyodu tabi bende hemen baktım üye oldum

bloğuma eklemek için yunus sesleri arıyordum linki forumda buldum ve üye oldum.

Son düzenleme:
Ben de üniversiteye baslayana kadar hiç makyaj yapmamıs biri olarak, bakımla ilgili bir şeyler arıyordum google beni buraya yönlendirdi yıllar önce Sonra üye olup cok takip ettim...Bir ara koptu iletişimimiz, bu aralar yine her gün bakıyorum ama bu sefer sebebim farklı:) Artık evlilik hazırlığı icin basvuruyorum daha cok... İyi ki varsın KK:):):)

Sacimi uzatiyim diye girdim, giris o giris.. sactan cok dilim uzadi.. tuy bitti.. cicek yeserdi

Sacimi uzatiyim diye girdim, giris o giris.. sactan cok dilim uzadi.. tuy bitti.. cicek yeserdi

ay çok güldüm

bende minişleri nasıl büyütürüm diye girdim aynen minişler büyümedi parmaklar çalıştı sadece sınavlar sallandı, vakit saçma sapan dert hikayelerini okuyup yorum yapmakla geçti

ne arasam karşıma çıktı, bir olur iki olur ama bu kadarı da fazla dedim sonra ilişkimizi resmiyete döndük artık huzurluyuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…